ENDELIG TILBAKE

– Annonselenker –


Både kropp å hode begynner å fungere som “normalt” igjen, og det er så godt når man endelig ser lys i tunnelen og kan føle at ting begynner å gå litt lettere. Jeg skal igjen prøve å gå til psykolog og se om de har klart å finne en person jeg kan prate med over lengre tid eller om jeg må klare meg selv. Det skal bli godt med ferie neste uke og komme tilbake til rutiner med treningen, det har blitt veldig lite de siste ukene fordi jeg har vært så nede og fordi jeg har vært forkjølet og ikke hatt energi til å komme meg over døra. 

T-shirt her – Bukse her – Sko her

JEG ER DEPRIMERT

Jeg vet ikke hva jeg skal skive eller hvordan jeg skal skrive noe som helst. De siste dagene har vært tøffe, jeg har ikke hatt noe lyst til å stå opp, jeg har ikke hatt noe glede av å gjøre noe som helst og alt har bare føltes meningsløst. Det gjør det enda og jeg velger å være borte fra bloggen til jeg føler meg bedre

 

 

 

DETTE HAR JEG IKKE GJORT PÅ SÅ MANGE ÅR

Jeg kan ikke huske sist jeg var ute å gikk på ski, det er så mange år siden og jeg må virkelig innrømme at det var mye mere slitsomt enn hva jeg husker, Haha! Men jeg storkoste meg, det er så utrolig godt å være ute, og spesielt nå som det ikke er så kaldt. Så jeg kledde på meg og dro ut på tur, egentlig hadde jeg tenkt til å ha med med Ayla, men siden jeg ikke har ordentlig bånn til henne ble hun hjemme. Ikke minst var det en fin måte å trene kondisen på, jeg hater jo å trene kondis, men når man går på ski har jeg ikke så mye muligheter. 

Har du gått på ski i år? 

GOD MORGEN 08.50

God morgen! 

De fleste av dere ligger nok nå å sover, eller er på vei til jobb, eller har begynt på jobb. Mens her sitter jeg i sofaen, nydusjet og klar for å spise mitt måltid nr 2 for dagen! Jeg har allerede vært våken siden 6 tiden, jeg våknet og fikk ikke sove noe mere. Jeg gadd rett og slett ikke prøve lenger og fant heller ut at jeg skulle få i meg en lett frokost å reise på trening. Jeg kjørte en sikkelig alt mulig økt i dag, jeg er veldig dårlig på å trene noe jeg synes ikke er så viktig og vil helst bare trene, mage, rumpe og lår. Men jeg har funnet ut at det skader ikke å trene resten av skrotten å få litt bedre kondis samtidig, og jeg må innrømme at det føles godt, jeg er ordentlig sliten, men godt sliten! Senere i dag skal jeg være med Maren til Gjøvik og ellers fikse litt her hjemme, bytte på senga, vaske klær. 

Hva skal du i dag? 

HÅRDILLEMA – JEG TRENGER DIN HJELP

Nå trenger jeg virkelig din hjelp. Jeg vil virkelig ha en forandring på håret nå, jeg har ettervekst herifra til månen og begynner og bli rimelig lei. Men jeg er så ekstrem usikker på om jeg skal beholde det blondt, eller om jeg skal bytte farge. 

Jeg har hatt blondt, lysebrunt, mørkebrunt og rødt. Men nå vurderes alle sammen, samtidig som jeg vurderer svart. Jeg er så glad i det blonde håret mitt men føler litt at jeg vokser fra det, men samtidig er jeg så redd jeg skal farge det i en annen farge å angre meg, Og siden jeg er så ubesluttsom så trenger jeg hjelp til å bestemme. 

Hva tror du? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ONSDAG 10:32

God morgen!

Nå er jeg virkelig så lite klar for en lang dag på jobb, jeg er så sliten om dagen og kroppen trenger snart å slappe helt av. Jeg har heldigvis en langhelg i vente og har planer om å ikke gjøre så mye. Jeg skal trene og kun det, det er ikke det som gjør at jeg er så sliten. Jeg tenker mye om dagen, bekymrer meg for ting som ikke engang har skjedd, det gjør at natt søvnen ikke blir så bra som den burde.  Jeg begynner på jobb kl 13.00 og jobber fram til 21.00, det er ei ordentlig gørr vakt, men jeg takker ja til alle vakter jeg kan få, nå som jeg vil spare litt ekstra så det blir litt å kose seg med når jeg skal på ferie! 
 

 

GOD MORGEN!

God morgen fine mennesker! <3

Så mye snø som har kommet, bilen min er helt nedsnødd og jeg må faktisk måke meg fram til den i dag. I dag skal jeg på jobbintervju og er spent på hvordan det blir. Så siden jeg er så glad i å få en ordentlig start på dagen så passet det perfekt å starte dagen med en god frokost og tv! Kanskje blir det trening i kveld om jeg er motivert for det, dette været ødelegger motivasjonen, det er jo nesten helt håpløst å komme seg rundt. Men nå skal jeg kose meg og bare nyte resten av dagen, for jeg tror den blir veldig bra!

Hva skal du i dag? 

PELSDYROPPDRETT BLIR FORBUDT, MEN HVA MED RESTEN?

Det burde være en seier i seg selv å kunne si at pelsdyroppdrett endelig skal bli forbudt her i landet. Jeg er virkelig glad for det, for det er ingenting som gjør meg mere sint enn at dyr ikke har det bra, selv om mange i pelsdyrnæringen tar vare på dyrene. Men, det at det skal bli forbudt har fått meg til å tenke. Skal vi nå støtte import av pels og støtte de som har pelsdyroppdrett i andre land? Andre land hvor dyrevelferd ikke er så viktig som den er for oss. For det et nettopp det som kommer til å skje, vi gir avkall på en ressurs her i norge hvor dyrevelferd er så viktig, hvor vi faktisk tar vare på dyrene vi har, men i stede for skal vi gi denne tilliten til noen andre, andre land som ikke setter dyrenes velferd så høyt som oss selv.

Samtidig tenker jeg på alle andre dyr, hvordan skal norge bli om dette fortsetter, hva da med hunder, katter, hamster andre husdyr. Skal vi slutte med all produksjon å satse på import? Jeg vet en ting, og det er at jeg vil heller satse på norsk mat og norske produkter enn å legge de i hendene på noen andre, norge vil ikke være noe uten dyrene og det utrolige vi kan få ut av dem, både av mat og glede. 

Hva tenker du? Har vi virkelig behov for pels, bør det blir forbudt å importere?

 

NY UKE, MANGE MULIGHETER

God ettermiddag!

Det har virkelig vært så godt med et par dager av internett. Nå har jeg så mye å tenke på og så mange avgjørelser å ta. I løpet av uken skal jeg på to jobbintervju og jeg må tenke meg på hva jeg vil og hvordan ting kommer til bli. Men en ting jeg vet jeg og det er at jeg har blitt så inspirert til å trene, det gir meg eksta energi og en utstråling jeg ikke har hatt på mange år. Jeg håper på å kunne fortsette med disse gode rutinene og klare å holde dem, jeg har til og med satt meg et mål om å klare det til juni. Juni fordi da skal vi på ferie tur, sier ikke hvor enda men målet mitt er å føle meg så komfortabel i bikini når jeg er på ferie!

EN SISTE FARVEL <3

Denne sorgen er svart som natten og dyp som havet. Gårsdagen var tøff, men fin. Det var så godt å se at så mange ville ta forvell og minnes henne. Men det er ekstremt tøft for oss som står på sidelinjen som familie, trøstesløse. Sorgen jeg har lært å leve med men som aldri forlater meg er sterkere nå. Tapet av ei enestående og fantastisk dame som ga så mye glede. Denne fantastiske damen hadde et hjerte av gull og jeg elsket henne så mye, hun ga meg så mye. Jeg vill alltids minnes henne som den enestående tanta hun var, alltid vil hun være i mitt hjerte og aldri glemmes.

Sov godt <3