DEN NAKNE SANNHET

God kveld <3

I skrivende stund er jeg ekstremt usikker på om jeg skal tørre og trykke på publiser eller om jeg skal slette det. Det er skummelt og skulle vise seg fram, vise seg helt naken. Men samtidig føler jeg meg stolt, stolt over og kunne vise meg fram helt uten noen form for sminke. Fordi jeg nyter virkelig alle dagene hvor jeg kan gå uten sminke, det er så innmari godt og huden setter også pris på en dag fri. Jeg jobber hver eneste dag med meg selv for å klare å stole på den jeg er å hvordan jeg ser ut, jeg må lære meg til å kunne slappe av og ikke stresse over om noen ser meg uten sminke, fordi det skal ikke være sånn at jeg ikke skal klare å gå utenfor døren hjemme uten å kjøre full sminke. Jeg skal kunne gjøre det. 

Jeg gjorde noe i dag som jeg ikke hadde trodd jeg kom til å gjøre, jeg ville aldri gjort det om jeg hadde vært på samme plass som jeg var for 6mnd siden. Men i dag klapper jeg meg på skulderen og er stolt over at jeg turte å gå ut døren hjemme uten sminke og til og med på jobb. En hel arbeidsdag uten sminke, uten noe å gjemme seg bak. Jeg synes virkelig jeg har overgodt meg selv i dag. Jeg har vippene mine og de hjelper til en god del, og helt utsminket kommer jeg nok aldri til å gå, men jeg er på riktig vei. I dag var det virkelig bare vipper og øyenbryn som var på. Også for en befrielse og lettelse når ingen kommenterte det. 

Nå kommer jeg mest sannsynelig til å angre på at jeg trykker publiser, fordi det er en del av meg som er livredd for andres mening, men samtidig så er det en del av meg som sier jeg skal være stolt! 

 

 

4 kommentarer

Siste innlegg