SLIK SKAL JEG OVERVINNE DEN SOSIALE ANGSTEN

Sosial angst og all annen angst kan dra seg en viss plass og bli der. Jeg er så ekstremt lei av at den skal ha overtaket og la meg føle meg så dårlig og få meg til å føle meg som en dritt. Jeg vil være sosial, jeg vil kunne gå ut blant folk og føle meg bra uten å være redd for at folk tenker stygt om meg. For hvor mange er det som egentlig bryr seg om hvordan du ser ut eller er ? Jeg er dritt lei å nå vil jeg ha tilbake livet mitt, gleden. 

BLOGGEN:
Bloggen er helt klart det som har hjulpet meg mest på vei, den har gjort at jeg tørr og legge ut ting, tørr å snakke om det. Bloggen er min og her er det jeg som bestemmer, dette er mitt sted, mitt sted til å kunne blomstre og skrive. Blogging har fått meg hekta og jeg føler nesten på det presset av at jeg må legge ut innlegg hver eneste dag. Men det er også litt godt, for det gjør at jeg må utfordre meg selv litt, tørre å presse meg litt, noe jeg har godt av. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TRENING:
Nå har jeg kun trent i noen få uker, men all den energien og selvtilitten som jeg får. Treningen har gitt meg noe å se frem til, noe å glede meg til og nå så gleder jeg meg over å trene. 

VÆRE AKTIV I STALLEN:
Stallen har helt siden jeg var liten vært mitt fristed hvor ingen får si eller gjøre meg noe vondt, og de siste årene har det ikke vært så lett å være i stallen og hatt alle de negative tankene, men nå har endelig lysta og gleden begynt å komme tilbake. Jeg har funnet en kompis jeg har så god kjemi med og vi jobber så bra sammen, det har mye å si for meg og min trivsel! Samtidig som det gir meg en flott mulighet til å prate med folk jeg ikke kjenner så godt. Det føles ganske greit å prate med folk man ikke kjenner også. 

VÅGE Å VÆRE MEG SELV:
Er det virkelig noe jeg må tørre å gjøre så er det å senke skuldrene og slappe av. Jeg må rett og slett gi litt mere faen og bare være meg selv, liker ikke folk det så er det demmes problem å ikke mitt. Jeg er den jeg er. 

VÅGE Å TA KONTAKT MED ANDRE MENNESKER:
Jeg har to jobber, to jobber som krever veldig mye samhandling med mennesker. Jobben min består av å hjelper kunder med det de trenger hjelp til og som oftest så blir det småprat også. Jeg må bli flinkere til å stole på det jeg vet og min kunnskap i jobben, fordi da blir det også lettere for meg å ta kontakt. Det å presse meg selv til å kontakte andre mennesker eller delta i en samtale er noe jeg vet jeg må bli flinkere til, det er vel her angsten ligger. Angsten for å si noe dumt eller hvordan jeg vil se ut om jeg sier det og det. 

Jeg er klar, klar til å ta tak i livet og få kontroll over meg selv igjen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

MINE BESTE TIPS NÅR DU ER SYK

Nå er høsten godt rundt hjørnet og jeg merker allerede nå at kroppen ikke liker denne årstiden, ikke når den kommer så brått på. Siden jeg stort sett vet at jeg blir dårlig på høsten, vinteren så vet jeg alltid hva som hjelper meg å bli i bedre form. Så hvorfor ikke dele med dere, kanskje noe av det hjelper på dere også? 

 SOV MYE
Er det en ting jeg har lært så er det å sove mye, viss du er syk så hjelper det faktisk å sove. Da får kroppen slappe av og bearbeide sykdommen og du blir mere og mere uthvilt og fortere frisk. Jeg er alltid sånn at med en gang jeg kjenner kroppen brygger på noe så legger jeg meg under dyna og sover et par timer, stort sett klarer jeg allerede da og bli kvitt sykdommen. 

 DRIKK MYE VESKE
For at kroppen skal klare å bearbeide sykdommen er det viktig med nok veske, det er viktig å få i seg nok så man ikke blir dehydrert. Gjerne vann eller saft eller noe varmt. Varm drikke som te og kakao kan også hjelpe deg å bli fortere frisk. Te med ingefær i er alltid i huset her. 

 TA EN VARM DUSJ
Det her er det beste jeg vet, er jeg uggen og kald eller har vondt i kroppen så tar jeg alltid en varm dusj. Det gjør alltid at jeg føler meg litt mere trøtt men samtidig så er ikke kroppen så vond. Og ingenting er bedre enn å kunne sove etter en varm dusj. Bare husk og ha på deg gode klær, så du ikke våkner og fryser. 

 KOBLE AV
Finn en film, serie eller en bok, koble helt av og bare ta vare på deg selv. Jeg pleier alltid å se på serie så da får jeg godt tid til å komme meg godt utti serien når jeg likevell ligger på sofaen. 

Hva gjør du når du er syk? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VI KUNNE MISTET ALT

Hei!

I helgen var vi på en liten tur med den nye campingvogna våres, jeg har gledet meg så mye til å kunne bruke den og det var virkelig super koselig. Forskjellen på denne vogna og den gamle er at denne er større, mere romslig og siden jeg også har malt veggene så blir det enda mere koselig. Vi var på Mysen for å se på billøp og det var utrolig koselig å kommer frem, det er så godt når man begynner å kjenne folk, når folk viser en side til deg som fantisk gjør at du vil være en del av det. Folkene som er med på disse billøpene er stort sett de samme og vi har alltid camp samlet, og de er super koselige! 

Men, det holdt på å gå sikkelig galt! Når vi hadde den gamle gampingvogna så invisterte vi i ganske mye ting, desverre så ble det aller meste borte da noen tok vogna. Men kjølebaggen hadde jeg jo husket å ta med inn fordi det var matvarer i den, så vi brukte den på tur nå også. Vi grilla og kosa oss, hadde begynte å helle noe god drikke i glasset og var klare for kvelden, men plutselig kommer det noen å sier det lukter svidd inne i campingvogna våres. Hele kjølebaggen hadde begynt å smelte, altså det er sånn vifte på toppen som skal gjøre at det holder seg lenger kaldt, denne var altså så varm at den hadde begynt å smelte. 

Tenk om vi ikke hadde oppdaget det da? Da hadde vi mistet alt nok en gang og det hadde vært utrolig trist. Så nå skal jeg tilbake på Jula og reklamere på den, for det er jo livsfarlig!

Har du opplevd noe lignene?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VOND KROPP OG HODEVONDT

Heihei!

I flere dager nå har kroppen vært så vond, hode har banka og krppen har verka, og ikke minst har psyken vært helt pyton. Jeg har ikke energi til å gjøre noe som helst og vil bare ligge under dyna pg gjemme meg. Selv om det er så mye jeg helst skulle gjort hjemme klarer jeg bare ikke, jeg har så vondt i kroppen og orker ikke ha noe lys eller lyd rundt meg. Jeg skjønner rett og slett ikke hva som foregår med meg om dagen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HELLO STOFFSKIFTE.

Er det en ting jeg hater så er det lavt stoffskifte. Jeg får virkelig ikke sagt hvor mye jeg hater det og hvor mye det suger å bli så påvirka av noe man ikke får gjort noe med. Det føles så rart å ikke skulle kunne ha kontroll over kroppen sin, du har bare noen inne i deg som bestemmer seg for at i dag er en sikkelig dritt dag.

Eller du våkner å føler deg super fin, ser ut og ser på blå himmel og sol, og er virkelig klar for å ta fatt i dagen. Du står opp, spiser en god frokost og lar maten synke, også bare pang sier det. Der skal vi ikke ha en bra dag lenger. Jeg føler meg helt tappa for energi og hode mitt eksploderer snart. Jeg har vært så sliten i hele dag og har ikke orka og gjort noe som helst, sofaen, uten tv, uten pc og uten noen lyder. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PÅFYLL AV HVERDAGSDOP

Hoho, nesten som julaften! I dag kom det enda en pakke med en godbit jeg gledet meg så mye til, dette har vært en favoritt i mange år og jeg elsker den virkelig. Den er vel noe av det jeg bruker mest og jeg er så fornøyd med hvordan den legger seg på huden og hvor fint det blir. Jeg har prøvd mange foundation etter denne men ender alltid opp med at denne er best! Gló minerals sin Luxe liquid foundation i fargenporcelain. Den føles utrolig lett på huden og den gir en så fin glød! 

Hva er din favoritt sminkeprodukt? 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NEW MAKUP

Hey!

Endelig kom pakken jeg har ventet på hele uken, natt til mandag bestilte jeg noe sminke hjem, rett og slett fordi jeg trengte noe nytt da det begynner å bli tomt her hjemme. Det er nesten som julaften å få pakke i posten synes jeg, det er alltid så gøy å prøve ut, og siden jeg nå bestilte meg ny sminke jeg ikke har prøvd ut gleder jeg meg ekstra mye til å prøve det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MIN ENERGIBOOST

I dag startet jeg dagen med å ta den evige oppvasken som nå har stått et par dager, er det virkelig noe jeg hater så er det den fordømte oppvasken. Kan de ikke komme med en oppfinnelse som gjør at oppvasken vasker seg selv? Haha det hadde i vert fall vært supert for meg! Men uansett må det tas og jeg har blitt så mye flinkere enn jeg var før, haha flaut men sant!

Men så over til det som egentlig har fått meg hekta for tiden, trening. Jeg gleder meg til å trene og når jeg har fått helt dilla! Treninga er en slags terapi for meg og når jeg merker hvor mye kroppen min jobber og setter pris på det blir jeg enda mere hekta. Det gir meg så mye energi etterpå og jeg føler meg mere glad. Nå sitter jeg å drikker smoothe og ser på Bridget Jones baby! 

Hva gjør du for å få mere energi? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MITT VERSTE MARERITT

Det er ingenting å feie under et teppe at jeg sliter psykisk. På noen områder er det så ille at jeg får angstanfall og ikke klarer å samle meg. Men jeg prøver hver eneste dag å overkomme frykten for alt som gir meg angst og den helvettes følelsen man får av den. Det er virkelig en utfordring i seg selv bare det å ikke tørre å gå ut døra hjemme, når man helst bare vil låse seg inne og skjerme seg fra alt av omverden rundt. 

Men nå har jeg tatt et nytt skritt å utfordret meg selv litt, nå har jeg gjort dette et par ganger og det har gått utrolig fint de siste gangene. Det har jo hjulpet at det har vært lite folk og en hyggelig busssjåfør. Men en av mine verste mareritt er når jeg må ta buss til jobb, før så hold jeg meg heller hjemme enn å måtte ta buss. 

Hva er ditt verste mareritt?