HESTEHIMMELENS NYDLIGSTE STJERNE

 

Denne dagen har vært grå, den har vært dyster og den har overhode ikke vært noe bra. Ikke bare er jeg er i dårlig form men nå er jeg også trist, jeg er lei meg og jeg gråter. 

For et år siden jobbet jeg i en travstall hvor jeg møtte fantastiske folk og hester, jeg fikk min kjærlighet for spesielt to hester, to hester som alltid vil sitte godt i meg og som alltid vil være en del av meg. Jeg har brukt ekstremt mye tid på disse to og ikke minst gitt all min kjærlinghet til dem, nå har en av dem forlatt vår verden og dratt til de evige grønne enger. Hun var en spesiell hest med glimt i øyet og personlighet som få hester har, jeg kommer alltid til å huske henne, hvor gal hun var av glede for å komme ut på treningstur, hvor mye hun satte pris på all den kjærligheten og kosen hun fikk. 

Min beste vennine som jobber der nå tok hånd om henne da hun egentlig skulle avlives første gangen, vi er så glad i henne, hun betyr så mye for oss. Nå den siste tiden har hun levd som en pansjonist og kost seg så mye, hun har hatt det virkelig bra til siste slutt. Det at hun fikk en så verdig avsluttning på livet setter jeg ekstremt pris på, hadde jeg hatt muligheten ville jeg hatt henne, men jeg vet at det her er det beste for henne, hun lider ikke nå, hun kommer til å kose seg på hestehimmelsen evige grønne enger, kjæreste Annie, sov godt ♥

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg