DETTE VIL INGEN PRATE OM

Som jeg skrev før i dag, skulle jeg komme med et innlegg som jeg vet så veldig mange er glad for at jeg poster. Fordi jeg vet jeg ikke er alene om å kjempe en kamp om å få det bra med seg selv. Men at verden ser på dette som et så tabu tema å prate om, det er en skam. For det burde prates om, for verden er ikke perfekt og det et alt for mange som sliter der ute, som ikke får den hjelpen de trenger og som ikke tørr og prate om hvordan de har det fordi det er så “tabu” å prate om. Jeg synes ikke det, det er så utrolig godt å kunne prate om det, men samtidig som det er vanskelig fordi det ikke er alle som forstår. Men her er uansett notat fra hva jeg skreiv i går når jeg hadde det ganske så jævlig. 

Kjemper hardt med meg selv for å klare å holde tårene igjen. Er det en ting med meg selv som jeg hater så er det denne angsten og depresjonen. Den ødelegger meg. Det er vanskelig å forklare hvorfor det er akkurat sånn her, men en ting jeg vet er at jeg er helt jævlig. Jeg vil ikke omgås mennesker men jeg hater å føle meg ensom. Jeg hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle kunne havne langt nede igjen, men jeg tok feil. I nesten 8 måneder har jeg klart meg, jeg har gått uten terapi og livet har vært ganske bra. Å det er så opp å ned hver eneste dag, en dag kan jeg våkne og føle at nå blir det bedre, jeg kan se lyst på ting og glede meg over ting i fremtiden. Mens en annen dag kan jeg våkne med en dyster stemning som sier at jeg ikke kommer til å få det til og at alt med denne dagen skal bli dritt, at resten av livet skal bli dritt.

Dagen i dag har vært så mye bedre, på alle mulige måter, og jeg har de rundt meg å takke for at jeg får den støtten jeg trenger når jeg har behov. I dag er jeg klar for å starte en ny uke med postive holdninger og glede over alt det positive som skal skje fremover. Jeg håper alle som sitter der hjemme og føler seg nede, puster, tar en pause og klarer å komme seg gjennom dagen på best mulig måte❤

 

 

6 kommentarer
  1. Du er ikke alene om å kjempe en kamp<3 og jeg er så glad for at du skriver om dette, fordi det er fortsatt tabu etter min erfaring dessverre. Veldig mange sitter der ute og kjemper alene... føler seg alene... Jeg måtte til slutt få hjelp, mestret ikke selv, ikke ennå heller... men jeg skal en dag mestre<3
   Jeg tenkte jeg skulle ønske deg lykke til, men jeg er ikke noe glad i å få høre dette selv. Jeg sier heller at du er modig og drister meg til å sende en klem:)

  2. Blir litt rett på sak her nå, håper det går greit. Mulig vi har vært innom dette temaet før på chat eller noe, men hva er grunnen til at du ikke har så lyst til å omgås andre mennesker? Er det fordi de oftest får deg til å føle deg mer ensom enn når du faktisk er alene, eller er det noe annet? For hvis det er det som er grunnen så kan ihvertfall jeg si at jeg forstår det. Er pretty much slik jeg føler det og har følt det i så og si hele mitt liv. Og det er nok også derfor jeg ikke har gjort en større innsats for å finne meg noen nære venner i nærområdet, at det er en del av meg som igrunn har gitt litt opp troa selv om jeg fremdeles går rundt med håpet, hvis det gir noe som helst mening.
   Også har jeg en side i meg selv som noen ganger bare vil være alene, som virkelig elsker mitt eget selvskap, som sier at jeg er best, at jeg ikke trenger noen andre, som med vilje snur opp-ned på døgnrytmen slik at jeg som nå heller er oppe opp nettene igjen når folk flest er i seng og sover.. Men dette er ikke en side som forblir i meg, og når den først har forlatt meg for en stund, ja så føles ting plutselig ganske ensomt og bedritent igjen. Og jeg blir gjerne sittende å angre litt på at jeg lot denne “mørke”, “narsissistiske” siden i meg få komme tilbake, når jeg innerst inne vet at den svikter meg og drar før eller siden igjen uansett, slik den ALLTID gjør før eller siden.

  3. Aylar Von Kuklinski: det er nok hele sammenhengen med mobbing og brutt tillit som gjør det tungt å være blant andre.. tragisk at det er slik men sånn er det når andre bestemmer seg for å ødlegge store deler av livet ?

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg