DU TENKER DEG SYK

Heihei!

Jeg har en tendens til å overtenke alt, lage situasjoner der det ikke engang er noen. Noen ganger tar tankene over helt, og de gangene, de gangene er det ekstremt vanskelig og skjønne hva som er virkelig og ikke. Det er ingenting å skyve under teppet at jeg har ekstremt vanskelig for å stole på folk, rett og slett fordi det opp i gjennom hele livet mitt har vært folk som har bevist det gang på gang at de ikke er til å stole på. Derfor kommer jeg nok alltid til å være mere på vakt, jeg kommer alltid til å tenke det verste, og innmellom så hater jeg det. Det er ikke en tvil om at det har ødelagt så mye for meg, at jeg har latt tankene styre og gjort handlinger ut av noe jeg tror, eller overtenker. 

Jeg missliker denne delen av meg så sterkt, men jeg klarer ikke gi slipp. Det er min mur, det er min måte å beskytte meg selv på. Men noen ganger tenker jeg at jeg begynner å bli gal, at jeg ikke kan gå rundt å tro at alle rundt meg vil meg noe vondt. Men når man har opplevd det så mange ganger, ja da må man få lov til å være føre var. 

Jeg er følsom, så veldig følsom, og når magefølelsen forteller meg noe, så lytter jeg. Det er heller når hode skal begynne å spekulere over ting som ikke er der eller ting som ikke engang har vært en tema. All den tenkingen og all den energien som blir brukt tømmer meg helt, så mye at jeg til tider ikke orker stort, at jeg mange ganger holder meg hjemme og kun sover. Jeg skulle selv ønske at jeg ikke tenkte så mye, at jeg ikke fikk den angsten vær eneste dag, men den er der, og den har ingen planer om å reise. Nå har det vært stille å godt en stund, men jeg føler meg alltid så på vakt, alltid så redd for at det skal komme igjen. Fordi ingenting forundrer meg og ingen overrasker meg. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg