GÅRSDAGENS INNKJØP!

God kveld! 

Nå er jeg snart ferdig på jobb, jeg gleder meg til denne dagen er ferdig og jeg kan reise hjem å få en pust i bakken. Uansett som jeg sa så kommer det et innlegg om gårsdagens innkjøp! Alt er kjøpt på Lindex! 

Denne buksen, eller tightsen er utrolig god, den er utrolig delig i stoffet og den sitter utrolig godt på hoftene mine! Som alle andre bokser jeg har så er den for lang i beina :’) Slik er det når man er knappe 160cm over bakken. Denne vet jeg kommer til å bli brukt mye!

Åh som jeg elsker denne jakken! Den er såå fin og den kommer til å være så fin å kunne ha uten på alt mulig, den er nok litt tykke nå på sommeren men jeg gleder meg til å få brukt den! 

Mine ufattelige bleike bein, men en blondeshorts. Jeg og hvitt har aldri gått bra så jeg er litt spendt på hvor lenge denne holder seg hvit, men jeg håper jo at jeg har kommet over den fasen og kan beholde klærne mine hvite! haha!

 

SLUTT Å KLAG, DU HAR IKKE LOV TIL Å KLAGE

God formiddag!

Jeg har virkelig begynt å få en god rutine på morgnene, jeg står opp til en vettug tid, jeg spiser frokost, jeg fikser meg og jeg gjør meg klar til jobb. Jeg har vært så dårlig på å spise frokost, men nå trenger jeg det, jeg klarer meg ikke uten frokost! Jeg begynner på jobb kl 14 og skal jobbe i hele kveld, men jeg kommer nok med et innlegg i løpet av kvelden når jeg får tid til å legge det ut. 

En ting som virkelig irriterer meg om dagen er når folk forteller meg at jeg ikke kan være sliten. Hvorfor kan jeg ikke det? Jo nå skal du høre, fordi jeg kun jobber 4 dager i uken så har jeg ikke noe å klage på. Fordi jeg jobber ikke fult og jeg jobber ikke hver dag. Det er helt latterlig og jeg blir så sint. Jeg blir sint fordi jeg så veldig ønsker å kunne jobbe hver eneste dag, jeg skulle ønske jeg var frisk nok til å jobbe hver eneste dag, at kroppen min tålte å jobbe hver eneste dag! Jeg er vandt til å måtte jobbe for det jeg ønsker meg, og nettopp det har jeg gjordt siden den dagen jeg fikk lov til å begynne å jobbe. Jeg var 13 år og hadde så veldig lyst på hest, og eneste måten jeg fikk det på var å jobbe. Så helt siden jeg var 13 år til november i fjor har jeg stått på og jobbet. 

Derfor føler jeg meg så maktesløs, så hjelpesløs nå som kroppen protesterer så fort det blir for mye. Jeg vil gjerne, fordi det er så mye jeg vil, og jeg hater virkelig å være avhengig av andre, jeg vil og kan klare med selv. Jeg blir flau. Og enda mere vondt gjør det når noen kommer å forteller meg at jeg ikke skal klage, at jeg ikke har lov til å klage om jeg er sliten. Jeg jobber så hardt med meg selv hver eneste dag jeg skal på jobb. Jeg må psyke meg opp så utrolig mye for å klare å bare gå ut av døren her. Tanken på å skulle møte så mye fremmede folk, tanken på at de hvert eneste minutt kan dømme meg, det skremmer meg og jeg hater det. 

Men jeg burer meg ikke inne av den grunn. Jeg går over dørstokken, jeg kommer meg ut og jeg kommer meg igjennom en arbeidsdag. Selv om jeg i løpet av en arbeidsdag føler meg fortapt og har mest lyst til å gråte, jeg går igjennom uttallige angstanfall og jeg gjemmer meg på do hver eneste gang det blir for tøft. 

 

EN BRA DAG, EN HERLIG KVELD

God kveld!

Nå har jeg endelig kommet meg hjem fra jobb, jeg var spendt på hvor lenge jeg skulle jobbe i dag siden jeg begynte kl 12, og da slutta jeg kl 20. Det var ganske lang vakt med vonde bein da jeg ikke rakk å bytte sko før jeg dro på jobb, og høye heler på 8timers vakt er ikke å anbefale! Haha! Det endte med at jeg måtte gå uten sko en liten stund for å ikke bli helt ødelagt! Men som plaster på såret fikk jeg handlet litt! Jeg elsker å kjøpe klær og skal virkelig ha et eget walk in colset når jeg får meg hus. Siden jeg jobber på lindex får vi rabatter og derfor er det enda mere gøy å kunne kjøpe noe til fullpris uten å si nei. 

Jeg har alltid vært sånn at jeg handler klær på salg, og da har de kanskje ikke de klærene jeg ville ha når de var til fullpris, rett og slett fordi jeg ikke har lyst til å bruke opp hele lønnen min på klær. Men nå som det er salg og prosenter kan jeg endelig slippe meg mere løs, det synes jeg at jeg fortjener!

Enda en glad melding popet opp på mobilen når jeg sjekket den etter jobb, endelig!!! Er utemøblene mine på vei, jeg gleder meg så sykt mye til å få dem og få satt dem opp! Det skal bli så koselig!!

Innkjøp kommer i morgen :*

 

OUTFIT 30.5

God morgen alle sammen!

Nå er jeg på tur ut døren og klar for jobb, jeg begynner på Lindex kl 12 men må innom legesenteret å ordne med ei regning jeg har fått. Noe som er veldig rart siden jeg ikke har vært hos legen min siden mars? Haha så vi får se hvordan det blir, merkelig uansett når jeg har frikort. Jeg fikk iverfall en ordentlig start på dagen og fikk spist sikkelig frokost! 

Håper alle får en super tirsdag! 


 

 

 

EI SIKKELIG FAMILIEHELG

Jeg lurer virkelig på om jeg må ta meg en tur til legen igjen å ta ei blodprøve, for jeg tror jeg mangler noen vitaminer! Jeg våknet og sto opp i dag ved 12 tiden, så kledde jeg på meg, reiste på butikken for å kjøpe frokost, lagde frokost og så sovna jeg på sofaen. Jeg har så å si nettopp våket og nå er klokken straks halv 7??Det kan virkelig ikke være normalt å ha et så stort behov for søvn? 

Denne helga har vært spesiell hyggelig da det har vært masse masse tid med familien, både min egen og Simen sin. Det er ingenting som er så koselig som samkomst med familien! Det har jo i tillegg vært utrolig fint vær og da er det på sin plass å grille, med tantebarn og hunder går det som en lek, ikke minst har jeg muligehetens fått meg igjen bil! Det er litt som må gjøres før den går på veien men vell og merke så er det alikevell en veldig grei bil! 

På lørdagen var det så innmari varmt, så varmt av jeg faktisk tror det var 30 grader ute, og der skulle jeg og alle andre gå i bunad. Søskenbarnet mitt skulle konfirmeres og det gikk kjempe fint til tross for varmen, og alle bytta fra bunad til sommerklær etter at bildene hadde blitt tatt. Det var faktisk så varmt at jeg tror ikke jeg hadde holdt ut hele dagen med bunad uten å blitt dehydrert! 

Hva gjorde dere i helgen? 

 

INGEN ER LIKE, DET MÅ VI AKSEPTERE

Tusen takk for alle støttende ord på mitt forje innlegg, det betyr mye når folk står ved min side og støtter meg! 

 

Jeg prøver hele tiden og sette meg inn i en situasjon der folk dømmer meg, hvordan gjør de det og hvorfor? Hvordan kan noen få seg til å tro at de er bedre enn andre og at de betyr mere enn andre folk? Folk er som de er og det må alle akseptere, ingen er like og det er lov. Alle har hver sin historie og alle har opplevd noe som ingen andre kan sette seg inn i. Viss folk absolutt må ha en mening om hvordan andre mennesker er eller ser ut så hold det for deg selv. 

Man går ikke til fremmede folk å babler ut om hvordan du synes at den personen skal være, for det kan ingen bestemme, bare seg selv. Jeg synes det er respektløst. Jeg prøver alltid å se det godte i folk og jeg er nok litt for godtroende når jeg kan bli såret gang på gang og enda tro folk er gode. Jeg ser det hver eneste dag, at folk får kritikk for noe, at folk blir dratt ned og tråkket på. 

Jeg ser hele tiden folk som prøver sitt beste men som blir møtt med en kald skulder, meg selv inkludert, og jeg jobber beinhardt for å bli bedre enn hva jeg har vært, jeg går til psykolog nettopp fordi jeg har latt meg knekke av alle som har hatt noe å si om meg opp i gjennom årene. Jeg håper alle en dag kan ta vare på hverandre i steden for å tråkke hverandre ned. 

 

DET ER IKKE PENT PÅ SÅNNE JENTER SOM DEG

Det å jobbe i butikk med lav selvtilit og virkelig bruke alle kreftene man har for å klare å gå på jobb, det er slitsomt og jeg holder snart ikke ut mer. Hva skal jeg drive med og hva skal jeg jobbe med uten å gå rundt å være så konstant redd for å få kritikk for utseende og hvordan jeg er som person. I løpet av to uker nå har jeg opplevd stygg kritikk to ganger i løpet av to forskjellige vakter. Jeg har brukt flere mnd på å bygge meg opp til å klare å gå på jobb igjen etter jeg møtte veggen i november, og nå, nå skal det begynne igjen? 

Begge gangene jeg har fått kritikk rettet mot utseene mitt har jeg stått i kassa, jeg prøver å vise den glade sprudlene siden av meg som jeg helst vil være, men det er ekstremt vanskelig når du egentlig bare har lyst til å synke ned i bakken og gjemme deg. Første kommentaren var ikke så ille, men alikevell følte jeg meg truffet, fordi jeg synes det er fint, fordi jeg er fornøyd med vippene mine. Han lurte på hva slags gjørsel jeg hadde brukt for å få dem til å gro så mye, selvfølgelig var det nok litt humor der å. Men jeg synes ikke det passet seg. Jeg blir veldig sår og emosjonell når noen nevner på utseende eller kroppen min. Enten de mener det godt eller vondt, jeg tenker titusen forskjellige ting etterpå.

Kommentar nr to kom bare en uke etterpå, når jeg endelig hadde skjønt at kommentar nr en ikke var så ille som jeg trodde med en gang. Men denne derimot kommer jeg nok ikke til å glemme med det første. Det kom en godt voksen dame i kassen til meg og skulle betale for varene sine, i det jeg skal fortelle henne hvor mye det ble å betale avbryter hun meg brått og da kommer kritikken. “Herregud, de der er ikke ekte” og jeg svarer jo selvfølgelig med motet i behold at nei de er satt på hos ei utrolig dykting jente, og ikke før jeg i det hele tatt får sagt det kommer det mer. ” Også du som er så lys i huden din da, du kan ikke ha sånt, det er ikke pent på sånne jenter som deg” “Det må du vel skjønne du også kjære deg, også burde du kanskje tenke mere over hvordan du ser ut”

Jeg er rett og slett satt ut og har ikke ord. 

 

INNKJØP 19.MAI

God morgen!

Siden jeg nå ligger i sengen med feber og oppkast tenkte jeg det var like greit med et innlegg av det jeg kjøpte i går. Jeg kommer nok ikke til å blogge noe særlig mere i dag siden formen er som den er! Jeg hater å være syk og skulle ønske jeg slapp unna.. Men neida her ligger jeg nok en gang. I går fikk jeg tak i noen godbiter jeg lenge har sikla på, men som jeg ikke har tatt meg råd til å kjøpe, og jeg har vært svært i tvil om det har vært verdt det. Men nå tviler jeg overhode ikke lenger, jeg gleder meg så mye til å begynne å bruke det! 

Har du noe av dette? 

 

FREDAG 19.MAI

Heihei!

Denne uken eller hele mai mnd har gått utrolig fort, tiden går så fort og det er så deilig å kunne la tiden gå uten å tenke for mye og uten å være så nede som jeg har vært. Jeg hadde time hos psykologen min halv 11 i dag og det er virkelig ingenting som er så godt men samtidig så vondt å være der. Jeg er ekstrem følsom av meg og det skal ingenting til før tårene kommer, men det er utrolig godt å ha en trygg plass man kan åpne seg og prate om alt jeg ikke snakker om ellers. 

Timen i dag var mere følsom enn hva den vanligvis er, vi var innom et ganske så sårt tema for meg, men et tema som er en av grunnene til at jeg går til psykolog. Jeg føler meg ikke klar for å dele det med dere, siden jeg ikke er klar for å ta i mot kritikk. Det er noe jeg selvfølgelig ikke kan vite, jeg vet jo ikke om folk dømmer meg eller ikke, men jeg kommer uansett til å vente med å prate om det. Det er tross alt bare første gangen i hele mitt liv jeg faktisk snakker om det til noen andre enn meg selv. 

Siden jeg har fri i fra jobb bestemte jeg meg for å reise å shoppe litt igjen, jeg skulle egentlig se etter selvutløser til kameraet, men endte opp med 2 gensere, en kjole, sminke og parfyme. Sminke er litt som terapi for meg, det er så godt å føle seg bra når man sminker seg. Formen er ikke helt på topp så derfor skal jeg ikke gjøre noe som helst i dag og bare slappe av, og håpe at formen er bedre i morgen til jobb! 

Hva er deres beste tips for å bli frisk? 

 

INNKJØP 18.MAI

Heihei! 

Ingenting er mere gøy enn å kjøpe ny sminke og komme hjem å prøve den! Jeg trengte noe nytt og tenkte jeg skulle prøve ut noen nye produkter, jeg er veldig fornøyd med den sminken jeg har nå, men har ingenting imot å prøve noe nytt, hvem vet, kanskje blir det en ny favoritt i sminkepungen. En ny primer, highlighter, transplantpudder og en cover up stick. Jeg har klart å prøvd ut noe av det allerede og jeg er super fornøyd! Jeg bruker gjerne litt tid på å finne ut om jeg er fornøyd med produktene, men disse har helt klart havnet rett i min faste rutine. Isadora Transparent pudder, jeg liker det her veldig godt, nettopp fordi det ikke gir noen farge. Jeg har hele tiden brukt andre produkter som har gjort av jeg ser mere orange ut i huden, og da har jeg bare fjernet sminken med en gang. Men denne som ikke gir farge er gull verdt. Samtidig har jeg heller ikke funnet en concealer som legger seg bra på huden min. Men denne fungerer som den skal og kanskje jeg også har lært å legge den bedre, og det beste med den er at den kan brukes som foundation også! 

Har du prøvd noe av dette?