UKEN SOM GIKK

God morgen! 

Siden dette er en veldig vond og spesiell dag for meg kommer jeg ikke til å skrive å mye i dag, men jeg tenkte å begynne med uken som gikk, en liten oppsumering! 

UKENS CRAVING: 

Det her blir lett, for jeg har jo ikke klart å spise stort mye hele uken, så her må jeg si nudler, haha! Det er vel kanskje ikke så mye mat i det, men når det kun er det og yoghurt jeg har fått i meg hele uken så har det hvertall vært noe. Jeg er virkelig klar for at matlysten skal komme tilbake igjen nå! 

UKENS OPPTUR:

Ukens opptur må være gårsdagens festligheter! Vi var på Urbane totninger og det er like morsomt hvert eneste år, de skuffer aldri! Vi fikk oss en sikkelig god latter, så god at tårene rant! Og det var så sinsikt deilig, så ekstremt godt å kunne kjenne på litt latter, litt glede! For det har det vært alt for lite av i det siste, og gårsdagen var virkelig en opptur! Og selvfølgelig campingturen våres, selv om jeg følte meg litt borte hadde jeg det så koselig! 

UKENS TANKE:

Hva skal jeg skrive her? Denne uken har det vært mye tanker, alt for mye som så forskjellige ting. Nå har jeg jo klart å skrive de aller fleste tankene, og det er godt for hode å slippe litt løst. De verste tanken er vel at jeg er så innmari redd for at de rundt meg skal dø, jeg er så redd døden og for å miste de rundt meg. For alle betyr så mye for meg og jeg har mistet ei for mye, noe som overhode ikke skulle skjedd. Jeg har et veldig nært forhold til døden og det har gjort at jeg tenker mye på den, jeg er veldig redd og jeg er redd for andre. 


 

UKENS MESTS LESTE BLOGGINNLEGG: 

http://maarthesofie.blogg.no/1498146172_min_historie__del_1.html

http://maarthesofie.blogg.no/1497977127_det_har_virkelig_delagt_meg.html

http://maarthesofie.blogg.no/1497813014_sosial_angs_jeg_hater_deg.html

http://maarthesofie.blogg.no/1495997079_det_er_ikke_pent_p_snne_jenter_som_deg.html

UKENS TV-SERIE:
Jeg er helt avhengig av to serier for tiden, eller tre blir det, jeg glemmer nesten den ene fordi den har jeg sett på i så mange år og har enda ikke kommet igjennom hele serien! Men nå som Orange is the new black har kommet tilbake sitter jeg polstra forran tvn! Once upon a time har jeg helt dilla for, jeg elsker jo slike serier og filmer generelt så at jeg ikke har sett dette før er jo helt latterlig! Sist men ikke minst, den serien jeg har brukt lengst tid på og desidert den serien jeg skulle ønske at forsatt lagde flere episoder, Hotell Cæsar!! Hello! Jeg har sett på denne serien i snart 3 år!! 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg