JEG VIL NÅ UT TIL FOLK

Wow! For en tilbakemelding jeg har fått! Herregud her satt jeg i går å var ekstremt nervøs av at noe jeg hadde sagt skulle ut for hele norge. Det er nemlig skummelt å stå fram med det man sliter med i en verden som nå, med fordommer og lite forståelse. Jeg har fått så ekstremt mye fine meldinger, kommentarer og folk som har ringt å takket meg, som sier jeg skal være stolt av meg selv og at de er glad for at jeg står frem med et så tabu belagt tema. Det er det som er viktig for meg, å kunne snakke om det som kanskje ikke er så normalt for alle andre, det å kunne nå ut til folk som kanskje har det sånn som meg eller er i lignende situasjoner. For min egen del har dette blitt en del av min prosess for å hjelpe meg selv, og for at jeg skal kunne få det bedre med meg selv og kommer videre med det jeg sliter med så må jeg kunne prate om det. Derfor har jeg gjennom bloggen blitt bedre, på så mange måter. Men langt i fra sånn jeg vil leve. 

Som forventet kom det også noen kommentarer om hvordan jeg kunne være ensom med både samboer og svigerforeldrene i hus. Men å være ensom har ingenting med det å være alene å gjøre, de to ordene hører ikke sammen. Jeg kan være ute bland 20stykker, 100stykker og enda føle meg ensom. Fordi jeg har det vanskelig med å komme meg ut i verden, ut blant folk og det å forstå. Det er vanskelig for meg å vite hvordan jeg skal oppføre meg, hva jeg skal si og hva jeg skal gjøre når jeg er blant folk. Derfor blir jeg ensom. Fordi de aller fleste rundt meg får det til, ensomhet er en grusom følelse og den er hos meg alt for ofte. Folk sier også at jeg må ta eget ansvar for å komme meg ut, og det gjør jeg jo, men. Det er alt for lett å holde seg hjemme, fordi det er så mye lettere enn å være ute blant folk å ikke si noe, ikke gjøre noe og tankene i hode snart eksploderer.

Jeg er så stolt av meg selv for hva jeg har klart å få til, da søsteren min døde for snart 4år siden ble livet totalt omgjort. Jeg isolerte meg helt, helt fra omverden og gjorde ingenting. Men nå, nå har jeg begynt å la fatt i ting, fordi jeg trenger det for min egen del, jeg trenger å ikke føle meg ensom lenger og jeg trenger å føle at jeg hører til!

Ha en strålende lørdag! 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg