REDD FOR Å IKKE Å LYKKES

Det er helt snøstorm i hode mitt for tiden, jeg har så utrolig mange tanker om å gå videre på skole. Det er så sprøtt å tenke på at denne tanken er planta i hode mitt, og jeg er stolt over meg selv for å i det hele tatt vurdere det. Men, det finnes alltid et men. Jeg er redd, redd for å skulle skuffe meg selv, redd for å feile og redd for å ikke lykkes. Jeg vil så gjerne noe og da ønsker jeg det så mye at skuffelsene blir så store. 

Når jeg var ferdig på ungdomsskolen og skulle søke meg videre til videregående stoppet det, jeg kom ikke lenger og fikk meg ikke til å søke på vgs. Jeg orket ikke å ha det presset over meg og jeg var så utrolig redd for å bli skuffet. Men et friår på folkehøyskole var alt som skulle til. Alt som skulle til var å treffe de riktige menneskene som ville meg godt, som veiledet meg og som ga meg den tryggheten jeg trengte for å kunne begynne på videregående. Ikke bare gikk jeg 2 år, sånn som jeg hadde tenkt for så å bli lærling. Jeg gikk 3 år og fikk studiekompetanse, mistet storesøsteren min og jeg jobbet meg igjennom 1 og 1/5 år som lærling samtidig som livet var helt grusomt. Men jeg klarte det, jeg kom igjennom og jeg er så forbanna stolt av meg selv! 

Men nå står jeg her igjen, bestemte meg da jeg var ferdig som lærling at nå er det ikke mere skole. Men 3 år etter sitter jeg her og vurderer det helt seriøst å søke. Jeg har fått noen fantastiske venner som har gitt meg inspirasjon, lyst og viljestyrke. Men jeg er like vel redd, så forbanna redd. Hva om jeg ikke klarer å fullføre? Det er snakk om 4 års studium på nett. Hva om jeg gir opp, eller ikke klarer? Hva om jeg feiler og stryker? Altså alt kaoset i hode mitt nå er helt forferdelig. Det beste hadde vært å la det ligge, bare jobbe. Men samtidig vet jeg at det er nå jeg har muligheten. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg