JOBBJOBBJOBB

God morgen!

Jeg er så innmari trøtt, og alt jeg har lyst til er å legge meg i senga og gjemme meg. Kroppen verker og hode henger ikke med, jeg er så sliten og har nok tatt på meg mere jobb enn jeg burde. Men bare denne uken blir ferdig så tror jeg å håper jeg at jeg får slappe av litt mere. Kanskje til og med forskjølelsen blir borte, jeg vil ha sommer og sol nå! 

Nå skal jeg gå å gjøre meg klar og kjøre avgårde til gjøvik, jeg skal på sykehuset en tur og prate med psykologen min. Jeg går hos Dps en gang i uken og det hjelper ekstremt mye, jeg er så glad jeg har den muligheten til å kunne få hjelp. Det er utrolig godt å kunne ha en plass hvor man kan snakke om hva som helt uten å bli dømt, uten å bli snakket stygt til og kunne få den forståelsen som du trenger. 

Etter jeg har vært på gjøvik så går turen til Lena for jobb, jeg burde kanskje sagt nei siden jeg ikke er helt i form, men jeg har sagt ja, så da får jeg ta meg en halstablett og dra. 

Hva gjør du når kroppen er dårlig? 

 

FORTJENER JEG DET HER?

Hvorfor skal det være så vanskelig får andre å forstå at noen kan ha psykiske problemer? Hvorfor er det sånn at så lenge du er oppegående og ser glad ut på utsiden så kan du ikke være ulykkelig og ha det vanskelig på innsiden?

Noen ganger får jeg meg selv til å tenke hvordan disse personene kan la seg tro de er så mye bedre enn noen andre. Hva får dem til å ville dra andre ned? Blir dem lykkelig av å føle seg bedre enn andre. Føler de seg bedre av å få andre til å føle seg mindre verdt? Jeg får tid til mye tenking i løpet av en dag, mye av tenkingen kunne jeg klart meg uten, men det samler seg opp, begeret som stadig fyller seg opp, det vil en dag renne over.

Jeg følte meg bedre, så mye bedre at jeg endelig begynte å tro på mitt eget smil. Lykken jeg skulle få, lykken som endelig ga meg et lite håp om at ting sku bli bedre, den ble fort revet ned. Dessverre skal det så lite til, de enkleste ord kan såre så mye, de kan gjøre større skade på en person enn hva folk aner. Nå er jeg tilbake i kjeller’n, der jeg har vært alt for mye, for hver eneste gang jeg klarer å bygge meg opp er det alltid en person som klarer å rive det ned.

Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, jeg føler meg fortapt.

Jeg gruer meg til jobb i dag, og resten av uken. En hel uke til helg. En hel uke med redsel for at noen skal si noe, for at noen skal dra meg enda lenger ned. Hvorfor meg? Hvorfor noen i det hele tatt? Når du gang på gang blir snakket nedtalene til, som om du er dum, da skjer det noe. Man mister seg selv, jeg vil bare gråte. Jeg prøver å bite tennene sammen. Jeg er sliten.

Sliten av å hele tiden måtte late som om jeg er glad, som om jeg ikke bryr meg om hva folk sier. Jeg stenger verden ute, lever meg mer og mer inn i min egen lille boble.

 

PRODUKTIV HELG

God kveld!

Nå har jeg ENDELIG kunne sette meg tilbake i sofaen, sette på tv, finne frem sjokoladen og blogge. Denne helgen ble litt anderledes enn jeg hadde sett for meg, men på en positiv måte. På fredag dro vi til hov for å legge om dekk på den ene bilen av de alt for mange vi har, noe som tok lenger tid en forventet, da jeg hadde tenkt meg tilbake til kapp for å drive litt hjemme. Men siden klokken tilslutt ble 10, halv 11 på kvelden bestemte jeg meg for å bli. 

I dag har jeg vært veldig flink og jeg klapper meg selv på skulderen for at jeg ikke la meg på sofaen før i dag, for da hadde jeg ikke fått gjort noe av det jeg har fått gjort nå. Jeg har fått snudd helt om på hele leiligheten, jeg har alltid tatt vare på ting jeg har trodd jeg kom til å få brukt for en dag. Så i dag bestemte jeg meg for å gå igjennom alt jeg eier å har og kaste det jeg ikke har brukt for. Og det ble en del, også en del ting som lillesøsteren min skal få.

Jeg har også vasket 4 vaskemaskiner med skittentøy, hehe. Burde vel kanskje bli litt flinkere til å vaske oftere, men men sånn går det når sofaen frister litt for mye. Jeg har fått støvsugd og vasket hele leiligheten, badet hunde, ryddet i garasjen, laget matt, tatt oppvasken og vasket bil. Stolt er jeg, nettopp fordi jeg ikke alltid har all den energien jeg har hatt i dag. Det er sjeldent jeg er så i siget som i dag og klarer å gjennomføre så mye. Så jeg håper at jeg våkner i morgen og har fått en god følelse av denne dagen.

Nå skal jeg straks ta meg en dusj før jeg skal finne senga, ny uke, mere jobb i morgen! 

Hva har du gjort i helgen? 

 

ENDELIG HELG

Fredag, endelig! Jeg elsker helger, helger hvor jeg kan slappe av, være med venner eller familie. Rett og slett bare kose meg. 

I hele dag har det vært sol og blå himmel, det har vært varmt men herregud for en vind, jeg har omtrent ikke klart å gå tur med hunden uten å blåse bort. Både jeg å Ayla synes det var veldig godt å komme inn til sofaen og dyna etter en gåtur i vindværet. Hadde det ikke blåst så mye så hadde det vært godt ute, men gjett hva? Nå regner det ute. 

Hvordan vær er det her? Haha, kan sommeren bare komme for fult snart, jeg vil ha sommer og sol! Uansett hvordan været er så skal jeg nyte denne helgen, nettopp fordi det er den siste helgen jeg har helt fri på en mnd. Jeg skal jobbe absolutt hver helg i hele mai, utenom 1 helg, da er det konfirmasjon! Nå skal vi kose oss med fredagstaco og videre til hov for å legge om til sommerdekk på bilen!

Ha en fin fredag! 

 

SISTE ARBEIDSDAG

Heihei!

Nå er jeg på tur til Hønefoss for å jobbe min siste vakt på butikken! Det føles god men også så rart å tenke på at jeg ikke skal tilbake å jobbe der noe mere.

Helt siden jeg hadde lov til å tjene egne penger har jeg jobbet der, det vil si 8 år! Men nå har jeg fått meg jobb på Toten der jeg vil slå meg til ro med kjæresten min. Det blir uvant å ikke ha mamma der til å kunne orde opp i vakter når jeg trenger fri og alt annet. Nå står jeg på helt egne ben, og jeg er veldig stolt av meg selv!

Håper dere får en fin kveld!

EN BEDRE FROKOST

God formiddag må jeg vel si nå! 

Det er ingenting som er så godt som å kunne sove å våkne helt uthvilt, det er virkelig lenge siden jeg har vært så uthvilt å opplagt som nå. Men gud så deilig, deilig å føle at man har overskudd til å kunne gjøre noe å ikke bare gå rundt å være trøtt selv om man har sovet mer enn lenge nok. Dessuten får jeg mer energi til å lage meg en sikkelig frokost, noe jeg er alt for dårlig til å gjøre. Men så godt som det er burde det ikke være så vanskelig. 

Egg, bacon, agurk og et glass med sjokolademelk. Trenger jeg å si mere? Jeg spiser nesten dette til frokost hver eneste gang jeg har tid til å lage meg sånn frokost. Selvfølgelig når jeg begynner kl 8 på jobb blir det litt hektisk da senga er alt for god å ligge i, men er det noe jeg virkelig er glad i så er det egg og bacon. Det er nesten garantert at jeg alltid har de to tingene i kjøleskapet. 

Nå skal jeg ta meg en god, lang dusj og legge meg på sofaen å se på Once Upon A Time før jeg skal til hønefoss for å jobbe mine siste arbeidstimer der nede. 

Hva liker du å spise til frokost? 

 

MITT FØRSTE INNLEGG

Hei og velkommen til min blogg! 

Det føles godt å kunne ha en plass og skrive, en plass å dele og ikke minst legge ut det jeg vil. Mitt navn er Marthe Sofie og jeg er 21 år gammel, kommer egentlig fra hadelands perle, Jevnaker, men flyttet til Toten for 4 år siden. Jeg stortrives på toten og elsker å bo her, jeg er ei livsglad jente som har møtt mine livs vanskligste oppgaver. Her på bloggen kommer jeg til å dele mine tanker med dere, alt rund hvordan det er å være psykisk sliten og hvordan deprisjonen påvirker meg. 

Jeg kommer også til å dele med dere alt som måtte fall meg inn, det kan være alt fra nye klær, til ny sminke, til dyrene og alt som egentlig skulle falle meg inn. Jeg har laget denne bloggen da jeg trenger et punkt i livet mitt hvor jeg kan være meg selv, uansett hva. Kom gjerne med forslag, tips og alt som måtte tenke seg, er det noe du lurer på så bare spør. 

For tiden lever jeg i en vanskelig situasjon og har en del på hjertet, jeg håper det blir tatt i mot med åpne armer og jeg håper at på denne måten kan jeg bli bedre, bli mere frisk og komme meg på en bedre vei.