SLIK HOLDER DU PÅ FERIESTEMNINGEN ETTER FERIEN TAR SLUTT

Veldig mange har i dag begynt på jobb igjen, meg inkludert. Det var mye lettere enn hva jeg hva jeg hadde sett for meg, men jeg regner ikke med at resten av uke skal gå like greit. Men jeg har noen triks jeg håper skal hjelpe meg å holde litt lenger på ferie modusen til tross for at den er over!

Utnytte sommerkveldene
Det er ikke slutt på sommer selv om jobb har kommet, og det er viktig å ikke glemme det. Vi har fått spabad hjemme og jeg gleder meg virkelig til å sitte der, nyte kvelden og ta vare på meg selv utover kvelden.

Dra på stranda
Om du er badetypen eller ikke, reis på stranda. Pakk med deg noe godt å spise, noe drikke og en god bok og nyt å være på stranda. Men husk solkrem!

Spis ute med familien
Fortsett med det du har gjort mens du har vært på ferie, reis på restaurant, kos dere. Man trenger ikke bruke ferien som en unnskyldning for å kunne reise ut på spise! 

Reis på weekendturer 
Reis bort en helg, helgene kan fremdeles brukes og hvorfor ikke reise bort og koble av? Vi kommer helt klart til å reise på weekendturer fremover nå som vi har fått oss ny campingvogn. 

Hva gjør du for å holde på feriefølelsen? 

 

5 kommentarer

Siste innlegg