EI SIKKELIG FAMILIEHELG

Jeg lurer virkelig på om jeg må ta meg en tur til legen igjen å ta ei blodprøve, for jeg tror jeg mangler noen vitaminer! Jeg våknet og sto opp i dag ved 12 tiden, så kledde jeg på meg, reiste på butikken for å kjøpe frokost, lagde frokost og så sovna jeg på sofaen. Jeg har så å si nettopp våket og nå er klokken straks halv 7??Det kan virkelig ikke være normalt å ha et så stort behov for søvn? 

Denne helga har vært spesiell hyggelig da det har vært masse masse tid med familien, både min egen og Simen sin. Det er ingenting som er så koselig som samkomst med familien! Det har jo i tillegg vært utrolig fint vær og da er det på sin plass å grille, med tantebarn og hunder går det som en lek, ikke minst har jeg muligehetens fått meg igjen bil! Det er litt som må gjøres før den går på veien men vell og merke så er det alikevell en veldig grei bil! 

På lørdagen var det så innmari varmt, så varmt av jeg faktisk tror det var 30 grader ute, og der skulle jeg og alle andre gå i bunad. Søskenbarnet mitt skulle konfirmeres og det gikk kjempe fint til tross for varmen, og alle bytta fra bunad til sommerklær etter at bildene hadde blitt tatt. Det var faktisk så varmt at jeg tror ikke jeg hadde holdt ut hele dagen med bunad uten å blitt dehydrert! 

Hva gjorde dere i helgen? 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg