WORK ALL DAY

Hey!

Nå har jeg nettopp stått opp, eller jeg var først  oppe kl 9 fordi jeg skulle fikse på vippene mine kl 10, og det trengtes virkelig nå! Ikke minst føler jeg meg enda bedre når vippene er helt nylagte!  Men så la jeg meg til å sove igjen når jeg kom hjem, jeg er alltså så sliten å trøtt at jeg klarer nesten ikke være våken! Jeg har jobbet konstant hele uka og gjort noe hele tiden, noe som er veldig uvant for meg og min kropp, og derfor er jeg så ekstremt sliten nå, det har vært ei lang og slitsom uke og jeg kan ikke si at jeg gleder meg spesielt mye til neste uke med det samme kjøret da. 

Jeg er godt i gang med nedtelling til ferie for å si det sånn, og 5 uker virker alt for lenge, men det er det jo ikke! Jeg  gleder meg ekstremt mye til vi skal på ferie og jeg gleder meg så masse til å bare kommer meg litt bort å slappe av! Nå skal jeg straks på jobb igjen, så det her blir det dere hører fra meg i dag, mest sansynlig. Jeg jobber også i morgen fra 9-5 så jeg håper jeg ikke er så sliten som i dag, men jeg er forberedt! 

Håper alle får en super dag! <3

 

PAKKE I POSTEN

Hey!

Forje uke var jeg syk og fikk ikke i meg noe mat, som gjorde at jeg kjedet meg så mye. Det ble resultatet av at jeg klikket hjem noen nye klær, det er salg og jeg liker å shoppe, hvem gjør vel ikke det? Desverre har jeg alt for mye klær som ikke blir brukt, men jeg er rimelig sikker på at jeg har ei lillesøster som blir veldig glad hver gang jeg kommer med flere søplesekker med klær til henne. Jeg handler egentlig ikke så mye klær på nett da jeg liker best å prøve de før jeg kjøper, sånn at den er like fin på meg som den er når den henger på en kleshenger. Men jeg har bestilt fra nelly før og vært veldig fornøyd så derfor gjorde jeg det igjen! Det ble ikke så mye, men jeg gidder ikke kjøpe noe bare for å kjøpe det, jeg klikket meg hjem det jeg føler jeg har behov for og det jeg synes var fint!

KjoleToppGenser

 

INGEN BEDRE START PÅ DAGEN

Hallo!

Herregud for et vær vi har, så godt å varmt og ikke minst sol! Jeg sto opp og fikk i meg en lett frokost før jeg tok med meg hunden ut på tur, det er så fint vær så jeg vil bruke den tiden jeg kan ute! Vi har en fast runde vi går og den er ganske så fin i dette været, men i dag gikk vi også ned om vannet og Ayla fikk “bada” litt. Hun er ikke veldig glad i å gå utti men det går greit når hun først står utti vannet. Men det er ingen tvil om at hun helst vil ligge på sofaen hjemme hele dagen!

Så nå skal jeg ta en dusj og finne meg noe mere mat, og gå ut å ta noen bilder av det jeg fikk i posten her før helga. Jeg skulle egentlig ha fri i dagen men så ble jeg spurt om å jobbe et par timer i kveld så da gjør jeg det. Det er snakk om hele 3 timer, haha, men det er penger og alle penger drar!

 

SVAR PÅ SPØRSMÅL

Nå har jeg endelig fått sett over spørsmålene og skrevet et innlegg, det ser virkelig ut som jeg har nok å planlegge frem over, jeg har flere innlegg som jeg har tenkt jeg skal lage, men jeg har bare ikke kommet så langt! Så her kommer svarene, og skulle det være noe mer, så bare spørr i vei! 

Hvordan har du det i dag?
I dag har jeg det utrolig bra, jeg føler meg utrolig bra og jeg klarer å se lyst på ting! Så idag er en god dag! Til og med til tross for at jeg har hatt vondt i hode i hele dag og er sliten!

 Har du snart tid til å finne på noe med meg?
Døra står alltid åpen, å det er bare å komme! Jeg jobber ganske mye og har ingen mulighet til å reise så mye til Jevnaker/Hønefoss. Jeg jobber uheldivis hver eneste helg nesten så det er helt håpløst akuratt nå å dra bort, i tillegg har jeg ikke egen bil som igjen gjør det enda vanskligere. Men du vet hvor jeg bor <3

 Hva ser du helst på tv’en?

Jeg pleir som regel å bli helt hekta på serier jeg begynner med og noen ganger flere på en gang! Vi har ikke tv kanaler så her går det kun i internett, men det er mere enn nok til oss! Akuratt nå er jeg hekta på Orange is the New Black og Once upone a time!

Din favoritt middag?

Denne er lett! Taco! Hehe, jeg elsker taco, og jeg kunne virkelig spist det hele tiden, og det som er så fint med taco er at man kan variere så mye, man må ikke alltid bruke kjøttdeig, jeg bruker å bytte på litt, sånn at jeg ikke skal bli lei, og det er ikke minst bare lurt men også veldig godt! Men det er jo ikke bare taco, det er også pasta med laks, eller laks generelt. Jeg er ikke veldig glad i fisk, men akuratt laks er jeg derimot veldig glad i, ikke minst er det super godt! 

Drikker du fremdeles helst melk istedenfor brus?

Hehe, morsomt! Nei jeg gjør vel egentlig ikke det, i vert fall ikke når jeg er borte hos folk. Men nå er jeg mere sånn at jeg drikker det jeg får tilbydd, og får vente med melke drikking til jeg kommer meg hjem på sofaen.

Hva er favorittdrikke?

Som jeg skriver over her så er melk en av mine favoritter, og jeg må alltid ha det i kjøleskapet og klarer meg fint lite uten. Det er ikke sånn at jeg ikke drikker noe annet, men jeg er ikke så glad i brus, uten om cola 😉 men synes ikke jeg drikker så mye av det og kan ha ei flaske i flere uker. Ellers er jeg veldig glad i te!

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Akuratt nå har jeg ikke så mye fritid, jeg jobber for det meste døgnet rundt snart og liker egentlig bare å nyte de få fridagen jeg har. Men jeg er kanskje på vei tilbake til stalllivet og hest igjen, noe jeg virkelig håper går i boks siden dette er noe jeg savner veldig mye. Men nå, så er vel fritiden min bare å gå tur med hunden, eller trene! 

Har du noen dyr?

Jepp, to fantastiske småtroll! Små er de vel kanskje ikke, de er 7 og 13 år så de er godt voksne damer begge to! Ei dvergpincher på 7 og ei huskatt på 13( som jeg har hatt siden hun var bitteliten) 


 

Hva jobber du med nå?

Nå jobber jeg i klesbutikk og matbutikk! Jeg håper på å få litt mere på en av plassene slik at jeg slipper å ha to jobber, det er mye å holde styr på og stort sett går det alltid i kluss med vaktene. Heldigvis har jeg en forståelses full sjef som alltid ordner opp om det skulle kræsje. Jeg trives veldig godt i begge jobbene men det er helt klart mere krevende! 

Hvilken utdannelse har du?

Jeg er faglært og har fagbrev innen hestefag! Jeg gikk 3 år på videregående som gjorde at jeg fikk generel studiekompetanse, men på skolen jeg gikk på hadde vi mulighet til å gå ut som lærlinger også viss vi ville, så jeg valgte å være lærling etter 3 året mitt på skolen, sånn at jeg nå sitter igjen med både fagbrev og generel studiekompetanse! Noe jeg er veldig fornøyd med og noe som gjør det veldig mye lettere om jeg skulle finne ut at jeg skal gå mere skole! 

 

Bor du og samboeren din på Østre Toten? Har dere hus eller leilighet?

Vi bor på Toten ja, trives veldig godt og kunne ikke tenkt oss noen andre plasser annet enn der vi kunne sett Randsfjorn selvfølgelig! Men mjøsa er ikke så verst den heller! For øyeblikket leier vi kun leilighet!

 

 

NÅ HAR JEG OVERTAKET

Oi hvor blir tiden av? 

Klokka har virkelig gått fort i dag og jeg aner ikke hvor tiden har blitt av. Jeg var utrolig sliten i går etter jobb, og derfor ble det bare å komme seg hjem, få i seg noe mat og finne senga, og på igjen i dag tidlig. Det er helt fælt hvor sliten og trøtt man blir når man først jobber kvelden og så jobber tidligvakt dagen etter, akuratt som om kroppen har innstilt seg på at den kan sove lenge uansett. Jeg fikk uansett hvor ganske mye i går og ikke minst kom jeg i gang med treninga igjen. Jeg håper virkelig jeg klarer å komme meg inn i ei rutine når det gjelder trening og at jeg ikke bare detter ut av det som jeg har gjort så mange ganger før, men nå så er det som om jeg er mere motivert, ikke bare på treningen med på livet generelt.

Det kjennes godt å føle at jeg har et lite overgrep på angsten og deprisjonen, men hvor lenge det varer aner jeg ikke. Men for hver eneste dag som går som jeg klarer å være så positiv, ha så mye motivasjon til å klare ting og ikke minst føle at jeg har så mye energi, hver eneste dag gjør meg sterker å det gir meg mer og mer overtak. Jeg utfordrer meg selv hver eneste dag, og jeg jobber ekstremt hardt for å komme meg til en bedre plass i livet, og jeg føler at jeg gjør mitt beste! Nå er jeg virkelig klar for å ta tilbake livet mitt! 

 

DAGENS ANTREKK

Heihei! 

Nå begynner jeg straks på jobb, og det skal egentlig bli veldig godt å komme tilbake. Armen er heldivis bra igjen og jeg håper bare ikke jeg belaster det så mye med en gang sånn at det blir dårlig igjen. Jeg skal jobbe på Lindex i dag og jeg trives veldig godt der, og da er det helt greit å begynne jobb igjen på en plass man trives så godt. Nå har jeg fått ordna i stand sånn at vi skal ha et par venner på besøk på onsdag, også blir det vel kanskje mere feiring av gutten til helga. Det er ikke så lett å planlegge noe med han fordi enten så jobber han i helgene elles så skal han på billøp! Hah men det blir nok ei rå til slutt. Har egentlig bare tatt på meg ei vanlig bukse og en litt fin topp, skulle egentlig ha en genser men jeg regner med det blir varmt nok så dette får holde. 

Jeg trodde jeg skulle rekke å lage et innlegg så det var klart til i kveld, men det gjør jeg ikke så da får jeg ta det igjen. Det er greit å prioritere bursdagsbarnet etter jobb i dag, så enten så kommer det enda et innlegg, ellers så kommer det i morgen! Nå må jeg forte meg ut døra så jeg rekker å kjøpe meg noe mat før jeg begynner, snakkes! <3

 

BAKE DAG

Heihei!

I dag var jeg oppe mye tidligere enn hva jeg pleier, vanligvis pleier jeg å sove til rundt disse tider, men i dag var jeg lys våken når klokka var halv 9. Jeg gadd ikke engang prøve å sove lenger, så da var det bare å komme seg opp, og det er så deilig å kunne få en sånn start på dagen synes jeg, føle seg uthvilt, høre på musikk og være helt i din egen verden mens du driver med alt mulig du har planlagt. 

Siden kjæresten har bursdag i dag hadde jeg lagt planer om å bake, jeg har aldri i hele mitt liv baka noe som helst så det ble veldig enkelt, men jeg vet han elsker det så det kommer nok til å slå ann alikevel! Sjokolade muffins, det er favoritten. Men heldvis for meg er det veldig enkelt å lage, hvertfall når man kjøper ferdig pose på butikken! Jeg har til og med måtte smake på en, for å forsikre meg om at den er spisenes, og jeg kan si at jeg er veldig fornøuy, så nå gjenstår det bare å høre hva sjefen selv sier! 

Liker du å bake? 

 

SØNDAGS KOS!


 

Håper alle har hatt en super fin helg! 

Nå ligger vi rett ut hele gjengen etter å ha spist oss mette på søndags middagen. Vi har egentlig som fast vane å spise taco på fredager men siden denne fredagen var litt spesiel ble de ikke noe av. Men det er ingenting i veien for å flytte på måltidene noen dager, og dette er virkelig ikke et måltid jeg skyver unna, taco er min favoritt og jeg tror faktisk ikke at jeg kommer til å bli lei av å spise det! 

På fredag hentet jeg også pakken jeg ventet fra nelly og jeg er så fornøyd med alt jeg fikk! Det kommer et innlegg om det etterhvert, jeg vet bare ikke helt når! Jeg begynner på jobb igjen i morgen og i tillegg har samboeren min bursdag så jeg har tenkt at jeg skal bake muffins før jeg drar på jobb. Det er kjedelig at jeg jobber seint når han har bursdag, men jeg regner med han kommer til å jobbe lenge selv! 

Nå skal jeg ta en varm dusj og bare legge meg rett ut på sofaen og nyte kvelden med mine kjære!

Hva har du gjort i helgen? 

 

 

3 FUN FACTS

God morgen!

Haha ja jeg vet, det er vel kanskje ikke morgen nå, men det er ikke så lenge siden jeg sto opp, og jeg elsker virkelig de dagene jeg bare kan ligge i senga hele dagen og se på film å kose meg. Søndager er typisk slik dag hvor jeg ikke har lyst til å gjøre noe som helst, og helt klart den beste dagen på å forbrede seg på en ny uke! Jeg tenkte jeg kunne komme med noen fun fact om meg selv, eller om de er morsomme eller ikke det vet jeg ikke, men fakta er det hvertfall! 

 JEG HAR BODD FLERE STEDER

Allerede når jeg var 15år flyttet jeg ut fra mamma og flyttet helt til Trondheim aleine, jeg skulle gå på folkehøyskole og hadde kommet inn. Jeg så på dette som min enveis billett ut av mobbinga og bort fra et så dårlig miljø som jeg var i. Jeg bodde bare der et år men for en fantastisk sted, og jeg møtte altså så mye bra mennesker som bare ville meg godt! Det er ingen tvil om at jeg savner Trondheim! Så flyttet jeg til oppland igjen men denne gangen fant jeg meg på toten, og hver har jeg blitt. Toten har virkelig vært godt for meg, og det er en fantastisk plass hvor jeg har de mest fantastiske menneskene rundt meg, Jeg angrer ikke et sekund på at jeg flyttet hit. 

 JEG ELSKER MELK

Jeg tror man skal lete lenge etter en person som er så glad i melk som meg, jeg har alltid vært glad i melk og drikker heller melk fremfor noe annet. Til og med når jeg var liten og var i bursdagselskap hvor de andre drakk saft eller brus, der satt jeg og drakk melk. Nå er det ikke like mye som før men det må alltid være i kjøleskapet! Når jeg var litt mindre kunne jeg fint drikke to melkekartonger om dagen, hehe! Nå prøver jeg å begrense det sånn at jeg har en kartong et par dager ivertfall!

 JEG STRESSER NÅR JEG ER NERVØS

Det verste jeg vet er å være nervøs, og det synes så godt når jeg er det, fordi jeg alltid begynner å stresse! Jeg må alltid ha noe i hendene eller ha noe å gjøre, eller så har jeg en dum uvane av å sitte å riste det ene benet mitt. Noe de aller fleste synes er plagsomt, og det skjønner jeg, for jeg hater når andre gjør det. Eneste ulempen med det er at folk som er med meg ser det så godt, og de vet alltid når jeg er nervøs, samme hva det måtte være for!

Jeg kommer ikke på noe mere nå, men det er garantert mye mere å skrive, kanskje det kommer seinere?