HVEM SA DET IKKE VAR KOSELIG?

Heihei!

Jeg har nå bodd i campingvognen bade forje uke og denne uken og jeg må si at det er utrolig koselig! Selv om jeg mangler å ha tilgang på et sikkelig bad og klærne mine og må planlegge antrekkene mine på søndager, så er det veldig koselig! Nå har vi endelig fått kjøpt oss en slags mini komfyr, med to plater, så vi har egentlig de samme mulighetene nå som da vi bodde i leiligheten! Utenom stekeovn, men så langt har ikke det vært noe problem!

Nå har jeg ordna i stand middag til S kommer hjem, jeg elsker som sagt å overraske og jeg vet han setter pris på at middagen er ferdig når han er ferdig på jobb! 

 

KVALITETSTID MED MAMMA

For en fin dag dette har vært, noen ganger er det veldig godt å kunne komme hjem til mamma og ha sikkelig jentetid! Jeg var først innom hos pappa en tur før jeg dro til mamma, ulempen med å bo så langt unna familien er at man helst skulle ha vært hos alle når man først er på besøk. Mamma sto å smurte masse mat og hadde gjort klart 3 brett med rundstykker av forskjellige pålegg til gutta som endelig har fått seg lokale til klubben. Han mamma er sammen med er med i mc klubb og nå har de fått klubblokale, jeg holder meg så langt unna som over hode mulig. Men etter vi hadde servert mat tok vi oss en tur bare for å se litt i butikker, og jeg er så stolt av meg selv for at jeg klarte å ikke kjøpe alt jeg hadde lyst på, jeg kjøpte meg Sophie Elise sin bok og et par solbriller, så klapp på skulderen til meg selv. 

Vi tok også en spontan tur til ikea og gud som jeg gleder meg til eget hus, som jeg kan innrede akkurat sånn som jeg vil!! Åh jeg gleder meg! Nå skal jeg prøve å holde øynene åpne til siste del av skal vi danse går på tv, også finner jeg nok senga så straks det er ferdig!

Hva er dine planer for kvelden? 
 

UT PÅ TUR

Jeg kjenner selv at jeg er litt lite motivert til å skrive om dagen, kanskje fordi jeg har litt mye å tenke på eller fordi det er denne vinterdeprisjonen som er på tur. Jeg hater denne årstiden av den grunn at jeg alltid blir så deprimert, jeg elsker jo jul og juletider, men ikke like mye som før. Nå skal jeg ta en etterlengtet tur ned til mamma og bare kose meg. Det er lenge siden jeg har vært i hønefoss og nå har jeg for en gang skyld fri og kan reise! 

Hva skal du i dag? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PAKKE I POSTEN 26.10.17

God kveld!

Etter en laaang god etterlengtet dusj sitter jeg nå i sofaen med tv og pus soven ved siden av. Etter 3 dager i campingvogna var det virkelig godt å komme hjem, det er super koselig å være der men jeg blir helt huggern med tanke på regninger, klær og det å skulle bo i en bag. Men jeg hadde helt klart å kun bo i campingvogn om vi hadde hatt spikertelt, sånn at vi kunne hatt litt mere plass, også kanskje en campingvogn med do. Men uansett så storkoser jeg meg med S og jeg elsker hvert eneste minutt vi tilbringer sammen.

Ikke minst kom jeg hjem til både vognkort og pakke i posten. Bilen er offesielt min og nå skal det bare skiftes noen deler, få den på etterkontroll og jeg blir så mye friere enn hva jeg har vært siden mai. Pakken kom fra blivakker og siden de hadde tilbud på øyenskyggepaletter så ble det med to hjem! Jeg gleder meg super mye til å prøve meg fram, det er så mye fine farger og dette er nesten de to første øyenskyggepalettene jeg har, uten om et fra Zoeva!

BH COSMETICS finner du her
MAKUP REVOLUTION finner du her!

Har du noen sminke favoritter? 

 

SISTE INNKJØP FRA NELLY

Beklager fraværet i det siste har vært fordi jeg har vært litt borte i bilverden og er veldig opptatt med å på den igjennom eu. Jeg skal på eu kontroll i morgen og jeg krysser fingrene for at det ikke er så alt for mye galt med den. Uansett så har jeg fått pakke fra nelly og jeg er super fornøyd, jeg har virkelig skifta mye av klesstilen min og jeg merker at jeg velger mye mere klær som ikke funker med bh. Men noe av meg selv er fryktelig usikker på om jeg tørr å gå uten bh rundt folk mens en annen side sier at det ikke skal være noe problem. Samtidig er det litt skummelt å skulle dele bilder av meg selv i en kropp jeg ikke er komfortabel med, men man kan ikke la seg stoppe og man må jobbe for det man selv ønsker å oppnå!

Hva er dine nelly favoritter? 

Top fra NLY one i str XS finner du her

Off Shoulder top fra NLY one i str XS finner du her

 

Jumpsuit er fra Missguided og finnes her og er i størrelse 34.

TRIPPELDATE

God kveld! <3

Nå har jeg endelig tatt helg, det vil si jeg tok helg for noen timer siden men ikke før nå satt med ned i sofaen hjemme. Det har vært utrolig mye å gjøre på jobb i dag og noe av det jeg liker så godt med jobben jeg har er at jeg kan være så blid og hyggelig som jeg får høre at jeg er. Jeg er utrolig serviceinnstilt og jeg er veldig opptatt av at kundene skal få en hyggelig handel hos meg! Selv om jeg under stressa omstendigheter blir litt mindre blid så prøver jeg alltid og si hei til hver kunde og prøver alltid å si hade og ha en fin dag.

Dette gjør at jeg føler meg så mye bedre og blir i så mye bedre humør når jeg ser at kundene setter pris på det jeg gjør. Ikke minst gjør jeg det for å presse meg selv til å komme meg ut av den onde sirkelen som den sosiale angsten har låst meg inni. Uansett har jeg spist meg god og mett ute sammen med søsknene og partnerne deres på en bedre middag. Nå skal jeg nyte resten av kvelden før det bærer opp tidlig i morgen for å hente bil! 

DAGENS ANTREKK 20.10

Straks klar for jobb, og måtte timene gå ekstremt fort. Når jeg kommer hjem i dag er endelig S hjemme, nå har jeg ikke sett han på 4 dager og det er 4 dager for mye, haha! Gleder meg som en liten unge til å se han igjen og vise han hvor koselig det har blitt i huset! Siden jeg nå har litt lenger kjørevei enn når jeg bodde på kapp så lager jeg innlegget før jeg dra, men publiserer det rett før jobb. Jeg føler meg helt fantastisk nå og bobler av glede etter å se S igjen!

FREDAGS FROKOST + JOBBHELG

God morgen!

Føler meg helt klart bedre i dag, disse angst anfallene slår meg helt ut og det endte med at jeg måtte legge meg tidligere enn hva jeg pleier, og ikke hjelper det stort å sove når man våkner sliten. Men jeg skal tenke positivt å få noe ut av denne dagen, det vil si på jobb. Det er jobbhelg og jeg er forberedt på mye kunder nå som det er så mye salg. Jeg skal putte på smilet og i det minste late som om ting går greit. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OVERTENKING OG HODEBRY

Akkurat nå har jeg det ikke så bra. En av mine verste egenskaper er at jeg overtenker alt, og jeg hater å være til bry for andre enn meg selv. Nå så bor jeg for det meste i huset hos svigers, og siden jeg ikke har hatt egen bil siden mai er jeg veldig avhengig av å kunne låse en av demmes for å komme meg på jobb. Å jeg virkelig hater det, jeg gruer meg for å spørre og jeg vil egentlig bare klare meg selv. Den følelsen av å være til bry for noen andre er så forferdelig og den tar helt kverken på meg.

Nå sitter jeg her og tenker alle mulige tanker om hvordan ting er. Mest av alt vil jeg bare få igang bilen min så jeg slipper å måtte spørre om å låne noe. Jeg føler meg helt fæl og vil bare sette meg ned å gråte. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HØSTEN FRA SIN BESTE SIDE

For et høstvær vi har, sol og blå himmel! Det er det som gjør at jeg virkelig elsker høsten er dager som det her, jeg sto opp og så en nydelig himmel og tenkte at dette er den perfekte dagen å gå en tur. Det begynner å bli kjølig ute og siden jeg er så heldig å ha sånne fantastiske hender som ikke tåler kulde, blir det dessverre sånn at jeg ikke kan være ute så mye når det begynner å bli kaldt, og det er ikke snakk om at det trenger å være minusgrader. Men hendene mine blir helt blå og jeg mister all følelse i dem, de dovner bort og det blir helt forferdelig vondt. Derfor utnytter jeg dagene med sol helt ut! 

Er du glad i høsten?