KVELDENS ANTREKK

På tur ut døra med noe godt å drikke og et kjempe humør, jeg tror virkelig denne kvelden her blir bra! Jeg skal på bursdagsfest og gleder meg masse, påsken er snart over og jeg har faktisk klart å kose meste parten av tiden! Nå har jeg ordna meg og er klar for å nyte sola og en fin kveld med masse hyggelige mennesker! Jeg er fremdeles litt i sjokk etter alle meldingene jeg har fått og fremdeles får, det er så mange som skriver sine historier til meg, og jeg skal svare hver enkelt i morgen! 

Hva skal du i kveld?

JEG VIL NÅ UT TIL FOLK

Wow! For en tilbakemelding jeg har fått! Herregud her satt jeg i går å var ekstremt nervøs av at noe jeg hadde sagt skulle ut for hele norge. Det er nemlig skummelt å stå fram med det man sliter med i en verden som nå, med fordommer og lite forståelse. Jeg har fått så ekstremt mye fine meldinger, kommentarer og folk som har ringt å takket meg, som sier jeg skal være stolt av meg selv og at de er glad for at jeg står frem med et så tabu belagt tema. Det er det som er viktig for meg, å kunne snakke om det som kanskje ikke er så normalt for alle andre, det å kunne nå ut til folk som kanskje har det sånn som meg eller er i lignende situasjoner. For min egen del har dette blitt en del av min prosess for å hjelpe meg selv, og for at jeg skal kunne få det bedre med meg selv og kommer videre med det jeg sliter med så må jeg kunne prate om det. Derfor har jeg gjennom bloggen blitt bedre, på så mange måter. Men langt i fra sånn jeg vil leve. 

Som forventet kom det også noen kommentarer om hvordan jeg kunne være ensom med både samboer og svigerforeldrene i hus. Men å være ensom har ingenting med det å være alene å gjøre, de to ordene hører ikke sammen. Jeg kan være ute bland 20stykker, 100stykker og enda føle meg ensom. Fordi jeg har det vanskelig med å komme meg ut i verden, ut blant folk og det å forstå. Det er vanskelig for meg å vite hvordan jeg skal oppføre meg, hva jeg skal si og hva jeg skal gjøre når jeg er blant folk. Derfor blir jeg ensom. Fordi de aller fleste rundt meg får det til, ensomhet er en grusom følelse og den er hos meg alt for ofte. Folk sier også at jeg må ta eget ansvar for å komme meg ut, og det gjør jeg jo, men. Det er alt for lett å holde seg hjemme, fordi det er så mye lettere enn å være ute blant folk å ikke si noe, ikke gjøre noe og tankene i hode snart eksploderer.

Jeg er så stolt av meg selv for hva jeg har klart å få til, da søsteren min døde for snart 4år siden ble livet totalt omgjort. Jeg isolerte meg helt, helt fra omverden og gjorde ingenting. Men nå, nå har jeg begynt å la fatt i ting, fordi jeg trenger det for min egen del, jeg trenger å ikke føle meg ensom lenger og jeg trenger å føle at jeg hører til!

Ha en strålende lørdag! 

JEG ER I VG

God kveld!

Det er både skummelt og rart å stå frem i VG om noe som er så sårbart for meg. Men det er ingenting å skjule at jeg er mye ensom og høytider er ingen dans på roser. Livet har ikke vært en dans på roser og jeg vil nå ut til folk som er i samme situasjon og det er så viktig å prate om noe som er så tabu for verden. Men psykisk helse er noe som burde vært mere i dagens lys og blitt tatt mere på alvor! Denne påsken her har vært så mye bedre enn hva jeg hadde forventet og jeg har hatt så mye gode mennesker rundt meg, det betyr mye. Det gir meg selvtillit og det gir meg følelse av å høre til, noe som er så viktig!

SVERIGE, PARTY OG INTERVJU AV VG

God kveld!

Nå skal jeg egentlig bare kaste meg rundt å reise ut på fest med noen venner, det har vært en lang dag men jeg tror denne kvelden blir bra, jeg håper det i vert fall. Det er godt å komme seg ut og ikke bare låse seg inne, noe jeg ville gjort ellers. Vi har vært i Sverige i dag og er ikke hjemme igjen før nå, fikk kjøpt masse godt og noe å drikke også, nå tror jeg påsken blir bra, håper jeg. Men i går ble jeg intervjuet av VG og det kommer ut i morgen, jeg er både spent og nervøs. Spent fordi jeg aldri har vært med på det her før og nervøs fordi jeg er redd for å få mye fordommer og at folk ikke skal forstå min situasjon, jeg tenkte lenge i går på om jeg i det hele tatt skulle være med på det her, men nå har jeg sagt ja og det som skjer, det skjer!

Hva har du gjort i dag ? 

Gammelt bilde, men ganske likt psykisk der som nå. 

SVERIGE TUR

God formiddag! 

Nå har vi satt snuta mot Sverige og klar for en fin dag i nabolandet! Og nei vi skal ikke til Strømstad som alle andre, haha! I går skjedde det noe spesielt som jeg både gleder og gruer meg til å fortelle! Ha en fin dag!

PÅSKEFRI OG ENSOMHET

Jeg har vært så klar for denne dagen helt siden mandag, det skulle bli så godt med ferie og fri tenkte jeg da, og det har jeg tenkt i hele dag. Men nå sitter jeg her i sofaen og føler meg dårlig. Hvorfor skal jeg egentlig glede meg over ferie når jeg vet at jeg blir sånn som nå. Jeg har nesten lyst til å gråte, ikke fordi jeg direkte er så lei meg men fordi jeg har så høye forventninger og vil at livet skal være bra. Men sannheten er jo at jeg ikke vil at disse dagen her skal komme, fordi jeg alltid ender opp med å være ensom. Behovet for å høre til og for å være med. Du ser folk drar på hyttetur og fjelltur, de går på ski og koser seg i påsken, og jeg skulle så innmari ha gjort det selv, bare om jeg hadde turt. Jeg skal prøve å ikke tenke for mye på det og heller prøve å slappe av og nyte denne påsken, men det blir ikke lett. 

DAGENS ANTREKK 030418

Fra den ene til den andre! Jeg har bare rekt å skifte, fått i meg mat og bytta arbeidsplass, nå skal jeg være på Lindex noen timer før jeg drar på trening etter jobb! Herregud jeg tror jeg kommer til å være sliten etter denne uken men det er så verdt det om jeg kommer meg nærmere drømmen om hus! Nå skal jeg sette tlf på lading å gjør meg klar for de fire siste timene i dag! 

 

UKEN SOM GIKK #4

God mandag! 
På tiden med uken som gikk igjen! Selv om denne uken ikke har vært så ekstremt spennende men like vell kommer jeg på noe for hvert punkt! Enjoy! 

Ukens høydepunkt:
Det skjer svært lite spesielt om dagen men det er helt klart et høydepunkt med mere jobb, jeg fikk jobb også denne uken, eller det vil si mandag til onsdag og det er selvfølgelig bra! 

Ukens tanke:
Denne uken har jeg tenkt mye, tenkt mye over framtiden og hvordan ting kommer til å bli. Jeg er dessverre sånn at jeg vil at ting skal skje med en gang, og blir så skuffa og ting ikke skulle gå helt etter planen. Men jeg har også tenkt på hva jeg skal gjøre og hvordan det vil bli om det skulle bli slutt mellom meg og S, ikke at jeg tror det skal skje, men jeg er jo redd for det. 

Ukens innkjøp:
Åh denne uken har jeg kjøpt alt for mye, kanskje jeg egentlig burde lage en video? Hva tror du? 

Ukens sang: 
Heal – Tom Odell
To the wonder – Aqualung
All I Want – Kodaline 
Disse går ofte igjen når jeg bare vil være i dårlig humør og gråte for meg selv. Det var nettopp disse sangene jeg hørte på siste dagen jeg så tante før hun døde. 
 

Hvordan var din uke? 


 

SØNDAG = UTEMIDDAG

Er det en ting jeg liker super godt så er det å reise ut å spise god mat med gode venner, det er så utrolig trivelig og ikke minst er det godt å komme seg ut å gjøre noe sosialt på en ellers så rolig dag. Søndager har alltid vært veldig kjedelig, fordi det ikke skjer noe og fordi det er dagen alle vil slappe av før de tar fatt på en ny uke. Nå er jeg god og mett, men ble litt skuffa over både mat og service denne gangen. Men som alle andre kan feil skje og det er nok ikke siste gangen vi spiser der. Nå skal jeg henge opp siste klesvasken, rydde litt og snart legge meg før det står tre dager igjen med jobb før påskefri!
 

Hva har du gjort denne helgen? 

 

JEG LYVER TIL MEG SELV HVER ENESTE DAG

En dag skal jeg være lykkelig uten å måtte skjule smertene og sorgen bak. En dag skal jeg kunne svare ærlig når folk spør hvordan det går, en dag skal jeg smile uten å være ulykkelig. En dag skal jeg kunne leve normalt uten å føle smerte. En dag skal ikke sorgen få velge hvordan jeg skal leve. En dag skal jeg kunne være alene uten å være trist. En dag skal jeg ha det bra.