IKKE HATT DET SÅ BRA SOM NÅ PÅ MANGE ÅR

MY EVERYDAY SO PRECIOUS

Altså jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne, for ting er så fantastisk om dagen. Eller nesten i vert fall, det er enda noen små ting som må ordnes før jeg klarer å senke skuldrene men wow. Jeg kan virkelig ikke huske sist jeg hadde det så bra med meg selv, med psyken og kroppen. Psyken min er så mye bedre og det merkes så godt på meg selv og de rundt meg. Jeg er mere ute på ting, mere med på ting og jeg orker å gjøre mere. Generelt så smiler livet ganske bra nå. Som jeg har skrevet tidligere så skjer det mye spennende nå, og jeg gleder meg til å kunne få fortalt dere det, men jeg kan ikke fortelle det enda. Jeg skal snart ut å reise og jeg begynner å få sikkelig orden på livet. 

Men jeg er ekstremt glad for at jeg har det bra, og jeg setter pris på hver eneste dag hvor jeg har det så bra! Jeg har virkelig jobbet for å få en bedre hverdag og hardt arbeid viser seg å gi resultater. 

GOOD FOR ME


 

Endelig har pakken med påfyllet av mitt hverdags dop kommet. Jeg har blitt helt avhengig av betakaroten gold og tar en tablett hver dag. Grunnen for at jeg begynte med disse er fordi jeg alltid har hatt så lett for å bli solbrent og ikke brun, jeg håper nå at disse skal hjelpe meg å bli mindre solbrent på ferie og heller gi meg litt brunfarge. Om en mnd så får jeg testet ut om det faktisk fungerer på meg, jeg har sett andre har langt ut fine farger men jeg er veeldig spent på om det faktisk funker. Nå måtte jeg bestille en dose til og bestilte i tillegg beauty bombz som jeg også skal prøve ut, dette er et kosttilskudd som skal hjelpe på hud, hår og negler. Perfekt for meg som ønsker en forandring hos alle tre og ikke minst er det som å spise godteri, de smaker godt og jeg tar 2 tabletter om dagen. 

Har du testet disse? Gode eller dårlig erfaringer? 

MITT 17 MAI ANTREKK

 

KOM MAI DU SKJØNNE 

 

Mens vi nå går inn de siste dagene i april har jeg allerede skaffet meg antrekk for 17 mai! Jeg har bunad og elsker og bruke den, men den må renses og smykkene må sendes på vask de også, så det får bli neste år. Å ikke minst er det gøy å prøve noe annet enn hva jeg har gjort i alle år ellers. Jeg er kjempe fornøyd og synes antrekket er super fint og at kjolen sitter så bra på meg! Jeg gleder meg masse til 17mai og elsker å feire denne dagen.

Hva skal du ha på deg ? 

 

DETTE VET DU IKKE OM MEG #2

THINGS YOU DONT KNOW ABOUT ME

. . . . . . . . . . 


 ♡ Jeg har byttet navn.
♡ Jeg elsker å reise

♡ Jeg er ubesluttsom 

♡ Jeg blir fort såra

♡ Jeg elsker å sminke meg 

♡ Jeg er avhengig av å høre på musikk hver dag

♡ Jeg tror det finnes noe mellom himmel & jord

♡ Jeg har 4 kjæledyr, 3 katter & en hund

. . . . . . . . . .

Something you did know ? 

 

 

KAN INNEHOLDE VOKSEN NAKENHET OG SEKSUELL AKTIVITET

Hahah! Okei først av alt så flirer jeg godt av det her, at noen virkelig føler seg krenka av dette er helt utrolig. Jeg skulle til å publisere gårsdagens blogginnlegg i en gruppe jeg alltid publiserer i, også oppdaget jeg en rød trekant som forteller meg at et eller flere av innleggene mine har blitt flagget av facebook. Jeg klikker meg selvfølgelig inne på dette for å få greie på hva dette gjelder og hvorfor dette har skjedd. 

Da får jeg beskjed om at to av innleggene mine kan være i strid mot facebook sine standarer og ikke blir vist i gruppen. Under hvert at de “publiserte” innleggene strå følgene; kan inneholde voksen nakenhet og seksuell aktivitet. Å da må jeg flire, hvor er den seksuelle aktiviteten og hvor er den såkalte nakenheten, er det nakenhet og vise armer og en brøkdel av magen? I såfall vet jeg om langt drøyere innlegg og videoer som aldri burde sett dagslys. Noen har nok rapportert innleggene og tagget dem med at det kan inneholde noe av dette og jeg må bare le. Du kan se blogginnleggene her og dømme selv, nr 1 & nr 2

Har du opplevd noe sånt? 

UTEN TLF + UT Å REISE

DAYS LIKE THIS 

Jeg sitter å følger med på sporingen til telefonen min hele dagen og håper at den snart skal komme hjem! Låne telefonen og jeg er ikke helt venner og den er super treig, i tillegg savner jeg kameraet mitt og størrelsen på telefonen, haha! Men fy fader for noen fine dager det har vært, jeg elsker virkelig hvordan livet mitt er nå og er så fornøyd, det kunne virkelig ikke blitt stort bedre. Jeg blir så inspirert av været og når det er strålende sol og blå himmel kan man ikke annet enn å kose seg, jeg gleder meg til mai og jeg gleder meg så mye til jeg skal ut å reise om ca en mnd. Det skal bli så godt å komme seg unna litt og oppleve noe nytt! Jeg har tenkt til å lage et innlegg om ting du ikke vet om meg, og det kommer i morgen! <3 

DISSE ØVELSENE BRUKER JEG NÅR JEG TRENER TRICEPS & BICEPS

God mandag ettermiddag!

Håper alle har hatt en like bra mandag som meg, for denne dagen har virkelig vært bra på alle mulige måter! Å ingenting er bedre enn en sikkelig treningsøkt etter jobb. Jeg har virkelig fått smaken på trening og har fått den lille pushen jeg trente for å bli super motivert! Jeg håper at jeg etterhvert klarer å få kostholdet på plass sånn har det faktisk gir mening å trene. Men jeg tenkte uansett å dele med dere hva jeg trener, jeg har delt opp treningen min på tre dager og trener forskjellig hver gang. I dag har jeg trent triceps, biceps og skuldre, og her er hva jeg trener.

10 x 3 Sidehev
10 x 3 Bicepscurl 
10 x 3 Fronthev

10 x 3 Shoulder press
10 x 3 Chest press
10 x 3 Seated Row
10 x 3 Nedtrekk med stang

Jeg er som regel helt kjørt i armer når jeg er ferdig med disse, jeg prøver å pushe meg selv og begynner å like å trene noe annet enn bare rumpe, haha! Men om du har noen tips å triks så kommenter gjerne!

Hvordan trener du?

 
 

JEG TESTER HISMILE

God kveld og snart god natt! 

Det er fredag i morgen og jeg gleder meg så mye til helg og håper på supert vær hele helgen. Jeg har fått pakke i posten fra Hismile med tannblekings kit. Jeg gleder meg utrolig mye til å se om det virkelig fungerer sånn som så mange sier og skryter av. Det er en utrolig søt pakke og inneholder 3 sprøyter som skal holde til 6 dager. Hismile lover resultater etter bare 6 dager så jeg er spent. Jeg har alltid hatt lyst til å prøve ut bleking og da falt valget for denne. Nå har jeg prøv ut første turen og det virker bra, selv om jeg føler meg som en stukket bie med hismile i munn, haha!

Har du prøv Hismile? 

 

 

 

EN SPENNENDE TID I MØTE

Så herlig å se at solen titter frem og at gradestokken stiger, det er virkelig vår og jeg har fått sikkelig boost og nå skjer det så mye spennende fremover. Jeg gleder meg så mye til å fortelle dere om en stoor nyhet som virkelig har gitt meg en mulighet jeg aldri trodde jeg skulle få. Jeg håper at alt går i boks og jeg kan få fortalt dere hva som skjer nå. 

Det har gitt meg en så stor mulighet og en vending i livet som er så positiv, og for første gang på så mange år føler jeg meg så bra, og jeg har funnet noe i livet som gir meg glede. Å jeg håper virkelig at dere som lesere får oppleve den gleden igjennom det jeg skriver om fremover. Men jeg tror heller ikke at det kommer til å bli helt rosenrødt og mest sannsynlig kommer jeg til å ha mange dårlige dager og at det kommer til å bli tøft. Da skal jeg holde fast i det positive jeg har og være glad for alt jeg har fått til, for nå skal jeg bli meg. Og nettopp det skal ingen få ta fra meg 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JEG SLETTER BILDER OM JEG FÅR FOR LITE LIKES

Det er så rart hvordan det har blitt, har jeg virkelig blitt en sånn person jeg også? Jeg har lest det flere ganger fra offentlige personer at de skriver om at de sletter bildene dersom de ikke får nok likes. Jeg har vært så usikker på meg selv, og aldri brydd meg før, det har selvfølgelig vært gøy når man har sett liker antallet, men jeg har aldri brydd meg sånn som nå. 

Nå kan jeg ikke legge ut et eneste bilde uten å være redd for å få for lite likes. Om jeg får lite likes på et bilde i løpet av en time så sletter jeg det. Det er rart hvordan det er, jeg er på en plass her i livet hvor jeg er fornøyd med meg selv, føler meg lykkelig og har det så bra. Men like vell er det en usikkerhet som får meg til å slette bilder om jeg ikke får nok. Denne usikkerheten er vond og skal ikke være nødvendig, jeg legger jo aldri ut bilder jeg ikke er fornøyd med, så jeg har jo ingen grunn for å slette de? Men like vell går det en tanke i hode om at andre ikke synes det er bra nok. Jeg vet jeg ikke skal tenke hva andre mener, men det gjør jeg. I alle fall når det kommer til å bli godtatt og få den bekreftelsen på å være bra nok. Jeg sammenligner ikke meg selv med andre, men like vell sammenligner jeg meg selv med meg selv, ser tilbake på bilder som jeg synes er enda bedre, hvor jeg så annerledes ut og tenker at sånn vil jeg være. 

Alt jeg vil er å være min beste side av meg selv. Det er rart hvordan likes kan påvirke en, og jeg har virkelig ikke tenkt til å la det gå enda lenger, nå er det stopp. Slutt på sletting av bilder og slutt på å være den perfekte varianten av meg selv. Nå skal jeg vise meg og mitt akkurat som det er.