10 SPØRSMÅL / 10 SVAR

Kanskje du vet noe fra før og kanskje du ikke vet noe i det hele tatt? Her er 10 spørsmål jeg svarer på, har du andre spørsmål så spytt ut! Enjoy!

Foretrekker du å ringe eller sende sms?
Jeg liker å ringe, jeg liker jo å prate i telefon med folk, men noen ganger er jeg så sliten og orker ikke prate med noen og da er det helt kurant å sende melding. Men jeg ringer nok mye mere enn jeg sender melding. Jeg ringer som regel viss jeg er sur irritert, gidder ikke sitte å skrive lange meldinger og diskutere der, men så kan jeg ringe å skravle flere timer om alt og ingenting, så kanskje foretrekker jeg å ringe! Men jeg hater derimot at folk ringer, haha!

Hva er ditt drømmereisemål?
Oi denne er vanskelig da jeg har så utrolig mange plasser jeg vil reise til. Men om jeg må velge så må mitt valg falle på New York! Jeg har så ekstremt lyst til å dra dit og drømmer om det hele tiden, det virker så fantastisk og jeg skal oppleve denne byen en dag!


En uvane du har som kanskje irriterer andre? 
Det er kanskje S som får kjenne på denne mest, men det må helt klart bli at jeg overtenker alt. Noen ganger har jeg så dårlig samvittighet for hva S må igjennom, haha! 

Hva har du alltid i vesken?
I vesken har jeg alltid, penger, planlegger, ørepropper, snop, sminke og som regel masse rot, hvem har vel ikke det?

Har du noen piercinger? Nei jeg har kun hull i ørene. 

Hvor mange steder har du bodd?
Jevnaker, Trondheim, Toten, Søndre land. 

Hvilke dessert liker du best?
Åh dessert, jeg elsker det. Jeg har en spesiell jeg liker mye mere enn noe annet, og blir nesten lei meg om vi er ute å spiser og de ikke har det. Men jeg elsker banansplitt, åh det er så himmelsk! Men som sagt er ikke dette alltid har dette og da er det som regel is eller noe med bær i!

Har du vært i avisen? 
Ja det har jeg faktisk, minst et par ganger. Både for positive å negative ting.  

Hvem er ditt forbilde?
Storesøsteren min, uten tvil. Dessverre lever hun ikke lenger, men hun er fremdeles mitt forbilde.


 
Hvilke tid på døgnet liker du best?
Jeg liker nok dagtid aller best, men noe som er sykt irriterende er at jeg får gjort mye mere om kvelden/natta. Noe som burde vært omvendt. 

Var det noe av dette du viste fra før? Vil du har mere sånn innlegg?

 

3 kommentarer
  1. Tror muligens jeg visste ihvertfall nesten alt dette fra før, da jeg mener å huske at du har hatt et lignende innlegg i fjor en gang? 🙂
   Men apropos overtenking: Der har vi noe felles. For meg nå er det så ille at jeg sliter veldig med å fokusere meg, både når det kommer til å gjøre unna kjedelige ting, men også når det kommer til å gjøre ting jeg faktisk liker veldig godt..

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg