FORTJENER JEG DET HER?

Hvorfor skal det være så vanskelig får andre å forstå at noen kan ha psykiske problemer? Hvorfor er det sånn at så lenge du er oppegående og ser glad ut på utsiden så kan du ikke være ulykkelig og ha det vanskelig på innsiden?

Noen ganger får jeg meg selv til å tenke hvordan disse personene kan la seg tro de er så mye bedre enn noen andre. Hva får dem til å ville dra andre ned? Blir dem lykkelig av å føle seg bedre enn andre. Føler de seg bedre av å få andre til å føle seg mindre verdt? Jeg får tid til mye tenking i løpet av en dag, mye av tenkingen kunne jeg klart meg uten, men det samler seg opp, begeret som stadig fyller seg opp, det vil en dag renne over.

Jeg følte meg bedre, så mye bedre at jeg endelig begynte å tro på mitt eget smil. Lykken jeg skulle få, lykken som endelig ga meg et lite håp om at ting sku bli bedre, den ble fort revet ned. Dessverre skal det så lite til, de enkleste ord kan såre så mye, de kan gjøre større skade på en person enn hva folk aner. Nå er jeg tilbake i kjeller’n, der jeg har vært alt for mye, for hver eneste gang jeg klarer å bygge meg opp er det alltid en person som klarer å rive det ned.

Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, jeg føler meg fortapt.

Jeg gruer meg til jobb i dag, og resten av uken. En hel uke til helg. En hel uke med redsel for at noen skal si noe, for at noen skal dra meg enda lenger ned. Hvorfor meg? Hvorfor noen i det hele tatt? Når du gang på gang blir snakket nedtalene til, som om du er dum, da skjer det noe. Man mister seg selv, jeg vil bare gråte. Jeg prøver å bite tennene sammen. Jeg er sliten.

Sliten av å hele tiden måtte late som om jeg er glad, som om jeg ikke bryr meg om hva folk sier. Jeg stenger verden ute, lever meg mer og mer inn i min egen lille boble.

 

3 kommentarer
  1. Jeg skjønner veldig godt hva du mener og jeg har det slik innimellom selv. Det er slitsomt og enkelte ganger nå du bare få lov til å se litt sur og lei deg ut. Du er tøff og ta vare på din egen helse. Ikke tenk på hva andre trur eller tenker.

  2. Det er menneskelig, man må ikke alltid fake for å overbevise. Har man det kjipt i perioder er det lov, og det er idiotisk at folk skal si noen i mot etc. at det bare er å ta seg sammen når det ikke fullt så enkelt, jeg forstår godt hva du mener.

  3. Jeg kjønner godt hva du mener og det er trist å lese at du har det sånn men prøv å ikke tenk så mye på om hva folk måtte si eller mene fordi det er ikke så viktig. Det som er viktig er hvordan du har det.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg