PRODUKTIV HELG

God kveld!

Nå har jeg ENDELIG kunne sette meg tilbake i sofaen, sette på tv, finne frem sjokoladen og blogge. Denne helgen ble litt anderledes enn jeg hadde sett for meg, men på en positiv måte. På fredag dro vi til hov for å legge om dekk på den ene bilen av de alt for mange vi har, noe som tok lenger tid en forventet, da jeg hadde tenkt meg tilbake til kapp for å drive litt hjemme. Men siden klokken tilslutt ble 10, halv 11 på kvelden bestemte jeg meg for å bli. 

I dag har jeg vært veldig flink og jeg klapper meg selv på skulderen for at jeg ikke la meg på sofaen før i dag, for da hadde jeg ikke fått gjort noe av det jeg har fått gjort nå. Jeg har fått snudd helt om på hele leiligheten, jeg har alltid tatt vare på ting jeg har trodd jeg kom til å få brukt for en dag. Så i dag bestemte jeg meg for å gå igjennom alt jeg eier å har og kaste det jeg ikke har brukt for. Og det ble en del, også en del ting som lillesøsteren min skal få.

Jeg har også vasket 4 vaskemaskiner med skittentøy, hehe. Burde vel kanskje bli litt flinkere til å vaske oftere, men men sånn går det når sofaen frister litt for mye. Jeg har fått støvsugd og vasket hele leiligheten, badet hunde, ryddet i garasjen, laget matt, tatt oppvasken og vasket bil. Stolt er jeg, nettopp fordi jeg ikke alltid har all den energien jeg har hatt i dag. Det er sjeldent jeg er så i siget som i dag og klarer å gjennomføre så mye. Så jeg håper at jeg våkner i morgen og har fått en god følelse av denne dagen.

Nå skal jeg straks ta meg en dusj før jeg skal finne senga, ny uke, mere jobb i morgen! 

Hva har du gjort i helgen? 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg