HENNES FØRSTE SKITUR

– – –

Nå har jeg akkurat våkna etter et par timer meg øya igjen på sofaen. Den siste tiden har jeg begynt å sove på dagtid igjen, en uvane jeg helst ikke vil ha, men jeg blir så sliten i løpet av dagen at å ta en blund ikke er det dummeste jeg gjør. Dagen i dag ble som forventet, og det er helt greit. Om jeg ikke er “syk” nok til å få hjelp så skal jeg klare meg selv. Jeg er lei av bli kasta rundt og betale penger for det. Nå er det nok. Jeg har uansett hatt det bedre den siste tiden, så kanskje jeg klarer meg helt fint uten. Etter møte dro jeg på skitur med Ayla, den ble ikke så lang da jeg ville se hvordan hun var med ski og omstendighetene. Men det gikk veldig fint og jeg gleder meg allerede til neste gang, ikke minst er det god trening for den lille bobla!

Dagen i er tung og jeg gleder meg bare til S kommer hjem og vi skal kose oss med god mat og film på tvn, noe jeg virkelig trenger i dag!

– – – 

2 kommentarer
  1. Så godt å lese at du har det bedre igjen. 🙂 Den kursen håper jeg fortsetter, altså at du fortsetter å ha det bedre, for det er DET du virkelig fortjener! <3
   Og jeg tror nok jeg har skrevet dette også før, men: Herre mitt putetrekk for en utrolig skjønn hund du har!! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg