NEW IN FROM KICKS

-Annonselenke- 

– – –

Så frustrert som jeg var på morgenen her, der er snart to uker siden jeg bestilte fra kicks og jeg har gleda meg så mye til pakka skulle komme, fordi det er produkter til hudpleien min. Jeg har fått så sansen for produktene til Estée Lauder, og de har vært helt magisk på huden min. Men jeg hadde enda ikke fått pakken min da jeg selv gikk inn på kicks for å spore pakken, og gjett hva. Da har pakken vært her på postkontoret i en uke!! Uten at jeg har fått noe melding. Bare flaks at jeg sjekket så den ikke ble sendt tilbake. Men nå har jeg uansett fått pakken og gleder meg allerede til å teste de ut. Pluss at jeg la til en liten godbit, Liquid Lipstick fra Anastasia, jeg har en fra før av og elsker den, men den er litt for lys for min smak, så nå håper jeg denne står til forventingene. 

– – – 
Estée Lauder perfectly Clean – Estée Lauder NightWear Plus – Anastasia Liquid Lipstick

2 kommentarer
  1. Er visst en del folk som kunne blitt flinkere i jobbene sine.. Jeg vet ikke om det noen gang har skjedd at noe jeg har bestilt faktisk har vært innom postkontoret, forså å bli sendt tilbake igjen etter ca. 14 dager, uten at jeg har fått beskjed om det, men jeg har mine grunner til å tro at det nok kan ha hendt et par ganger.
   For det har dessverre vært tilfelle at noe jeg har bestilt, noe som har vært for stort til å legge i postkassen, aldri har kommet frem. Eller dvs: At jeg ikke har fått noe beskjed om det, og at Post-appen heller ikke har klart å snappet opp noe.. Og DET er ganske kjipt igrunn.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg