I MORGEN SKAL JEG ..

… På julebord! 

Endelig blir dette en helg jeg verken jobber fredag kveld eller lørdag. Det skal bli så godt, hvert eneste år er vi på samme plass, det er så utrolig koselig der, og maten og underholdningen er ikke til å slå. Vi drar allerede halv 10 i morgen tidlig og kommer ikke hjem før på søndag.

Nå er alt pakket og klart for morgendagen, nå gjenstår det bare å finne fram klærne til i morgen og ta en dusj. Akkurat nå sitter jeg med Glam glow sin supermud i håp om å få en litt bedre hud i helgen. Jeg vurderer virkelig dra og få en sikkelig hudbehandling, for det her begynner å irritere meg. 

Hva er dine planer i helga? 

 


 

WORKING GIRL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Off to work!

Mandag og jobb igjen, men i morgen skjer det noe spennende og jeg er ekstremt spent! Jeg håper det går som planlagt og at ting ikke blir så ulikt ut i fra hva jeg selv har tenkt i hode mitt. Men nå skal jeg løpe innom kicks å hente pakka mi før jeg begynner på jobb! 

Snakkes <3

PAKKE I POSTEN BLIVAKKER

Hey! 

I forbindelse med black week bestilte jeg meg noen godbiter hjem. Jeg elsker å teste ut ny sminke og kommer aldri til å synes sminke er kjedelig. Nå hadde blivakker super tilbud og jeg fant meg et par ting, jeg måtte ha påfyll av brow pomaden til nyx. Det har vært super vanskelig å få tak i nyx i butikken og spesielt bryns produkt, så derfor var det perfekt at den var på salg i tillegg. 

Har du prøvd noen av produktene? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FIRE DAGER IGJEN

Er det flere enn bare meg som blir ekstremt sløve på søndager? 

Søndag kveld og her sitter jeg nydusja og tenker over at det faktisk snart er jul. Allerede til helgen er det 1 desember, jeg har allerede fått så mye julestemning og synet av innpakkede gaver med julepapir på gjør at jeg gleder meg. For første år på 3 år så gleder jeg meg til jul. Denne julen skal jeg virkelig nyte og kose meg med familien. 

Jeg er fremdeles veldig spent på hvordan tiden før jul blir. Det skjer en del ting med DPS som jeg fremdeles ikke helt vet hva jeg tenker om. Men nå skal jeg nyte synet av snø og kose meg med farmen om en time!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BLACK FRIDAY, HELG OG UKEN SOM HAR VÆRT

Først og fremst er det utrolig godt å ha fri en lørdag, ikke minst når man skal i bursdagselskap, i går var det black friday og jeg må faktisk si at jeg ble litt skuffet over enkelte tilbud, jeg hadde vel kanskje regna med at det skulle vært enda mere crazy enn hva det var, men det er vel kanskje sånn det er? 

Jeg jobba fra 16:00 – 24:00 og var så sliten og så trøtt når vi stengte butikken, det var mye folk og helt klart veldig gøy! Jeg fikk til og med sikra meg noen godbiter selv og ikke minst ble jeg ferdig med julegavene. Nå kan jeg bare nyte tiden før jul og kose meg, noe så godt! Hele uken har jeg vært i campingvogna sammen med S, det har vært så godt å koble helt av og bare nyte tiden med han. Nå får jeg strakt igjen bilen min fra verksted og da blir det helt klart mye lettere for meg og komme meg dit jeg vil uten å være avhengig av noen andre. Uka har gått så fort og det er så utrolig rart å tenke på at det er jul om en mnd, herregud hvor har det året her blitt av???

Jeg tror jeg begynner å bli små syk, jeg er utrolig kvalm og mye vondt i hode om dagen så jeg frykter at det er sykdom på fære. Men jeg skal bruke helgen på god egenpleie og mye søvn og håpe det gir seg. 

Fikk du handlet noe på black friday? Hva har du gjort denne uken? 

#blogg #helg #skjønnhet #blackfriday

BRA START PÅ DAGEN?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag fikk jeg verdens beste start på dagen, og jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg ikke gjør dette oftere. Jeg våkna, sto opp og tok med meg Ayla ut på tur, selv om det begynner å bli kaldt ute var det helt klart veldig godt å kunne gå en tur. 
Nå har vi kommet hjem, spist lunsj og skal bare kose oss på sofaen under pleddet. 

SØNDAG & EGENPLEIE

Tenk at søndagen allerede er over, wow. I morgen er det ny uke og nye muligheter og det finnes ingen bedre måte å starte en ny uke på med fresh hud og oppladet batteri. Jeg bruker som regel alltid søndager til å koble helt av, bare sløve og kanskje gjøre litt husarbeid, men jeg har alltid tid til å tenke på huden min. Nå som jeg har funnet en hudpleie rutine som funker for meg er det så mye bedre å kunne holde den, og spesielt nå som huden trenger litt ekstra passer jeg på å være enda flinkere. 

Disse produktene hjelper meg helt klart å holde huden helt glatt og fin hele dagen. Loreal sin Pure Clay, Decrusto Peel of mask & Maybeauty bruker jeg 1 gang i uken, som regel på søndag da jeg har best tid og hvor jeg føler jeg virkelig kan slappe av og ikke stresse. Mens NIP+FAB & Caviar bruker jeg hver dag.

NR 1: Maybeauty sin Face gel er det første jeg starter med, jeg virkelig elsker denne nettopp fordi den fjerner døde hudceller og virkelig etterlater huden silkemyk. Det er egentlig ikke mere å si om den, dem må bare prøves. NR 2: Så bruker jeg loreal sin pure clay, denne bruker jeg i hele ansiktet uten om nesen, den er utrolig god og den gir en veldig fin glød til huden og den renser i dybden. NR 3: På nesen bruker jeg Decrusto peel off mask, og før så trodde jeg ikke på at det funket, men etter jeg har begynt å bruke den fast ser jeg stor forskjell på porene på nesen min. 

NIP + FAB NO NEEDLE FIX MOISTURISE: 
Jeg prøvde ut denne fordi jeg så at Kylie Jenner anbefalte den, fordi den var så god. Å jeg har virkelig leita lenge etter en god hudkrem som gir nok fukt. Jeg bruker denne hver eneste dag og kunne virkelig ikke byttet den ut med noe annet, tror jeg. Denne bruker jeg alltid etter jeg har vasket ansiktet og før jeg tar på sminken. Det er ingen tvil om at sminken min holder seg mye bedre etter at jeg begynte å bruke denne. 

CAVIAR ANTI-AGE EYE SERUM:
Morgen & Kveld, hver dag. Min trofaste eye serum. Jeg har poser under øynene og har alltid hatt det, men med denne blir de mye mindre og det er så utrolig godt. Den er drøy i bruk og den er virkelig å anbefale!

Begge disse bruker jeg etter at huden har fått en god rensk og dette fungerer så godt for meg og min hud! Selv om jeg skulle ønske jeg var enda flinkere og viste om produkter som passer enda bedre for meg og min hud!

Har du prøvd noen av produktene? Hvordan er din egenpleie?

 

 

GÅRSDAGENS FESTLIGHETER + ANTREKK

God søndag! 

I går fortalte jeg jo at S skulle ut å drikke, vel det endte opp meg at jeg ble med, selv om jeg egentlig hadde planlagt å bare slappe av hjemme. Men det ble en vellykket kveld med mye moro og godt selskap. Før var jeg aldri noe glad i å drikke, rett og slett fordi jeg drakk med feil tanke. Jeg drakk kun fordi det hjalp meg med å glemme og jeg så hva det gjorde med meg, noe som jeg fort skjønte at det ikke kunne fortsette sånn. Så jeg slutta å drikke for en stund, og nå føles det mye bedre og mye mere ålreit ut.

Ellers i dag var jeg oppe kl 9 og begynte å rydde og vaske klær, jeg blir i så mye bedre humør når det er ryddig rundt meg selv om jeg er ekstremt flink på å rote! 

JOBBSØKNAD, FRISK HUND OG HELG

Hey!

Nå er jeg nettop kommet ut av en god varm dusj etter en gåtur med Ayla. Det har endelig kommet litt mere snø og det blir så koselig med en gang, jeg har virkelig begynt å få julestemning allerede og jeg gleder meg så mye til jul! Nå har jeg fått slappet godt av et par dager, hatt en samtale med psykolog og søkt nye jobber. Jeg trives godt der jeg er, så jeg har ingen planer om å slutte, men jeg vil ha mere fart i sparing til hus så derfor har jeg søkt en jobb til. Ayla er heldigvis frisk igjen så nå kan vi gå turer og nyte den vakre naturen vi har! 

Nå skal jeg virkelig bare kose meg og slappe av resten av kvelden, og det er store muligheter for at det blir taco her i huset før S skal ut å drikke. 

Hva er dine planer i helga ? 

#natur #friluftsliv #lørdag #hverdag #hund