TUSEN TAKK! <3

Hei fininger! <3

Tenk å ha så mye nydelige og omtenksome folk rundt seg? Jeg er helt satt ut rett og slett! Jeg vet jeg har fantastiske folk rundt meg hele tiden og jeg er ekstremt glad for at alle og en hver er i livet mitt uavhengig om jeg er mye eller lite sammen med de, om vi ikke prater hver eneste dag, det som betyr noe er at man stiller opp når man trenger det, at man får støtte når man trenger det! Jeg trenger det! Dere er fantastiske hver å en av dere <3

Etter innlegget her som jeg skrev for noen dager siden virkelig tok av i går har jeg fått kontakt med masse folk som takker meg for at jeg skriver så åpent om det, at de føler seg mer som normale når de ser det er andre som også sliter med de samme tingene. Jeg har vært veldig usikker på hvor åpen jeg har hatt lyst til å være, men så følte jeg at det å være åpen er det som beskriver meg best, jeg er lei av å holde ting til meg selv om jeg føler at viss jeg ikke bare kan hjelpe meg selv men hjelpe andre, så ja da gjør jeg det! Det er alt for mange der ute som sliter og som ikke får den hjelpen de trenger, som sitter alene og grubler. Det kan ikke være sånn, jeg synes helt klart at alle som trenger det bør få hjelp, men jeg vet selv hvor vankelig det er å komme inn i det “systemet” med å få hjelp! Men nå som jeg er inne er jeg evig takknemlig for all den hjelpen jeg får, den har hjulpet meg så ekstremt mye. 

Selv om jeg har fått tilbake meldinger på at jeg kanskje ikke burde være så åpen om alt her så velger jeg å gjøre det. Jeg har holdt alt til meg selv i 20 år og det har bare gjort ting enda verre en hva de kunne ha vært om jeg hadde fått hjelp før, men hvem kunne vite at jeg trengte hjelp når jeg ikke sa noe? Når jeg alltid sjulte sannheten bak et smil. Så jo, jeg skal fortsette å skrive om dette, være ærlig og få det ut, fordi det er som en ekstra terapi og det hjelper meg. Ikke bare hjelper det meg men viss det kan hjelpe andre så kjør på!
 

Jeg er så glad jeg har så mye fine folk rundt meg som støtter meg, det er jeg så takknemlig for! 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg