MITT FØRSTE INNLEGG

Hei og velkommen til min blogg! 

Det føles godt å kunne ha en plass og skrive, en plass å dele og ikke minst legge ut det jeg vil. Mitt navn er Marthe Sofie og jeg er 21 år gammel, kommer egentlig fra hadelands perle, Jevnaker, men flyttet til Toten for 4 år siden. Jeg stortrives på toten og elsker å bo her, jeg er ei livsglad jente som har møtt mine livs vanskligste oppgaver. Her på bloggen kommer jeg til å dele mine tanker med dere, alt rund hvordan det er å være psykisk sliten og hvordan deprisjonen påvirker meg. 

Jeg kommer også til å dele med dere alt som måtte fall meg inn, det kan være alt fra nye klær, til ny sminke, til dyrene og alt som egentlig skulle falle meg inn. Jeg har laget denne bloggen da jeg trenger et punkt i livet mitt hvor jeg kan være meg selv, uansett hva. Kom gjerne med forslag, tips og alt som måtte tenke seg, er det noe du lurer på så bare spør. 

For tiden lever jeg i en vanskelig situasjon og har en del på hjertet, jeg håper det blir tatt i mot med åpne armer og jeg håper at på denne måten kan jeg bli bedre, bli mere frisk og komme meg på en bedre vei. 

 

2 kommentarer
  1. Velkommen til bloggverdenen!
   Skriving kan være veldig god terapi mot depresjon. Gleder meg til å følge bloggen din.
   Have fun Marthe =)

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg