MINE NYTTÅRSFORSETT

Nå står siste dagen i 2017 for sine siste timer, jeg gleder meg masse til å feire i kveld og gleder meg til et nytt år med så mange nye muligheter. Jeg har allerede bestemt meg for at 2018 skal bli et bra år, jeg skal finne mine greier, gjøre alt jeg har lyst til og bare kose meg! De 3 siste årene har vært tøffe og heller ikke dette året fikk en bra avslutning, jeg skal minnes de kjære som ikke lenger er her og gjøre 2018 til året jeg får til alt jeg vil!

——————————————————————

Jeg skal trene mer, få en rutine å holde den. Det er første gang jeg virkelig går inn for å trene, jeg har jo trent før, men alltid gitt opp etter en stund. Nå begynner det nye året på en mandag og hva er vel bedre å starte opp med gode treningsrutiner! 

Tilbringe masse tid med menneskene som betyr mest for meg, er det noe jeg har lært så er det at det kun er de viktigste menneskene i livet mitt som fortjener min oppmerksomhet.

Bruke mindre penger og spare mere. Lysten på hus og få startet et nytt kapittel i livet er større nå enn noen gang, derfor skal jeg spare enda mere, bruke mindre penger på ting jeg allerede har og heller sette dem inn på BSU. 

——————————————————————-

Hva er dine nyttårsforsett? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NYTTÅRSHELG

ENDELIG HELG!

For en dag dette har vært, beina mine verker etter å få slappe av og jeg må si meg ganske enig, det har vært så mye å gjøre og ikke minst så mye fine folk som skal ut i morgen og feire det nye året inn! Jeg er også ekstra glad fordi neste gang jeg reiser på jobb så kan jeg endelig parkere på sentret igjen, i desember så har det seg sånn at sentret får besøk av ekstremt mange og derfor vil vi som ansatte gjøre plass til alle, så vi parkerer andre plasser. Å jeg må si at jeg er så lei av å gå langt, fryse og komme til helt nediset bil, haha!

Men se på det her, så nydelig! Jeg har begynt å like vinteren mye bedre, rett og slett fordi det er så nydelig, altså Norge har en så fantastisk natur og vinteren gir det virkelig en fin glød, synes du ikke ? 

JEG ER ENSOM

Jeg har virkelig hatt tankene på hvordan det ville være om jeg bare hadde pakket alle tingene min og dratt. Dratt til en plass hvor ingen kjenner meg og bare få en ny start. Sannheten er at jeg ikke føler jeg har noen, som om alt er meningsløst. Da søsteren min døde mistet jeg mye av meg selv, en stor del som gjorde at jeg ikke tenkte på de rundt meg, noe som igjen gjorde at jeg nå sitter her alene. Det er vanskelig og vondt, ikke føle at man har noen andre enn seg selv. Hva kan da være bedre enn å flytte, starte på nytt og få blanke ark? Eller er det juks? Akkurat nå føles alt så tomt og så ensomt. 

Noen ganger tenker jeg at jeg fortjener det, for alt jeg gjorde og ikke gjorde mot de som betydde mest. Jeg vet det er min egen feil, men jeg er ensom. Jeg hadde gjort så mye for å rette opp i alt jeg gjorde feil. 

HIMMELEN HAR FÅTT EN NY STJERNE

Det er lille julaften, det er endelig jul igjen og jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har skrevet om at jeg har gledet meg til denne julen. Men så skal det altså vise seg å ikke bli sånn som jeg hadde håpet og trodd. Jeg så for meg en jul hvor jeg kunne kose meg, nyte tiden med familien og se på alle julefilmene som går på tv´n. Men det skulle fort vise seg og bli det helt motsatte i år. Jeg har ikke skrevet direkte om hva det har vært men jeg har nevnt det et par ganger at det har skjedd noe i familien, min kjæreste tante fikk beskjed 1. september om at hun hadde fått kreft. Er det virkelig noe jeg hater så er det kreft, det er virkelig ingen som fortjener noe så grusomt. 

For en og en halv uke siden var vi å besøkte henne, hun ville ha besøk, og det var så utrolig godt å se henne, selv om hun så så sliten ut. Jeg trodde da at det fremdeles var masse som kunne gjøres og at sjansene for at hun kom til å bli frisk var stor, men det viste seg å ikke være riktig. Kreften hadde spredd seg og det var ingenting å gjøre. Men lite viste vi hvor fort det faktisk skulle gå til vi mistet henne. I går fikk jeg beskjed om at om jeg ville se henne før hun ble borte måtte jeg reise nå, jeg reiste selvfølgelig  og det var både godt og vondt. Jeg er så takknemlig for at jeg dro i går, fikk sagt hade og fikk tatt forvell. 

I dag, den 23.12.17 kl 18:45 sovnet hun inn

Julen er tung, jeg føler ikke for å feire den, hva er vitsen? Alt gir veldig lite mening akkurat nå, men jeg er glad for at tante nå slipper å lide mere, hun har ikke lenger vondt og jeg vet hun har det bedre nå.

DAGENS ANTREKK 201217

God kveld! 

Det er virkelig uvant å begynne så seint på jobb, altså kl 1800?? Men det er kun fire timer med jobb og da vet jeg at jeg kun har igjen en vakt til før jul, åh som jeg gleder meg, ikke minst gleder jeg meg til å se S igjen i morgen, så vi får litt tid før selve julekvelden da vi ikke skal feire selve julekvelden sammen. Cardigan fra lindex, bukse fra lindex og body fra bikbok 

Håper du får en fin kveld!

RYDDEDAG + JOBB

Hei!

Nå er jeg akkurat ferdig med å rydde klesskapet og rydde fullstendig her før jul. Nå skal jeg nyte tiden frem til jul og jobbe mine to siste vakter. Jeg er så heldig at jeg har ei lillesøster som arver store deler av alt jeg eier å har, sånn som nå er det gull verdt, jeg hadde masse klær som jeg skulle kvitte meg med og hvorfor ikke gi det til henne så hun kan få nytte av det hun vil ha? Jeg kan ikke tenke en bedre måte på. Nå har jeg virkelig fått orden i klesskapet igjen og skal virkelig holde det sånn, fordi det er så mye mere koselig!  Jeg har til og med pynta litt til jul, siden jeg ikke skal pynte juletreet i år her hjemme så er det ikke mye vits å dra fram alt mulig annet. 

Hva er dine planer i dag? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SØNDAGSPLEIE + JEG ENDRER HÅRFARGE

God tredje søndag i advent!

En uke igjen til julekvelden er på for fult, en uke til vi sitter samlet rundt bordet med familien og spiser god mat og nyter tiden! Jeg gleder meg så utrolig mye!! Vi skulle egentlig i bursdag til tanteungen min som ble 1 år denne uken, men så har det blitt sykdom der så det ble ikke noe av. Så derfor kunne jeg heller nyte tiden med S og heller bruke tiden på en sikkelig god ansiktsmaske og farge håret. Jeg aner ikke om resultatet blir bra i det hele tatt, da det er første gang jeg gjør det på meg selv, men jeg tror å håper at det blir bra!

Har du prøvd noen av produktene før? 

EN PUST I BAKKEN

God kveld! 

Det er like før jeg skal legge hode på puta og gjøre meg klar for enda en jobb helg, det skal bli så godt å ha fri neste helg og kunne nyte jula fult ut. Men først står ei hel uke med jobb for tur, men det blir penger, og penger vill jeg ha! Uanset så gleder jeg meg så mye til jul men så gleder jeg meg så til det er over, nytt år og nye muligheter. 

Jeg håper virkelig at 2018 kommer til å bli er bra år, jeg trenger virkelig et bra år med mye muligheter og ting som går min vei. Men nå må jeg virkelig legge meg skal jeg klare å komme meg opp på jobb til 11 i morgen tidlig!