ENERGIEN PÅ BUNN OG DÅRLIG HUMØR

God kveld! <3

Nå er jeg egentlig veldig klar for å finne senga, det har vært utrolig godt med en dag ekstra fri, men i morgen er det ny uke og masse jobbing. Jeg føler ikke at jeg har klart å blitt uthvilt denne helgen, tvert i mot. Jeg føler meg helt utslitt, sliten, tom og uten motivasjon. Når jeg skal lære å lytte til kroppen vet jeg ikke, jeg gjør jo den samme feilen om å om igjen, jeg må bli flinkere til å høre på hva kroppen har å si. Jeg håper på en ordentlig god natt i natt, jeg har ikke sovet gjennom en hel natt på 4 døgn nå og det merkes på både kropp og sinn. 


 

Det har også kanskje noe med at jeg ikke har spist så godt i det siste, selv om jeg selv føler jeg har det. Men det går alt for lang tid mellom måltidene og jeg vet hvordan jeg blir om kroppen ikke får sikkelig mat. Den er virkelig ikke glad i å sammarbeide med meg om den ikke får det som den vil. Men det er helt håpløst å ha et system på måltider når jeg jobber så mye forskjellige tider, jeg aner rett og slett ikke når jeg skal få klemt inn alt. Men mat må man ha, så på en eller annen måte må jeg bare bli flinkere, ikke bare flinkere til å spise mere men også flinkere til å spise mere riktig. Det har blitt alt for mye søplemat om jeg kan kalde det for det i det siste. 


 

I tillegg så hadde jeg gledet meg så mye til å få opp utemøbleme mine og vise det til dere, men vet du hva? Det går ikke. Jeg må nemlig ta en telefon til kuneservice i morgen og klage, noe jeg virkelig hater. Men det er en del som er ødelagt så vi får ikke skrudd den sammen, og når jeg først skal betale så mye for noe så skal det være i orden. Så jeg håper de forstår og at jeg får en ny del eller noe fort fort. Så det ødela kvelden litt, men feil kan skje og jeg får ikke gjort så mye med det! 

Jeg håper alle får en super kveld og sover godt i natt! <3

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg