EN BRA DAG, EN HERLIG KVELD

God kveld!

Nå har jeg endelig kommet meg hjem fra jobb, jeg var spendt på hvor lenge jeg skulle jobbe i dag siden jeg begynte kl 12, og da slutta jeg kl 20. Det var ganske lang vakt med vonde bein da jeg ikke rakk å bytte sko før jeg dro på jobb, og høye heler på 8timers vakt er ikke å anbefale! Haha! Det endte med at jeg måtte gå uten sko en liten stund for å ikke bli helt ødelagt! Men som plaster på såret fikk jeg handlet litt! Jeg elsker å kjøpe klær og skal virkelig ha et eget walk in colset når jeg får meg hus. Siden jeg jobber på lindex får vi rabatter og derfor er det enda mere gøy å kunne kjøpe noe til fullpris uten å si nei. 

Jeg har alltid vært sånn at jeg handler klær på salg, og da har de kanskje ikke de klærene jeg ville ha når de var til fullpris, rett og slett fordi jeg ikke har lyst til å bruke opp hele lønnen min på klær. Men nå som det er salg og prosenter kan jeg endelig slippe meg mere løs, det synes jeg at jeg fortjener!

Enda en glad melding popet opp på mobilen når jeg sjekket den etter jobb, endelig!!! Er utemøblene mine på vei, jeg gleder meg så sykt mye til å få dem og få satt dem opp! Det skal bli så koselig!!

Innkjøp kommer i morgen :*

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg