DAGENS ANTREKK 31.06

Heihei!

Dagen i dag ble noe annerledes enn hva jeg hadde planlagt, jeg hadde egentlig planer om å sove litt igjen etter frokost for så å reise i stallen. Men så fikk jeg en melding hvor jeg ble spurt om å jobbe, og det er helt greit og få ei tidligvakt når jeg alikevell var våken. Så da var det egentlig bare å få på seg noe sminke og få på noen klær og kjøre avgårde til Lindex. Jeg trives så utrolig godt der og det merkes så utrolig mye, fordi jeg gleder meg alltid til å reise på jobb og jeg føler meg alltid så sikker. Jeg tror både jeg og selvtilitten min har veldig godt av å ha en sånn jobb hvor jeg kan kle meg sånn som jeg vil og være fornøyd med meg selv, i steden for å måtte gå i klær som er alt for store! Nå skal jeg til med middagen før det blir en liten middagslur på sofaen etterpå!

3 TING JEG HATER MED MEG SELV

1:
Allergi, Kryssallergi for å være helt korekt. Jeg har aldri reagert på noe av mat eller pollen før, men for 2 år siden fikk jeg snudd om på det. Det skulle vise seg at jeg like så greit skulle få alt av allergier som gikk ann. Neida så ille er det ikke, men det er ganske ille, jeg må hele tiden passe på hva jeg spiser for å ikke spise noe jeg ikke tåler. Kryss allergi er jo en god blanding av bjørkpollen og mat, dette er to ting som ikke er svært bra å kombinere. Jeg hater det virkelig at jeg må lese på alt av mat jeg skal kjøpe inn for å ikke lage meg noe som jeg ikke tåler, for jeg blir dårlig, jeg hovner opp i halsen og jeg blir helt slått ut. Er det virkelig noe jeg hadde klart meg uten så er det denne dumme allergien. 

2:
Jeg må ha kontroll. Uansett hva jeg gjør så må jeg ha kontroll på hva som skjer, hva som vil skje og hva som kommer til å skje. Jeg får helt angst og blir helt urolig i kroppen om jeg føler jeg mister kontrollen. Det er så irriterende at jeg er så kontrollerende, at jeg ikke bare kan slappe av å ta ting som det kommer. Dessuten blir jeg super stresset av å ikke ha kontroll og jeg klarer virkelig ikke slappe av eller roe meg ned før jeg føler jeg har kontroll. 

3: 

Stressmani, kan man kalle det for det? Jeg tror jeg stresser mere enn hva som er normalt, eller hva noen i det hele tatt gjør. Det verste av alt med denne stressingen er at jeg stresser over ting som ikke er å stresse over. Viss vi skal ut på noe så stresser jeg, skal vi spie en god middag hjemme så stresser jeg, hele livet mitt er stress. Det er egentlig en evig ond sirkel som er så utrolig vanskelig å komme seg ut av. 

Kjenner du igjen noe av dette? 
 

GOD MORGEN 07:44

God morgen! <3

Nå har jeg vært våken et par timer allerede, det å ha søndager hvor jeg ikke gjør noe som helst har jeg virkelig ikke godt av. For en søndag uten noen gjøremål består så godt som senga, tven og noe snacks. Så late søndager betyr at jeg er lys våken mandag morgen, jeg har allerede vært ute å gått tur, vært på butikken og nå skal jeg spise frokost. Antaglig vis kommer jeg nok til å sovne om ikke lenge men det føles egentlig ganske godt å komme seg opp om morran og føle at man har så mye energi! 

Håper alle får en super mandag! <3

 

DET GA MEG FALSK SELVTILIT


 

Nå har det snart gått tre uker siden jeg måtte ta av vippe extensionsene mine. Allergien jeg nå må leve med er noe jeg stadig glemmer helt frem til den pirker meg på skuldrene å minner meg på at jeg faktisk er allergisk mot det aller meste. Tenk det, i 20 år har jeg vært helt allergi fri, så å si hvertfall, jeg har vært allergisk mot mygg og veps hele livet men det som er nå, det er nesten ikke til å holde ute.

Øynene mine var så hovne at vippene ikke lenger kunne være der, de plaget øyene mine mere enn de gjorde godt akuratt nå. Det er trist, fordi da innså jeg noe jeg ikke har sett før, jeg innså hvor dårlig jeg følte meg og hvor naken jeg følte meg. Det å ha påsatt vipper ga med en følelse av alltid se fresh ut og alltid føle meg bra, for jeg gjorde det, jeg følte meg sikkelig bra. Men vet du hva? Det var bare jug, løyn og fanteri. For med en gang de ble borte ble den følelsen borte. Ikke engang nå som mine egene vipper er nesten sånn som de pleier å være er jeg fornøyd, jeg bruker lang tid på å studere dem og blir like missfornøyd hver eneste gang, og jeg føler meg ikke bra. 

Det skal i vert fall ikke få fortelle meg det igjen, det skal ikke få gi meg den falske selvtiliten som knuses med den gang de blir borte. 

 

FOR EN DAG!

Hey!

Nå kan jeg si at jeg puster ti ganger så lett som jeg gjorde i dag tidlig og har gjort i hele dag. Jeg har vært så stressa og hele dagen har egentlig bare blitt tull. Jeg våkna i dag når klokka var rundt halv 11 og ante fred og ingen fare, jeg så på klokka og tenkte at det skulle bli så deilig å sove litt lenger også ta en god varm dusj når jeg skulle stå opp. Men gjett hva?? JEG SKULLE VÆRT PÅ JOBB! Når klokka var kvart over elve ringte telefonen min hvor sjefen lurte på om jeg var på vei. Det er noe av det verste jeg har vært borti, jeg har aldri glemt en vakt i hele mitt liv før og for et stressmoment det blir. 

Den varme gode dusjen jeg hadde planlagt måtte fint bli satt på vent, det var bare å kaste på seg noen klær, fikse håret og egentlig komme seg av gårde, jeg sminket meg ikke engang! Å det var helt grusomt. Jeg hater å ha dårlig tid og jeg pleier som regel alltid komme ti minutter før jeg skal begynne på jobb sånn at jeg slipper å stresse. Men ikke i dag, og dermed ble hele dagen stress, for jeg tenkte ikke tanken på å få i meg noe mat før jeg begynte på jobb. Meg, stress og sulten er virkelig ingen god kombinasjon. Men nå er dagen endt og jeg har fått tatt en lengre dusj og venter på at vi skal bli servert noe mat. 

 

DAGENS INNKJØP

God kveld og god natt!

Nå skal jeg straks finne senga og jeg kjenner at det skal bli rimelig godt nå. Nå begynner det å nærme seg til vi skal på ferietur, en sikkelig ferietur og jeg gleder meg så mye. Men jeg trengte også et par ting jeg heldivis fikk ordnet før vi skulle dra. Jeg har lenge gått og ønsket meg et par vesker som ikke er så store, men som er store nok til at jeg får med meg det nødvendige som telefon, bankort og allergitabletter, litt sminke men som også ser fin ut. Jeg hadde ikke lyst på en svart kjedelig veske, men noe med litt farge og mønster i, og nå fikk jeg endelig kjøpt meg et par.

Som jeg nevtne i går så har vi 70% salg på Lindex nå og det gjorde at jeg fant et par andre ting også, selv om jeg helst skulle ha kjøpt alt jeg hadde lyst på. Men nå skal vi snart på tur, og da er det greit å ha litt der også. Men shortsen og singletten var helt klart nødvenig siden noe av klærne jeg hadde i campingvognen ble stjelt. 

Alt er kjøpt på Lindex 

 

WORK AGAIN

Heei!

Kan si det sånn at jeg merker godt at beina har ligge på sofaen i to uker nå, men det var godt å komme seg på jobb i dag. Nå er jeg sykmeldt fra den ene jobben og jobber på den andre, det er ikke så mye å si om det annet en at det er ting som må ordnes opp og bli annerledes for at jeg skal tilbake dit. Jeg nekter å finne meg i å bli behandla som jeg gjør og derfor må det skje noe, heldigvis er det folk som støtter og som tar tak. Men derme bli det litt mere fri enn hva jeg egentlig skulle hatt om jeg hadde jobba fult. Men jeg har lært å lytte til kropp og sinn så derfor er det sånn som nå.

Men salg, salg og masse mere salg, det er så mye salg på Lindex nå at jeg helst skulle ønske jeg hadde så mye penger at jeg kunne kjøpt meg alt jeg ville ha! Men nå skal jeg snart på ferie og da er det greit å ha litt å bruke der også. Men jeg har plukket ut et par ting som jeg trenger til ferieturen og da gjennstår det bare å få prøvd det i morgen! Jeg har helt klart mye mere motivasjon om dagen og det merkes, og ikke minst har jeg fått ordna med kameraet mitt så nå blir det også bedre bilder igjen!

 

MALEMESTER

Heihei!

Herregud hvor fort har ikke denne dagen gått?? Og enda så føler jeg at jeg har fått gjort så mye, det føles hvertfall godt å kunne gjøre noe og slippe å tenke på alt mulig negativt hele tiden. Det er godt å kunne koble av og det har vært så godt, jeg har følt meg som et normalt menneske, i vert fall nesten. Vi fikk kjøpt oss ny campingvogn for to dager siden og bestemte oss med en gang at vi ville male veggene så det ble litt lysere og litt bedre lukt i den, samt at den virkelig trengte et malingstrøk etter noen gamle skader. Men det er utrolig hvor lite som skal til for at det blir så fint!

Så i dag begynte jeg å male når kl var halv 10 og er nesten ferdig nå. Det er enda igjen 4 vegger å male, men de må jeg ta når det andre har tørket og ting er satt på plass igjen. Denne gangen håper jeg virkelig folk kan la tingene våre være i fred og la oss få ha campingvognen alene. Mye jobb men så fint resultat, jeg gleder meg til å vise dere! Nå er det klart for middag og en god varm dusj etterpå. 

 

FORLATT I MIN EGEN VERDEN

God kveld!

Denne uken har mildt sagt vært veldig tøff, den har virkelig satt sine sport og jeg har enda ikke kommet over det faktum at noen har vært hjemme hos oss og tatt noe som er våres. Det er helt utrolig. Du får virkelig kjenne på virkeligheten og hvor jævlig den faktisk kan være! Men virkeligheten bekrefter nok en gang hvorfor angsten min for sosiale samlinger og angsten for å stole på folk er så stor. Jeg kan helt ærlig telle på en hånd hvor mange mennesker jeg stoler på, og det er virkelig en god grunn for at jeg har så vanskelig for å stole på folk. 

Nå er det på tide å trekke meg litt tilbake å bare slappe av, men ikke helt tilbake. Jeg må gjøre det som er positivt for meg og mitt beste nå, og det er og ta vare på meg selv, blogge og være i stallen.