DET FØRSTE SNØFALL // PLANER FOR UKEN, PROSJEKTER

God mandag! 

Jeg må si det er utrolig stusselig at vi har stilt klokka tilbake en time, for det er nesten mørkt når jeg er ferdig på jobb. Mørkt når jeg reiser på jobb og mørkt når jeg skal hjem. Men det koselige er at det har snødd i dag, jeg trodde ikke jeg skulle føle en varme av å se det snø, men det gjorde jeg! Det er jo faktisk bare 9 uker igjen til jul?? Hæ! Tenk på det. Denne uken har jeg planer om å starte på et av prosjektene jeg har for tiden, jeg skal male både gangen og soverommet. Det er nå et år siden jeg malte hele stua så det er kanskje på tide å sette i gang med de to andre rommene å? Jeg tror det kommer til å bli super fint, og det er utrolig fint med litt forandring. 

MITT HALLOWEEN KOSTYME

For en bra kveld! 

Nå er halloween over for min del og det har vært så gøy! Kvelden i går var langt over forventningene, jeg koste meg så utrolig mye og hadde det så gøy. Det var morro helt fra starten til helt på slutten, bare det å fikse seg var gøy. Noen ganger skulle jeg ønske det fantes mere slike temaer, fordi det er så gøy. Jeg var spent på om vi kom til å møte på kjentfolk i går, for når vi kom til utestedet var det nesten bare jeg og Anja som hadde kledd oss ut, men etter en drink var hele plassen fylt med folk som hadde kledd seg ut. Det var utrolig god stemning og mye dansing, og hele kvelden var perfekt! Jeg tenker å kanskje lage en video av hvordan jeg sminket meg i går, om det er interesse? 

Hva kledde du deg ut som? 

SNEAKPEEK – HALLOWEENKOSTYME

Nå er jeg både stressa og gira! Det er kun noen få ting som må kjøpes inn før jeg kan si at kostymet mitt er komplett. Jeg har sett på en del sminkevideoer på nett av hvordan jeg skal få til sminken på kostyme mitt best mulig, nå har jeg kun prøvd en gang før og er sikkelig spent på hvordan det blir etterpå når jeg virkelig skal gå all inn for å sminke meg. I kveld skal vi ut på byen og et av utestedene på gjøvik skal ha halloween party. Jeg har gledet meg så mye til denne helga og jeg håper den lever opp til alle forventningen jeg har. Men nå må jeg faktisk kjøre til gjøvik å fikse det aller siste før vi går i gang med kvelden.

Skal du feire halloween? 

WHAT A DAY // OSLO MOTORSHOW, PEPPES PIZZA & KINO

WOW! For en dag dette har vært. Jeg er helt utslitt og det er ingen tvil om at denne dagen har vært så ekstremt bra. Altså jeg verdsetter alle dager hvor angst ikke er like påtrengende som andre dager, og jeg verdsetter enda mere når S vet og gjøre dagen min bra.

Vi skulle til lillestrøm på motorshow i dag og jeg var oppe allerede kl 08, vi hadde avtalt med S sin kompis om å dra hjemmefra kl 9 så vi kom dit til det åpnet. Det er virkelig godt å våkne ved siden av S, det er trygt, godt og jeg setter pris på å de få dagene hvor jeg kan våkne med han ved min side. Siden vi ikke sover mere enn 2 netter sammen i løpet av en uke. 

Vi kjørte først til Roa hvor vi stoppet for å spise frokost og vente på siste mann for så å kjøre inn til lillestrøm.
Jeg elsker jo å reise på oslo motorshow, fordi det er så mye fint å se på, så mye fine biler, lastebiler og flinke sjåfører som lager et knakenes bra show. Ikke minst er jeg glad for at jeg og S har denne felles interessen, selv om den kanskje er noe større hos S. Etter mange timer med gåing og seing gikk turen til gjøvik hvor vi skulle spise på peppes før vi skulle på kino å se mordene i kongo.

Nå ligger jeg planta godt i senga, sminken er fjerna og jeg er egentlig klar for å sove. Men jeg tenker jeg skal prøve å sette på en film å se hvor langt jeg kommer, haha!

Hvordan har din dag vært ?

 

2 MND TIL JUL // TIDLIG HELG, OUTFIT OG JOBB

Torsdag og endelig helg! Jeg har jobbet inn så jeg kan få fri i morgen, planen er oslo motor show. Det er viktig å kunne unne seg noen ekstra fridager og finne på noe som man har lyst til! Denne helgen vet jeg kommer til å bli bra. Jeg er så fornøyd nå, fordi jeg har fått jobbkontrakt ut året! Det er veldig delig å kunne vite at man har jobb frem til nyttår, det gir meg nesten 2 mnd som jeg kan senke skuldrene og ikke tenke så mye på jobb. Jeg er uansett utrolig taknemlig for at jeg har en så fin arbeidsplass å dra til, for det finnes det alt for lite av. Men hallo?! Tenk at nå er det bare to måneder til jul, hvor sprøtt er ikke det? Jeg kjenner jeg gleder meg alt for mye, jul er den fineste tiden som finnes. Jeg har ikke begynt å kjøpe en eneste julegave og vanligvis hadde jeg vel vært ferdig innen nå, men men slik er det! De to siste månedene har gått i en fei og jeg har virkelig ikke fått med meg så mye. 

Haha fin bh strop og nelly merkelapp!

MINE NYESTE INNKJØP

//Inneholder annonselenker

 

Nå nærmer det seg julebord tider, og jeg skal på 2 fordkjellige julebord i år! Det blir utrolig gøy og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med de på jobben min og ikke minst kose meg som alltid med jobben til S. Men jeg blir alltid litt stressa for hva jeg skal ha på meg, og jeg vil egentlig ikke ha på meg det samme hvert år. Men nå har jeg bestilt noe, ikke noe som et typsik julebord kjoler, men kjoler jeg kan bruke på fest og generelt ellers! Det er både fra nelly og prettylittlething. Prettylittlething er definitivt blitt min favoritt butikk, det er så utrolig mye fint der og jeg har bestilt så mye derifra i år, herregud! Men jeg håper alt passer og at det er som forventet, eller blir det retur! Jeg har allerede et par kjoler jeg vet jeg skal bruke, og det er ikke sikkert at jeg kommer til å bruke noe av det jeg har bestilt de helgene! 

Kjole nr 1 finner du her – Kjole nr 2 finner du her
Kjole nr 3 finner du her – Kjole nr 4 finner du her
Body finner du her – Playsuit finner du her

3 TIPS FOR EN BRA MANDAG

MANDAG 

For en dag dette har vært, og for en start på uken! Jeg var så bekymret for at jeg skulle våkne sliten og trøtt ettersom jeg la meg senere enn jeg pleier i går. Men jeg har mine metoder for å holde humøret oppe og komme meg i gjennom en ellers så grå dag. 

START DAGEN MED FROKOST
Lag tid og rom for å spise frokost, det er så viktig å få i seg noe god mat før man starter dagen for fult. Lag en kopp kaffe, te og sett på radioen. Viss du er som meg og ikke har så godt tid på morgnene så lag maten dagen før, det er genialt! Slik sørger du for at du slipper å starte dagen med å stress lage mat, og ikke minst få en dårlig start på dagen. Jeg liker heller ikke spise med en gang når jeg står opp så tidlig, så derfor tar jeg med meg maten på jobb og spiser ei brødskive eller en youghurt før jeg begynner!

GOD MUSIKK
På arbeidsplassen min har vi tilgang på radio, men jeg har ALLTID med meg headsett slik at jeg har muligheten til å koble meg av fra resten av verden. Det er utrolig hvor mye musikk gjør med humøret, for meg er det alfa og omega. Jeg hører på musikk i bilen til jobb, på jobb, etter jobb og når jeg i det hele tatt når mulighetene byr seg. Finn en spilleliste som fenger deg, som får deg i hodt humør, eller en radio kanal. Min favoritt er p4 fordi den spiller variert musikk samtidig som man hører folk som går 5 på. 

TENK POSITIVT 
Har du positive tanker så går dagen dobbelt så fort. Om man starter dagen med å tenke at det bare er mandag, ja da blir man jo ikke i god stemning. Men man bør derfor starte dagen med å si, ny uke nye muligheter! Tenk det, du har en helt ny uke med helt blanke ark. Det er opp til deg hvordan du vil starte den!

Håper alle får en super fin uke! 

 

SØNDAG, SKAL VI DANSE OG GÅRSDAGEN

Nå har jeg kost meg på sofaen sammen med pus og ligger å ser på skal vi danse fra i går. Jeg får så mye tårer i øynene av disse dansene, det er så mye streke budskap og jeg vil helt klart si at Sophie Elise sin dans er så fantastisk, og det er så utrolig rørende å se på. Jeg kan ikke være den eneste som synes det? Jeg er utrolig nok ikke fyllesyk, noe som er ekstremt godt. Det ble nok drikke i går og jeg koste meg masse, for en fantastisk gjeng jeg har blitt kjent med, de er helt utrolige hele gjengen. Jeg rakk ikke få med meg konserten, men jeg fikk med meg alle menneskene som var der og det var rimelig stappa så jeg regner med at konserten var bra! Nå skal jeg rydde litt, gjøre det litt koselig og rydde opp i plasser jeg alltid bare stapper ting jeg ikke bruker. I morgen er en ny uke og jeg er klar! 
Hvordan har din helg vært? 

#søndag #blogg #helg

GIRLS NIGHT OUT // KVELDENS ANTREKK, KONSERT

Hallo!

Nå er jeg straks klar til å reise bort på fest, må lage meg noe mat først så jeg ikke sulter i hjel. Jeg blir alltid så utrolig sulten på slutten av kvelden og er helt avhengig av å få spist noe før jeg legger meg. Det skal egentlig være halloween fest, men siden noen av oss skal på konsert med Cir.cuz på dokka i dag blir det bare vanlig kledning på meg! Jeg skal feire halloween neste helg og gleder meg så mye! Men i kveld skal jeg kose meg med jentene og godt drikke! I kveld har jeg på meg en skinn tight fra lindex og en topp fra vero moda sammen med jakke fra vero moda og en MK veske. 

Hva skal du i kveld? 


#mote #lørdag #blogg #fest #venner #antrekk

SUNN OG GOD FROKOST PÅ 5 MINUTTER

Jeg savner virkelig å kunne ha god tid på morgenen og få tid til å lage meg en sikkelig frokost! Men jeg står opp så tidlig som jeg gjør fra før og orker helt klart ikke stå opp enda før! Når klokka er 04:45 ringer vekkeklokka og da frister det ikke med mat. Men når helgene kommer kan jeg virkelig ta meg tid til å lage meg frokost, jeg elsker egg og tror jeg aldri kommer til å bli lei det. Det finnes utallige måter og tilbrede egg på men min favoritt er eggerøre med tomat og agurk, ikke minst er det super lett og lage og er ferdig på 5 minutter. 

SLIK GJØR DU:
 

☘Ta antall egg du ønsker i en bolle
☘Bruk en t-skje vann pr egg du bruker
☘Ha litt salt og eventuelt pepper oppi og vips alt sammen
☘Bruk en dash med smør i stekepanna
 ☘Stek røren på middels varme til den begynner å få en fast form.

Du kan velge akkurat det du vil ha til tilbehør, og veldig mange velger og ha gressløk sammen med eggerøra, men siden jeg ikke tåler det må jeg holde den unna. Enjoy your breakfast!

Hva er en god frokost for deg?