FOLK HAR DET VERRE ENN DEG

Det er alltid sånn at når man fremmer en sak man brenner for så skal alltid noen ha egne meninger om deg og ditt liv. Som oftest når man snakker ut om noe så vet folk det man leser og ser, men det som sjokkerer meg er at folk ut i fra hva de leser bestemmer seg for hvordan andre er. Da jeg var i VG og snakket om at jeg var ensom fikk jeg enorme meldinger og kommentarer fra folk om at jeg umulig kunne ha det så ille når jeg er så pen. Altså hva har utseende med det å gjøre? Er det sånn at viss man er pen, eller smart så kan man ikke ha det vondt? Jeg fikk mange meldinger fra folk som skreiv at de ikke skjønte hvordan jeg kunne gå ut med noe sånt når det var så mange andre der ute som har det mye verre enn meg og at det er en skam. 

Men kjære du som sendte meg disse meldingene. Ja det finnes nok mennesker der ute som har det verre enn meg, og det er synd at helsenorge ikke er bedre og ikke kan hjelpe flere. Men det finnes nok også mennesker der ute som har det mye bedre enn meg også. Jeg valgte å si ja til VG av den ene grunnen at jeg ville vise norge at livet ikke er så enkelt for veldig mange og at det trenger å tas tak i. For det burde bli bedre, ikke bare for oss som sliter med angst men også alle andre som sliter på hver sin måte. Jeg har fått så mange meldinger fra folk jeg tror sliter som skriver at de har takket meg, fordi de synes det er godt at noen står frem og viser at ting er sånn. Man er ikke alene og det er det som er viktig. Det er alt for mange som har det sånn her og det er så forferdelig trist!

Så neste gang du kommenterer eller sender en melding om noen, uansett hvordan sak de er med å fremmer så tenk deg om. Det finnes så mye bak fasaden enn hva et lite avsnitt i en avis får med seg. Mange har spurt meg om hva som har skjedd og hvordan det har blitt som det har, og det har jeg tenkt til å skrive et eget innlegg om. Men bruk vett og tenk at det alltid er flere sider av en person. 

 
 

2 kommentarer
    1. Wow, det er et SÅ viktig tema! Det er så sant. Man vet virkelig aldri hva som skjer bak førsteinntrykket. Ser frem til det innlegget. Du er så flink til å sette ord på slike ting 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg