MINE SØVNLØSE NETTER

Det er rart hvordan man alltid får så mye å tenke på når man skal sove. Jeg kan funderer å tenke på at fra a til å, men mest av alt prøver jeg å finne svar. Hvorfor fungerer kroppen som den gjør og hvordan, hva skjer egentlig når noen får et slag, hvorfor skjer det å hva gjør at det utløses. Hvorfor får jeg ikke sove? Hvorfor får man angst? Jeg blir nesten som 4 år igjen,hvorfor hvorfor hvorfor. Jeg synes hele verden er så fascinerende og ikke minst mennesker. Jeg kan lure på hvorfor naturen er som den er og hva som bestemmer at sånn og sånn vær skal det være. Det kan gå fra det til at jeg googler bh størrelser.

Jeg har blitt helt hekta på hvorfor ting skjer og hva som gjør at det skjer, eller hvordan noe er og hvorfor det er sånn. Etter at jeg var sikkelig nede å deprimert i så mange mnd trodde jeg ikke jeg skulle få slite med søvn igjen. Men nå ligger jeg her, natt etter natt og er ikke trøtt. Har prøvd så mye forskjellig men hode å kroppen er ikke med. Så her ligger jeg, S sover og jeg skriver ned hva som faller ned i hodet mitt. Som oftes pleier det å hjelpe litt, helt frem til jeg begynner å tenke på en ting og da er samme runden igjen.

 

TIRSDAG MORGEN

God formiddag!

Jeg kan ikke få sagt hvor utrolig godt det var å endelig å i seg noe mat uten at det kommer opp igjen. Jeg har nemlig måtte løpe på do i hele natt og kastet opp, jeg hater det virkelig. Nå har jeg endelig fått i meg noe mat og har planer om å finne dyna og legge med på sofaen. Formen er ikke helt bra enda men den er bedre, men for å være helt sikker er det greit å holde senga i dag. 

Har du noen gode tips mot kvalme og oppkast? 

SKITUR, TRENING OG FREDAG

Endelig er det fredag igjen og jeg har allerede vært på skitur i det fantastiske fine været vi har, jeg får ikke sagt hvor godt det er å kjenne sola og hvor fantastisk mye bedre humør jeg blir i. Jeg prøvde å ikke gå en alt for lang tur på ski i dag i og med jeg skal trene etterpå og gjerne vil ha igjen noen krefter til da. Men jeg ble faktisk ganske sliten så nå skal jeg slappe av med Ayla og gjøre klart til i kveld, da skal jeg nemlig gjøre noe jeg ikke har gjort på lenge!

Hva er dine planer for helga? 

EN BEDRE START PÅ DAGEN

– – – 

God dag!

Takk for superfine kommentarer på forje innlegg, det varmer!<3 Nå har jeg kommet meg hjem etter en super start på dagen, endelig fått litt varme igjen. Det er så negativt med denne kulda og snøen, man blir så kald. Men i dag har jeg vært på min første ridetur på over et år, jeg kan nesten ikke husker sist jeg var oppe på en hesterygg. Men det føles så godt, og det er så herlig å kunne være med på tur og nyte alt rundt deg. Så nå håper jeg virkelig det ikke er lenge til neste gang, jeg fikk låne hesten til ei venninne og forelska meg helt, så utrolig fin og god! Nå skal jeg fikse meg, spise mat og komme meg på kveldsjobb!

Hva skal du i dag?

– – –

 

JEG ER MINDRE REDD

– – –

Er det en ting jeg er nå så er det å være stolt av meg selv. Veien tilbake til et normalt liv er ingen dans på roser og noen dager føles det så ekstremt tungt. Men jeg har virkelig tatt tak i ting, jeg har lenge foretrukket å være alene og har skyvd alle unna meg, det har på ingen måte vært lett og jeg har mistet så mange gode mennesker. Men jeg har det så mye bedre med meg selv og jeg klarer nå å gi de menneskene i livet mitt det de fortjener. Den siste tiden har vært så bra og jeg må bare holde fast ved det som gjør meg så glad, så lykkelig, å jeg håper dette kan gjøre noe positivt med livet mitt og hjelpe meg videre! Å jeg er så takknemlig for de få som har holdt ut med meg. 

– – –

SLIK FIKSER DU DEN PERFEKTE FROKOST

God mandag morgen!

Jeg har allerede satt på en klesvask og spist frokost, og jeg kan fortelle at jeg spiser det her til frokost hver eneste dag, jeg blir aldri lei og jeg elsker det! Det er så godt og så enkelt å lage, ikke minst tar det bare noen minutter. 

Dette trenger du:
3 egg ( du velger selv hvor mange egg du vil bruke)
3 spiseskjeer med vann ( Detter kommer an på hvor mange egg du bruker, en en skje pr egg)
Litt salt
Smør
 
Slik gjør du:
Du putter antall egg i en bolle eller et glass, putter oppi spiseskje med vann ut i fra hvor mange egg du bruker og en dasj med salt, helt ut i fra hvor mye saltsmak du vil ha, du kan også la være å bruke salt om du føler for det og rør sammen. Så putter du steke smør i panna og lar det smelte før du heller oppi eggerøra. Finn frem noe å røre med, eggene skal nemlig ikke stivne helt, og det skal røres hele tiden, og vips så har du en perfekt frokost! Legg til tomat, agurk og alt fantasien kan finne på, og ikke minst, nyt hver eneste bit!

– – – 
 

HAPPY SUNDAY

– – –

Det er rart hvor vondt det skal være hver eneste gang S drar, føles nesten som kjærlighetssorg og tårene triller. Jeg savner å se han hver eneste dag, savner å tilbringe hele min tid med han, savner å lage middag til han og ikke minst savner jeg nærheten. Men jeg vil tro det er sånn det er når man er så avhengig av hverandre og egentlig er vant til å ha en hverdag hvor vi ser hverandre hver dag. Men samtidig så setter jeg nok mere pris på den tiden vi har sammen nå enn hva jeg gjorde før når vi var med hverandre hver dag.

I går var vi ute med venner å drakk, det var Rune Rudberg i hov, og selv om mange tror han ikke er spennende å høre på og at det kun er for de godt voksne så tar du feil. Han er flink og han har så mange fine sanger. Jeg hadde en super tid og storkoste meg, og det er virkelig lenge siden jeg har hatt det så bra som nå, og jeg håper virkelig det forsetter sånn! Dagen i dag har vi tilbragt på sofaen og det er så deilig med sånne dager hvor man klarer å ligge på sofaen og bare nyte dagen, lade batteriene og nyte tiden sammen. Etter S dro i sta begynte jeg å rydde, jeg er så dårlig på å holde det i orden at det går ikke an, men nå er alt striglet, jeg har igjen småtteri som støvsuging og noe klesvask som må vente til i morgen. Men gud så deilig å slenge beina på sofaen, alt er rydda, lysa brenner og musikken som står på i bakgrunn.

Hvordan har din dag vært? 

– – – 


 

LØRDAGS SPA

– – –

Hva er vel bedre enn å våkne uthvilt å bruke tiden på seg selv? Jeg elsker de dagene hvor jeg kan ta meg god tid til meg selv og ikke minst pleie meg selv. Akkurat nå sitter jeg med glamglow youthmud ansiktsmaske, masque bar lip care gel patch og masque bar eyetreat.

Jeg virkelig ELSKER disse produktene og de gjør virkelig under på huden min, Jeg har 3 forskjellige glamglow masker og jeg digger dem alle sammen, og ikke minst masque bar sine produkter, både for leppene og under øynene, de gir fukt, renser og fjerner mørke ringer! Perfekt når man skal ut på noe på kvelden, da ser både huden og sminken fantastisk ut, i tillegg innerholder Masque Bar vitaminer! 

Har du prøvd noen av produktene?

– – – 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKA SOM HAR VÆRT

– – – 

God kveld!

Nå har jeg tatt langhelg og det føles så godt, siden jeg hadde ferie forje uke var det veldig greit å kunne komme tilbake på jobb nå. Å det er virkelig noe med det å jobbe med mennesker og service slik som jeg gjør som gjør noe med meg, jeg kan ha en dårlig dag og reise på jobb, også snur som oftest humøret mitt med engang jeg begynner å jobbe, nettopp fordi det er så hyggelige kunder, og mine forventinger til meg selv er å være hyggelig og hjelpe kunden. Jeg tror nok det er noe med meg og det å hjelpe andre, fordi det føles så godt! Den positive tilbakemeldingen man får når man gjør noe godt for noen andre er virkelig undervurdert. Jeg har vært litt borte og litt i min egen verden i det siste, men fordi jeg den siste tiden har fått mye koselig tilbakemeldinger har jeg klart å komme meg tilbake! 

Nå skal jeg nyte pizzaen som ble igjen etter gårsdagens date og kose meg med The Good Doctor på tvn! Følg meg gjerne på instagram her

– – – 

HENNES FØRSTE SKITUR

– – –

Nå har jeg akkurat våkna etter et par timer meg øya igjen på sofaen. Den siste tiden har jeg begynt å sove på dagtid igjen, en uvane jeg helst ikke vil ha, men jeg blir så sliten i løpet av dagen at å ta en blund ikke er det dummeste jeg gjør. Dagen i dag ble som forventet, og det er helt greit. Om jeg ikke er “syk” nok til å få hjelp så skal jeg klare meg selv. Jeg er lei av bli kasta rundt og betale penger for det. Nå er det nok. Jeg har uansett hatt det bedre den siste tiden, så kanskje jeg klarer meg helt fint uten. Etter møte dro jeg på skitur med Ayla, den ble ikke så lang da jeg ville se hvordan hun var med ski og omstendighetene. Men det gikk veldig fint og jeg gleder meg allerede til neste gang, ikke minst er det god trening for den lille bobla!

Dagen i er tung og jeg gleder meg bare til S kommer hjem og vi skal kose oss med god mat og film på tvn, noe jeg virkelig trenger i dag!

– – –