PAKKE I POSTEN FRA MIN FAVORITT NETTBUTIKK

En dag igjen til helg, jeg gleder meg så mye! Denne helgen er det stallfest og det skal virkelig nytes, fin vær, grilling og flotte mennesker, hva kan vel bli bedre? Jeg prøver å utnytte solen fult ut nå som ferien begynner å nærme seg, og jeg må virkelig få sagt at betakaroten har virkelig gjort underverk på meg. Jeg har alltid blitt solbrent og som regel aldri fått noe farge, men!!! Nå har jeg vært mye ute, vært flink til å smøre meg og flink til å ta betakaroten, og jeg har fått farge, og ikke bare litt! Jeg har aldri hatt så fin farge før og jeg håper det bare fortsetter, for det er så fint med litt glød og farge på kroppen!

Men over til klær, jeg har virkelig funnet min absolutt favoritt nettbutikk. De har så utrolig mye fint og jeg har allerede bestilt et par ganger og like fornøyd hver gang. Størrelsene er som normale og klærne har bra kvalitet, og jeg er så fornøyd med siste innkjøp!

 

TRENING & JOBB

Jeg føler meg helt elendig på å legge ut innlegg om dagen, men herregud for et vær! Nå skal jeg straks ta en dusj etter dagens treningsøkt også skal jeg gå ut å legge meg i sola. Jeg håper så veldig at vi har dette været med oss hele sommer, det er så godt! Jeg har vært ekstremt umotivert for trening i det siste og har måtte ta meg fri fra å reise på trening, men jeg har i stede for gått meg lange turer med Ayla. Å det er virkelig noe jeg skal legge inn i trenings rutinene mine, for vi har en helt fantastisk natur og den har så mye fint å tilby!

Nå er det bare i overkant av 2 uker før min første ferietur står på dør, og jeg gleder meg så mye, det skal bli godt å komme bort en tur, oppleve noe nytt og ikke minst reise igjen! Jeg elsker å reise og gjør dette alt for sjeldent, men i år blir det faktisk en god del turer, håper jeg!

Hva gjør du i dag? 

 

SVAR PÅ SPØRSMÅL // HVA HET JEG FØR, SNAPCHAT, HVOR JOBBER JEG NÅ?

Long time no see! 
For en uke dette har vært, jeg har stressa rundt og ikke engang hatt tid til å spise sikkelig. Det har vært mye på agendaen og jeg har rett og slett ikke vært hjemme. Jeg har kjøpt meg ny bil, jobba hele uka og vært på årets første billøp, ikke engang har jeg rekt å vaske klær på en uke og kommer heller ikke til å rekke det før tirsdag. Jeg jobber efta skift denne uken og håper på å få tid til trening før jobb nå, nå har jeg ikke fått trent sikkelig på lenge og det plager meg, jeg hadde en plan om at jeg skulle trene jevnt og bra fram til første ferie turen, men det har bare gått i dass. 

Hva het du før? Som jeg skrev tidligere så har jeg byttet navn, ikke fordi jeg ikke var fornøyd men jeg var hadde i mange år bestemt meg for at jeg ville legge til pappas etternavn men også legge til et navn i fornavnet mitt. Mamma fortalte meg en historie hvor det var snakk om at de kanskje skulle kalle meg for Marthe Kristine, men det ble bare Marthe. Hvorfor jeg byttet vet jeg egentlig ikke, men jeg byttet fra Marthe til Marthe Sofie, sikkert fordi jeg alltid har syntes at Sofie er et fint navn. Samtidig tok jeg også med pappas etternavn. 

Hvordan størrelse er Calvin Klein undertøyet, er det normalt?? Jeg har kjøpt meg Calvin klein undertøy og angrer ikke et sekund på at jeg ga noen ekstra kroner for det. Det er virkelig det beste undertøyet jeg har og de er helt normale i størrelsen vil jeg si. 

Har du snapchat? Jeg har snapchat og har nå åpnet den, du kan legge meg til med gullen95.

Hvor jobber du nå? Nå jobber jeg i fabrikk, jeg sitter med håndmontasje og er veldig glad jeg har fått muligheten til å kunne jobbe hver eneste dag. Målet mitt for noen år siden var å kunne komme tilbake i 100% jobb og klare å jobbe så mye, så nå som jeg fikk muligheten var det virkelig en god sjanse for meg!

SØNDAG // SVERIGETUR, SKOGSTUR

God kveld alle fine! ♥️

For en søndag dette har vært, jeg har gjort noe i absolutt hele dag og ikke fått satt meg ned før nå. Først fikk jeg sove helt ut og det er så utrolig godt, men det kjennes også rart ut å kunne sove lengre i morgen. Men jeg tror faktisk jeg skal prøve å stå opp rundt 9 sånn at jeg ikke får sjokk når jeg skal opp 04:45 på tirsdag! SÅ når vi endelig fikk dratt oss opp av senga rund halv 1 tiden bestemte vi oss for å reise til Sverige og handle inn litt. Vi har fått handla inn mye bruk og iste til meg, potetgull og noe sjokolade. I går hadde jeg allerede bestemt meg for at jeg skulle gå tur med Ayla i skogen, og ikke minst få teste ut de nye skoene jeg fikk av pappa i bursdagsgave (de er super gode!) Det endte med en tur på 56 minutter med bare oppoverbakker for det meste, og vi klarte nesten å rote oss bort, haha! Men for en fin tur, jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg ikke gjør det oftere, for jeg liker det så godt og ikke minst liker Ayla det. Nå skal jeg ta en varm god dusj og kose meg på sofaen resten av kvelden! 

Hva har du gjort i dag? 

 

MIN BURSDAGSFEIRING

Endelig hjemme igjen, nå sitter jeg i stua hjemme, mett og kjempe fornøyd. Dagen i dag har vært så fin og det er så koselig å komme hjem til a mor en gang i blant også. Ikke minst var det så fint at alle inviterte kunne komme og være med å feire. Nå sitter jeg her med ny klokke, nye sko og to nye blomster, både klokken og skoene var på ønskelisten og jeg føler meg så heldig som har så snille og fine foreldre! Det ble masse kaker og mye sukker og nå er det godt å komme hjem til sofaen. 

I tillegg har jeg ordnet med bursdagsgave til mamma, og jeg håper å tror den falt i smak. Mamma har egentlig ikke bursdag før i Juli men siden dette skal skje før bursdagen hennes så tenkte jeg det var en fin overraskelse å gi nå. Så nå skal jeg bare telle ned dager til årets første tur som er om ca 3 uker, og jeg gleder meg så mye! 

Hva har du gjort i dag ? 

DENNE HELGEN SKAL JEG

Så utrolig deilig med helg og at denne uken nå er overstått. Dette er alltid en hektisk uke da jeg har bursdag den 15.Mai også er det 17.Mai og i tillegg i år har jeg hatt eftaskift og har derfor jobbet til sent på kvelden. Det er litt rart og litt godt å jobbe skift, det er litt rart å skulle jobbe så mange timer på kvelden men så er det samtidig litt koselig. Jeg trives ekstremt godt og håper virkelig at jeg kommer til å fortsette med det. I morgen skal jeg feire bursdagen min hjemme hos mamma og det skal bli så koselig, jeg gleder meg. Fra jeg var ferdig på jobb og til rundt 8 tiden lå jeg ute på plenen sammen med Ayla og koste oss, jeg elsker at det er så godt ute, kanskje jeg også blir litt brun i sommer.

Hva skal du i helgen? 

GRATULERER MED DAGEN NORGE 🇳🇴

 

17.MAI 🇳🇴

God kveld!
For en dag dette har vært, det har vært en fin dag og vi har hatt så fint vær! Det var først spådd regn og det var jo egentlig ikke noe bombe at vi ikke skulle få fint vær, men så snudde værmeldinga og det ble utrolig fint vær, vi har hatt strålende sol og blå himmel i hele dag. Vi har sett på hele 3 tog i dag og spist pølse og is. Jeg elsker og hater 17 mai på så mange måter, jeg elsker å feire og elsker å gå i bunad, selv om jeg ikke gjorde det i år. Jeg elsker det sosiale men jeg hater det også, dette er virkelig en dag hvor den sosiale angsten får testa seg. Men jeg er stolt over meg selv og hvor flink jeg har blitt, for noen høres dette svada ut, men for meg er det virkelig en befrielse å kunne nyte denne dagene mere enn å la angsten ta over. Nå er vi hjemme en liten tur for å spise litt og snart skal vi videre til Raufoss for å se på fyrverkeriet som skal skytes opp.

Gratulerer med dagen Norge, og gratulerer med dagen alle sammen. Jeg håper alle har hatt en super dag og at dere har kost dere masse i dag! ♥️ Fortell meg gjerne hvordan din dag har vært!

JEG HAR SKADET MEG // KLAR FOR 17.MAI

God kveld!

Har alle funnet frem det de skal ha på i morgen? Har du pussa sølvtøyet og stryke skjorta? Jeg skal gjøre noe nytt i år, jeg skal ikke ha på meg bunad. Bunaden og sølvtøyet skulle vært på en rens og dette har jeg ikke fått gjort i år og derfor ble det heller ingen bunad. Men jeg har funnet et antrekk jeg er kjempe fornøyd med og jeg gleder meg så mye til i morgen, til å feire, spise og kose meg masse! Jeg virkelig elsker 17.mai! 

Men jeg må le litt av meg selv, for det er jo så typisk min flaks å kunne få til noe som det her. I sta når jeg skulle gå ned trappa hjemme så gikk det litt fortere enn hva jeg hadde planlagt. Det endte med at jeg slo hode, ryggen og rumpa. Jeg har blåveiser på ryggen og rumpa og det er vondt å sitte, jeg tror rett og slett halebeinet fikk seg en trøkk. Så jeg er veldig spent på hvordan morgendagen blir, men ikke søren om jeg skal være hjemme i morgen, samme hvor vondt jeg har. 

Håper alle får en super 17.mai feiring i morgen! <3 

DISSE SANGENE HØRE JEG PÅ


READY FOR IT? – TAYLOR SWIFT
DEMONS – IMAGINE DRAGONS

DELICATE – TAYLOR SWIFT
NEVERMIND – DENNIS LLOYD
MEANT TO BE – BEBE REXHA, FLORIDA
NEVER BE THE SAME – CAMILA CABELLO

For tiden er det disse sangene som går opp igjen og opp igjen, jeg elsker å høre på musikk og høre på det hver eneste dag, på tur til jobb, når jeg går til arbeidsplassen, hjem fra jobb og når jeg går tur eller trener. Musikk er virkelig alfa og omega når som helst og hvem som helst dag, og spillelista varierer veldig fra hvordan humør jeg er i, og jeg finner stadig nye favorittlåter, men nå er det helt klar disse og jeg blir i så godt humør! 

Hva er dine favoritt låter? 


 

I DAG HAR JEG BURSDAG!

God morgen!

Beklager lite innlegg om dagen, jeg har bare virkelig hatt godt av noen dager av. Ikke fordi det har skjedd noe men fordi jeg har hatt lyst, jeg har tilbringt tiden sammen med familie og venner og kost meg masse. Jeg har lagt om kostholdet helt og har fått helt dilla på å spise riktig, haha hvem hadde trodd det. I vert fall ikke jeg. Men nå har jeg begynt og det er mye lettere enn hva jeg hadde trodd, selv om det er tidlig i fasen håper jeg at jeg klarer å fortsette med dette. Nå skal jeg straks gjøre meg klar for jobb og reise, jeg jobber til syv i kveld og det er så kjipt når det er så fint vær ute! Heldigvis holder været seg utover kvelden sånn at jeg får nyte sola når jobben er ferdig. I dag blir jeg 23 år og det er så rart å tenke på, rart hvor fort voksen man blir! Jeg har masse mere å fortelle dere, men nå må jeg virkelig ordne meg ellers rekker jeg ikke jobb!

Ha en fin dag!