OPPSUMERING AV HELGEN

Søndag kveld og på tide med en opssumering av helgen. Jeg har rett og slett kost meg så mye og hatt det så bra. Jeg har det så utrolig bra om dagen og alt som kunne gjort hverdagen enklere er mere jobb, men sånn som det er nå er jeg så fornøyd med livet. 

Fredag: 

På fredag gjorde jeg ikke veldig mye, tok noe klesvask og fikk rydda bort noen klær ellers lå jeg rett ut på sofaen hele dagen. Noe som egentlig er litt godt innimellom. Senere på kvelden var jeg og S på kino for å se Utøya filmen som hadde premiere, jeg må fortsatt si jeg er noe skuffet over den og at jeg hadde håper på å se flere synspunker.

Lørdag:

Dagen startet med en tur i stallen hvor en hel gjeng av oss skulle ut på tur, jeg hadde fått låne en søt liten rød ponni og skulle ri han for første gang, og jeg er virkelig overrasket over hvor mye krutt det var i den lille ponnien, det er virkelig ingenting som er som å ri i så fint vær som vi hadde i går! Blå himmel og sol, pluss at jeg slapp å pakke meg inn i masse vinterklær! Red deretter en annen nydelighet som jeg er så heldig å fikk låne. Senere på kvelden ble det bytur med to venninner, det var virkelig så koselig! Og ikke minst så var det min første gang på byen, og jeg koste meg.

Søndag:

Dagen i dag har vi sovet, sovet og ligge på sofaen, haha kanskje det de aller fleste gjør etter en natt med fyll? Uansett så liker jeg egentlig de dagene, fordi jeg kan sove å slappe helt av. Frem til vi dro på peppes pizza og spiste en bedre middag med noen gode kamerater. Nå har jeg fått tatt en god dusj og skal kose meg på sofaen en liten stund til før jeg legger meg! 

Hva har du gjort i helgen? 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg