EN BEDRE FROKOST

God formiddag må jeg vel si nå! 

Det er ingenting som er så godt som å kunne sove å våkne helt uthvilt, det er virkelig lenge siden jeg har vært så uthvilt å opplagt som nå. Men gud så deilig, deilig å føle at man har overskudd til å kunne gjøre noe å ikke bare gå rundt å være trøtt selv om man har sovet mer enn lenge nok. Dessuten får jeg mer energi til å lage meg en sikkelig frokost, noe jeg er alt for dårlig til å gjøre. Men så godt som det er burde det ikke være så vanskelig. 

Egg, bacon, agurk og et glass med sjokolademelk. Trenger jeg å si mere? Jeg spiser nesten dette til frokost hver eneste gang jeg har tid til å lage meg sånn frokost. Selvfølgelig når jeg begynner kl 8 på jobb blir det litt hektisk da senga er alt for god å ligge i, men er det noe jeg virkelig er glad i så er det egg og bacon. Det er nesten garantert at jeg alltid har de to tingene i kjøleskapet. 

Nå skal jeg ta meg en god, lang dusj og legge meg på sofaen å se på Once Upon A Time før jeg skal til hønefoss for å jobbe mine siste arbeidstimer der nede. 

Hva liker du å spise til frokost? 

 

6 kommentarer

Siste innlegg