INGEN ER LIKE, DET MÅ VI AKSEPTERE

Tusen takk for alle støttende ord på mitt forje innlegg, det betyr mye når folk står ved min side og støtter meg! 

 

Jeg prøver hele tiden og sette meg inn i en situasjon der folk dømmer meg, hvordan gjør de det og hvorfor? Hvordan kan noen få seg til å tro at de er bedre enn andre og at de betyr mere enn andre folk? Folk er som de er og det må alle akseptere, ingen er like og det er lov. Alle har hver sin historie og alle har opplevd noe som ingen andre kan sette seg inn i. Viss folk absolutt må ha en mening om hvordan andre mennesker er eller ser ut så hold det for deg selv. 

Man går ikke til fremmede folk å babler ut om hvordan du synes at den personen skal være, for det kan ingen bestemme, bare seg selv. Jeg synes det er respektløst. Jeg prøver alltid å se det godte i folk og jeg er nok litt for godtroende når jeg kan bli såret gang på gang og enda tro folk er gode. Jeg ser det hver eneste dag, at folk får kritikk for noe, at folk blir dratt ned og tråkket på. 

Jeg ser hele tiden folk som prøver sitt beste men som blir møtt med en kald skulder, meg selv inkludert, og jeg jobber beinhardt for å bli bedre enn hva jeg har vært, jeg går til psykolog nettopp fordi jeg har latt meg knekke av alle som har hatt noe å si om meg opp i gjennom årene. Jeg håper alle en dag kan ta vare på hverandre i steden for å tråkke hverandre ned. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg