FREDAG 19.MAI

Heihei!

Denne uken eller hele mai mnd har gått utrolig fort, tiden går så fort og det er så deilig å kunne la tiden gå uten å tenke for mye og uten å være så nede som jeg har vært. Jeg hadde time hos psykologen min halv 11 i dag og det er virkelig ingenting som er så godt men samtidig så vondt å være der. Jeg er ekstrem følsom av meg og det skal ingenting til før tårene kommer, men det er utrolig godt å ha en trygg plass man kan åpne seg og prate om alt jeg ikke snakker om ellers. 

Timen i dag var mere følsom enn hva den vanligvis er, vi var innom et ganske så sårt tema for meg, men et tema som er en av grunnene til at jeg går til psykolog. Jeg føler meg ikke klar for å dele det med dere, siden jeg ikke er klar for å ta i mot kritikk. Det er noe jeg selvfølgelig ikke kan vite, jeg vet jo ikke om folk dømmer meg eller ikke, men jeg kommer uansett til å vente med å prate om det. Det er tross alt bare første gangen i hele mitt liv jeg faktisk snakker om det til noen andre enn meg selv. 

Siden jeg har fri i fra jobb bestemte jeg meg for å reise å shoppe litt igjen, jeg skulle egentlig se etter selvutløser til kameraet, men endte opp med 2 gensere, en kjole, sminke og parfyme. Sminke er litt som terapi for meg, det er så godt å føle seg bra når man sminker seg. Formen er ikke helt på topp så derfor skal jeg ikke gjøre noe som helst i dag og bare slappe av, og håpe at formen er bedre i morgen til jobb! 

Hva er deres beste tips for å bli frisk? 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg