HAR JEG SLUTTA?

Hallo ♥️

Det er snart to uker siden jeg sist ga lyd fra meg her. Jeg har vært og er fremdeles syk, jeg har luftveisinfeksjon og begynner og bli bedre. Jeg har ligget og omtrent ikke klart å gjøre noe som helst, feberen og vond kropp har slått meg helt ut. Jeg er fremdeles ganske tett og nesesprayen er min beste venn for øyeblikket. Samtidig har jeg en liten kamp med meg selv å prøver å dra meg selv opp. Denne sommeren har vært fantastisk, og jeg har enda en uke igjen før jobb igjen. I morgen går turen til tusenfryd sammen med lillesøsteren, jeg håper at det hjelper på formen og at jeg kommer til å føle meg bedre. 

Jeg har vurdert å slutte å blogge, men jeg skal ikke det. Blogging er min hobby og det gjør så mye for min psyke, så det får bare være dårlige perioder slik som nå. Det kommer forresten også en video i løpet av uken, men innkjøp fra London! 

2 kommentarer
  1. Luftveisinfeksjon er noe dritt… God bedring <3
   Og så godt å høre at du har bestemt deg for å ikke gi deg med bloggingen enda ihvertfall. Selv om jeg ikke er den flinkeste til å titte innom og legge igjen en kommentar, så er jeg innom ihvertfall nå og da, og helt oppriktig: Jeg ønsker ikke at du skal slutte å blogge. For jeg liker bloggen din, jeg liker å følge deg, og ja, i hele tatt. Jeg liker deg. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg