NYTTÅRSFORSETT 2018 VS 2019

I 2017 satte jeg et nyttårsforsett for 2018, og det var at jeg skulle drikke mindre brus. Jeg drakk utrolig mye brus og hadde alltid en colaflaske stående. Ikke bare ble det mye brus men også en oppblåst mage, og likte det overhode ikke. Men nå kan jeg klappe meg selv på skulderen fordi jeg nettopp har klart dette! Jeg drikker utrolig lite brus og kjøper aldri brus på butikken. Jeg er stolt av meg selv for at jeg har klart det, og ikke minst føler jeg meg så mye mindre oppblåst i magen. Så nå drikker jeg iste, saft eller vann. Et brus glass i ny og ned finnes, men jeg har klart å kutte så mye som jeg har gjort! WOHO!

Så derfor i år, 2018 skal jeg sette meg et nytt mål, et mål som jeg vet kommer til å bli vanskelig, men jeg må prøve. Så i 2019 skal jeg shoppe mindre! Jeg elsker jo nye klær, smykker, sko og vesker. Egentlig alt. Og jeg har en tendens til å bestille meg mye, så nå i 2019 skal jeg ikke bestille mye, for jeg har jo alt. Jeg har alle klærne jeg trenger, alle skoene jeg, alt. Jeg har alt jeg trenger og jeg trenger virkelig ikke noe nytt. Og jeg håper virkelig jeg klarer det, og at 2019 blir et fantastisk år!

Har du nyttårsforsett?

 

OPPSUMMERING 2018

Tenk at det er nest siste dag i 2018, hvor rart er ikke det? Jeg kan ikke være den eneste som synes at dette året har gått så ekstremt fort? Uansett har det året her vært et av de beste på veldig mange år,  og det har gitt meg så mange nye venner og gitt meg så mye glede. Nå håper jeg 2019 har minst like mye bra og tilby! Det aller beste med dette året må være at psyken har vært så bra, jeg er så stolt over meg selv og hva jeg har fått til i år! Jeg har ikke klart på mange år å jobbe hver eneste dag, men i år har jeg det! Det er en mestringsfølelse som er så deilig! Jeg har blitt kjent med så utrolig mange fine mennesker og jeg har fått så utrolig mange nye venner. Det året her har vært fantastisk og jeg håper virkelig at 2019 blir et år som virkelig blir bra! Slenger med noen av bildene fra 2018!

Hva er ditt beste minne fra 2018?

BYTTE AV JULEGAVER? DETTE BØR DU VITE

I disse hektiske romjulsdagene er det tiden hvor de aller fleste bytter inn julegaver. Men det ikke veldig mange vet er at det finnes regler, og det er ikke alltid du får byttet gaven du har fått, det er hektisk for de som jobber i butikk og husk at de vil bare gjøre sitt beste for at du som kunde skal bli fornøyd! Så vær tålmodig, og ha en fin romjul! 

—————————————————————————————————————–

Har du ikke kvittering eller byttelapp på varen du ønsker å bytte kan det være du ikke får byttet i det hele tatt, det finnes nemlig ingen lovfestet bytterett.

Ikke kvittering, ingen penger tilbake. Så enkelt er det, og selv om man har kvittering skal den ikke overstige åpent kjøp. De aller fleste butikker har åpent kjøp i så og så mange dager og innenfor den perioden kan du få pengene tilbake, over denne perioden vil du kun få byttet i en annen vare i butikken eller et verdikort. Noen butikker lar deg likevel få tilbake penger. 

Undertøy og kosmetikk som ikke er forseilet får du ikke byttet, dette sier seg vel selv? For butikkansatte har ingen garanti for at du ikke har brukt det, så truser og kosmetikk som ikke er forseilet kan ikke byttes inn igjen. 

Prislappen sitte på. Om denne er tatt av plagget eller varen har de ingen garanti for at det ikke er brukt, og da kan det heller ikke selges videre, så ikke ta av prislappen før du har prøvd eller tenkt igjennom om du skal bytte det inn.

Vær tålmodig når du skal bytte en vare, det er ikke alltid butikkene har samme vare i en annen størrelse og det kan da hende du må gå å se etter noe annet, men de prøver det beste for at du skal bli fornøyd!

 

24.DESEMBER

Første juledag og for en avslappende dag! Gårsdagen var så fin og jeg fikk så utrolig mye fint i gaver. Julekvelden ble feiret hos pappa med hele flokken, og vi var totalt 8 stykker, noe som var utrolig koselig ettersom jeg ikke ser de så ofte. Ikke minst var det ekstra stas at S også ble med nedover og feiret jul sammen med oss. Det ble ribbe, medisterkaker og pølser til mat og en heel masse riskrem til dessert! Jeg har virkelig verdens fineste folk rundt meg, og jeg kunne ikke vært for uten noen av dem, de er så fine folk og de gjør hverdagen min til så mye bedre.

Nå i dag har vi kun slappet av, sove, sett på film og spist julemat til middag. Det er egentlig ganske godt å slappe helt av for en gang skyld, men nå skal jeg ordne meg, og stikke til valdres med Anja!

Hadde du en fin kveld i går?

ET HELT ÅR

Det gjør så vondt, det brister i hjertet bare av å skulle fortelle det jeg skal nå. En jul skal handle om familie, god mat og godt selskap. Men for 1 år siden forandret det seg, jeg har alltid gledet meg mye til jul, og det har jeg i år også. Men lille julaften kommer alltid til å være spesiell, den kommer alltid til å minne meg på hva vi mistet denne dagen.

For en liten stund tilbake skrev jeg et innlegg om min siste gang jeg pratet med tante. Tante hadde kreft, og det var ingenting å gjøre med det. Hun var sliten, hadde vondt og den 22 desember i fjor var jeg oppe å tok hade med tante for aller siste gang. Jeg fikk ikke pratet med henne, hun lå å sov, med morfin drypp så hun ikke skulle ha så vondt. Det var så ufattelig at jeg skulle sitte der 2 dager før julekvelden og ta farvel med et av de viktigste personene i livet mitt.

23 desember sovnet hun inn, og jeg savner henne hver eneste dag. Kreft er en sykdom jeg ikke under noen, og selv hvor vondt å jævlig det er at tante døde, så er jeg glad for at hun nå slipper smertene som kom med denne sykdommen. Hun har det bedre nå, og jeg håper å tror hun er i himmelen sammen med min søster.

Ta vare på hverandre! 

FREDAG OG JULEFERIE

Hallo!

Nå er det endelig fredag og nå har jeg juleferie! I alle fall en liten en, jeg skal på jobb igjen på torsdag og fredag neste uke, men jeg får i det minste litt ferie både før og etter! Akkurat nå har jeg skrevet ned og regnet ut hvor mye jeg har brukt på julegaver i år, og det er helt klart mye lurere å fordele det utover året enn å kjøpe alt på en gang, for det har blitt dyrt! Men nå er alle pakkene kjøpt, pakket inn og ligger under juletreet frem til  mandag, jeg har til og med fått kjøpt et nytt juletre til neste år.  Endelig kan jeg senke skuldrene, slappe av og nyte tiden fremover, og ikke minst gleder jeg meg så mye til mandag og den rundturen jeg skal på før det er middag hos pappa!

Håper alle får en suuper fin jul!

 

PINK HAIR, DON´T CARE

HALLO!

I to dager har jeg våknet og trodd det har vært fredag, og det har faktisk vært ganske jævlig å stå opp å finne ut at det ikke har vært fredag. Kroppen og hode har stilt seg i ferie modus og jeg gleder meg til litt juleferie i morgen etter jobb, jeg trenger virkelig å slappe av, nå har jeg stressa så mye!

I går farget jeg håret, og det ble ikke helt som forventet. Men jeg håper at etter noen vask så går mesteparten av det rosa ut og jeg får en så kald farge som jeg vil. Så nå sitter jeg her med rosa!! hår. Jeg har alltid vært glad i rosa altså, men nå har jeg rosa hår og synes det er både fint og ikke fint på en å samme tid, haah! Men guri så vanskelig det skal være å holde håret så kaldt som jeg vil.

Hva gjør du for å holde håret kaldt i fargen? 

JULEVASK, JULEGAVER OG JULESTEMNING

Hei!

Nå kan jeg puste god ut, jeg har aldri vært så stressa før jul noen gang, sikkert fordi jeg som regel alltid er ferdig med julegaver før desember. Men i år har jeg ikke handla noe før desember og ikke før i dag er jeg ferdig med de siste gavene (tror jeg). Jeg pynta til jul relativt tidlig så det var egentlig i boks, men så stress med så mye folk som også skal handle, nei jeg tror at neste år blir nok julegavene handlet før desember haha!

Om 2 dager er det juleferie!! Herregud hvor godt det skal bli, jeg trenger ferie nå! Men forhåpentligvis kan jeg nyte litt tiden før jul nå også som jeg er ferdig med alt, jeg driver med kles vasken men har fått vaska krinker å kroker og har igjen å pakke inn noen julegaver, men det skal jeg storkose meg med senere. Jeg velger å pakke inn selv fremfor å si ja til butikk ansatte, det er noe med å pakke inn selv som hjelper til med å gi julestemning!

Nå skal jeg lage middag, farge håret og sove, haha!
Er du ferdig til jul?

KVELDENS ANTREKK 151218

God ettermiddag!

I dag har jeg fått gjort unna så mye, jeg har fått pakka inn gaver, rydda og støvsugd leiligheten, tatt kles vask og ikke minst laga meg middag. Jeg har igjen å vaske før jul, men det tar jeg en annen dag. Nå har jeg akkurat spist meg sånn passe mett og skal snart dra på jobb. Jeg både gruer å gleder meg, fordi jeg har sagt ja til å servere på julebord, og for de som kjenner meg og som vet hvor vanskelig det er for meg å være på plasser med masse ukjente mennesker. Men er det en ting jeg har lært av angst så er det at jeg kan overvinne den bare jeg vil, og med nettopp å gjør slike ting som jeg egentlig ikke ville ha gjort gjør at jeg blir mere selvsikker. Jeg tørr mye mere og ikke minst vet jeg at det kommer til å bli en bra kveld!

Hva skal du i kveld?

FREDAG, JOBBHELG OG NYE SKO

God fredag kveld!

Endelig fredag og bare 6 dager igjen til juleferie! Jeg har så julestemning og jeg gleder meg så mye til å feire jul sammen med familien min. Det er ganske vanskelig å bo så langt unna og ikke kunne bare reise innom når jeg måtte føle for det, nå må alt planlegges og som regel er det alltid noe som kommer i veien og det tar tid å få til noe. Men nå håper jeg virkelig at jeg får tatt turen innom alle, levert pakker og skal kose meg så mye!

Forje helg var vi i sverige og fikk handla inn litt, og blant annet fikk jeg handlet meg nye sko, og det trengte jeg! Jeg skal servere på julebord i morgen og trengte svarte sko, og ikke minst har jeg ønsket meg noen nye sko. For første gang har jeg investert i noe som jeg håper skal holde bedre og lengre, og denne gangen falt det på fila! Og jeg elsker de!

Hva er din plan i helga?