OG MED ET KNIPS SÅ VAR JULEN HER

I morgen er det 1 desember!! Herregud, tenk at vi allerede skal gå inn i den aller siste mnd i 2018, jeg bare lurer på hvor dette året har blitt av, for det har gått så fort. Nå har jeg akkurat rekt å sette meg ned, smiler og er egentlig veldig fornøyd. Jeg har nemlig fått pynta til jul! Jeg elsker denne høytiden og virkelig alt med den, og ikke minst synes jeg det er så koselig å se alle husene som har pyntet når jeg er ute å kjører bil, det er noe med hele juletiden som får meg i så god humør. Nå mangler det bare å begynne å handle julegaver, men i år har jeg tenkt til å kjenne litt på kaoset rund julegavehandling i desember, for jeg tenker at det må jo egentlig være superkoselig også. Selv om julestemninga ikke helt har meldt sin ankomst har jeg fått pyntet, hørt på julemusikk og skal fortsette og rydde resten av kåken.

Har du pynta til jul? 

#fredag #blogg #jul

NESESPRAY, HOSTESAFT OG FEBER

I snart 3 uker har jeg vært helt ute av form, jeg liker ikke være borte fra jobb så jeg prøver alltid så langt det går før jeg kjenner at kroppen ikke klarer mer. 3 dager forje uke og 4 dager denne uken, og nå er jeg lei. Jeg er helt avhengig av både nesespray og hostesaft for å få sove om nettene, og som regel har jeg måtte stått opp for å ta mere, men i natt fikk jeg nesten en hel natt søvn og det hjelper mye. Jeg kan ikke tro at det er desember allerede på lørdag, herregud! Jeg gleder meg til å pynte og jeg gleder meg til jul. Nå har det vært alt for mye som har skjedd de siste mnd og nå trenger jeg å ha det bra, jeg gleder meg til å kjøpe julegaver og pynte, bake pepperkaker og høre på julemusikk. 

#torsdag #jul #blogg #syk #helse

NY VIDEO UTE

Hallo!

Her ligger jeg under pleddet med ibux og istee som min nærmeste venn. Jeg begynte allerede forje uke å kjenne at noe kjempet i kroppen min og denne uken har milt sagt vært helt grusom, jeg har feber og så vondt i kroppen, det er slitsomt å bare puste. Men jeg håper at helgen skal gi meg masse energi og at sykdommen snart gir slipp, sånn at jeg kommer meg tilbake på jobb og ikke minst har energi til en 20 åring igjen!  Nå har jeg endelig fått redigert og lastet opp videoen fra forje helgs julebord med min jobb, og jeg skulle ønske jeg fikk filma mye mere, men det er en video og det viktigste er at jeg storkoste meg så mye!

Klikk dere inn på youtube kanalen min og se videoen der,her – Følg gjerne kanalen min og lik videoen♥

 

 

BILDER FRA HELGA

I dag har jeg hatt flyttedag og vært hjemme for å fikse i stand leiligheta, og det er virkelig deilig at nå er alt på plass, jeg har kun igjen å henge opp et par hyller, men ellers er alt på plass og det er virkelig godt. Slippe å tenke på at etter jobb så må jeg hjem å organisere å få ting på plass, nå kan jeg dra hjem å kose meg i stede for. Men jeg skulle egentlig legge ut flere bilder fra helga på søndag, men det var så utrolig godt å bare slappe av så derfor ble det ingen ting, men nå kommer det! Og i morgen kommer det video, selv om den ble litt rotete og litt lite innhold synes jeg, glemte jo helt av å filme, men det kommer da en film! Jeg storkoste meg hele helga og gleder meg allerede til neste år!

JEG TRODDE HUN SKULLE DØ

Jeg trodde hun skulle dø. Jeg tenkte det verste og følte det verste, tlf fra pappa som fikk alt til å gå 4 år tilbake.

På søndag ringte pappa ved halv 7 tiden, han var skjelven i stemmen og jeg skjønte med en gang det var noe som hadde skjedd. Det har nesten blitt sånn at jeg blir nervøs hver gang pappa ringer, fordi jeg er så redd for hva som venter meg i andre enden. Han forteller at lillesøsteren har havnet på sykehus, og i det øyeblikket ble jeg tatt tilbake til 23.06.14, altså den dagen hvor jeg fikk beskjed om at min storesøster var død. Jeg så for meg alt, jeg følte alt og jeg ble helt ute av meg. Jeg skalv og bare ventet på at ordene skulle komme, at jeg ikke lenger skulle ha en lillesøster heller.

Etter at jeg la på med pappa, uviten om hvordan det kom til å gå, kom tårene, jeg gråt å gråt og var helt sikker på at hun kom til å dø. Jeg følte virkelig på alle følelsene jeg følte den gangen det gikk så forferdelig galt. Jeg klarte ikke å innse at det gikk bra før jeg fikk pratet med henne selv. Det var en så stor lettelse å høre stemmen hennes, jeg gråt og er bare veldig glad for at hun har det så bra som det kunne gått. Nå har jeg endelig klart å roe meg ned, klart å innse at jeg ikke har mistet enda en søster og gleder meg til å feire jul sammen med familien. 

GOD MORGEN FRA FJELLET //GÅRSDAGENS ANTREKK

God morgen!

Nå har jeg akkurat kost meg med nydelig frokost og er klar for å bare slappe av på hotellrommet frem til lunsj. I går dro hele jobben opp til Golsfjellet for å ha julebord, og vi brukte 3 timer hit siden det var helt ekstremt vanskelig å se veien pga tåka. Men vi kom frem til middag og jeg koste meg så mye, det var så utrolig mye forskjellig å velge i og ikke minst var det godt! Jeg har både gledet og gruet meg til denne helgen, men folk tar utrolig godt vare på meg og jeg har ikke gjort noe annet enn å storkose meg, så jeg satser på at resten av helgen blir minst like bra! Jeg prøver også å filme en del og håper det er noe som kan brukes slik at jeg kan lage en liten film fra helgen. 

Ha en fin lørdag!


 

KROPPEN KJEMPER // DETTE SKJER I HELGEN

Jeg har virkelig ikke tid til å bli syk nå, men kroppen jobber iherdig med å ordne opp i noe rusk i kroppen. Jeg har et stort behov for søvn, er slapp og kroppen skjelver så fort jeg må anstrenge meg, jeg er ofte svimmel og leddene i kroppen begynner og verke. Jeg skal stappe i meg noen vitamintabletter og håper på det beste, at jeg slipper å bli syk, men slik som det føles nå er det slitsomt bare å trykke på tastene og bevege fingrene. 
I morgen reiser jeg til fjells med jobben på julebord, noe det er både gode og dårlig følelser om, det er alltid skummelt å skulle utsette seg for nye ting og jeg har virkelig kjent på angsten om å skulle reise. Men jeg tror det er bra for meg, at jeg har godt av å komme meg bort en helg, bare kose meg og ikke tenke så mye. Selv om jeg helst vil bli helt ferdig med å innrede og komme meg på plass i leiligheta. Jeg får ikke sagt hvor godt det er å ha noe for seg selv, altså jeg har ikke tv og har ikke hatt internett før i går, og det er helt utrolig hvor godt det egentlig har vært. Det har liksom ikke gjort noe, men det er godt nå som jeg har internett og får fulgt med på seriene mine, og jeg har litt og ta igjen om jeg skal rekke den nye sesongen av games of thornes, jeg er kun på sesong 2!

Nå har jeg kost meg med middag, games og bare slappet av, det er deilig det! Men nå må jeg begynne å pakke baggen som skal være med i helgen, få med meg det jeg har tenkt og gjøre alt klart.

Hva er ditt beste tips mot å ikke bli syk? 

ANGST, HJEMMEDAG OG FILM

I går fikk jeg en pangstart på uka som virkelig satte meg 3 hakk tilbake. Det kom som en bombe og uten noen form for forvarsel. Angsten satt langt oppe i halsen på meg og jeg hadde følelsen av at jeg kom til å kaste opp, det var så intenst. Og vips etter 10 minutter sto jeg med rennende tårer og et hjerte som slo fortere enn noen gang. Jeg fikk ikke puste, det føltes i vert fall slik ut, og det var helt grusomt. Det verste av alt er at jeg ikke aner hvorfor det skjedde, hvorfor jeg fikk et angstanfall der og da. Heldigvis har jeg verdens beste sjef og kollegaer som støtter og hjelper meg, det er en lettelse å vite at man ikke trenger å forklare seg om det en dag er sikkelig vanskelig. 

Jeg kastet opp i hele natt og har vært hjemme i dag og det har vært godt. Jeg har kun tenkt på meg selv, fikset i leiligheten og sett på film. Nå har jeg prøvd å organisere klærne mine og har til og med lagt ut en god del av dem på tise, sjekk det ut, marthegullen

Nå sitter jeg under pleddet mitt med en kopp te og bad moms på pcn!

FØRSTE NATT

Første natt i ny leilighet, første frokosten i ny leilighet! Jeg fikk ordnet og ryddet såpass bra i går at det gikk ann å sove her i natt! Det er fremdeles noen småting igjen som må fikses, men alt i alt er jeg veldig fornøyd så langt. Det er utrolig godt å føle seg uthvilt, og det er virkelig lenge siden sist. Stresse ned og bare nyte tiden litt skal virkelig gå fremfor alt annet nå! 

Planen i dag er å gjøre ferdig badet og gangen, også hente de aller siste tingene etterhvert! Nå har jeg akkurat spist frokost og ligger med pus på sofaen og ser på supermann!

HJEMMELAGET PIZZA & FLYTTING

God kveld!

Akkurat nå er jeg hos svigers på hjemmelaget pizza, hele gjengen er samlet og det er koselig! De siste dagene har alt gått i et og jeg har vært så opptatt med å rydde, pakke og lempe. Jeg har nemlig flytta!

S og J var med i går og sørga for at alt av tunge møbler kom seg inn i leiligheten, og det var utrolig godt å få det på plass slik at jeg kunne begynne å pakke ut å stelle i stand hjemme.

 Mamma og stefaren min kom oppover i dag og vi spiste en deilig bjørnen, det er utrolig koselig å få besøk av mamma og ikke minst god hjelp til å skru opp ting i leiligheta.Nå har jeg drive i hele dag og kveld og har endelig kommet ganske bra i gang, klar for et nytt kapittel♥