PÅFYLL AV BRYN

Det er omtrent 1 år siden jeg tok beslutningen om å ta permanent makup på brynene mine, og jeg angrer overhode ikke på at jeg tok det valget. Det er utrolig deilig å kunne stå opp, og vite at brynene er der. Jeg har utrolig lyse bryn og har alltid måtte tegne dem før jeg har gått utenfor døra, og det er egentlig utrolig irriterende. Tenk da, at noe som egentlig er så tullete skal ha så mye å si. Men nå har jeg endelig fått påfyll og selv om det er vondt er det virkelig verdt det, jeg angrer overhode ikke.

Nå er jeg litt sår og øm i brynene men gleder meg til å se det endelige resultatet om noen uker, og motsetning fra sist gang er det svært lite sol ute nå, så jeg slipper å tenke på at de blekes mens de gror, og det er deilig! Også må jeg hylle fantastiske Kine som gjør jobben, og som virkelig er helt fantastisk god!

Har du permanet makup?

HÅR, HÅR OG ATTER HÅR

Vel, nå har det vært mye hår snakk her i det siste, og det her vil bli det siste for nå. Men siden i år har bestemt meg for å spare mest mulig og bruke minst mulig penger på tull. Å er det virkelig noe jeg hater å bruke penger på så er det frisøren. Håret blir jo så fint og det er så irriterende når du vet hva du må betale, men samtidig skjønner jeg godt hvorfor de tar det de tar, for det er virkelig et tøft yrke.

Men, nå som jeg har klippet håret såppass mye har jeg tenkt til å ikke farge det og ikke klippe det noe mere enn tuppene, og det klarer jeg fint selv. Nå har jeg passe kort hår og det er sunt å friskt, og nå skal jeg virkelig ikke la meg falle for fristelsen om å gjøre noe med det, haha!

FREDAG & NY VIDEO

Hallo!

Endelig fredag og helg, hva?? Den uka her har virkelig gått fort, dagene har gått fort og jeg må si at det har virkelig vært en helt annen hverdag for meg. Det er som om hode har klart å slå seg til ro med at jeg har fått fast jobb, fordi jeg får så mye mere ut av dagene, før dro jeg på jobb, dro hjem og sov. Men nå er jeg på jobb, kommer hjem, slapper av på sofaen, lager mat, ordner og fikser rundt, går tur og rett og slett slapper av! Å det er virkelig uvanlig, slappe av, hva er det for noe? Det er utrolig godt. Men, nå har jeg endelig fått redigert og lastet opp videoen som egentlig skulle komme forje lørdag, haah! Men her er den, fortell meg hva du synes og om jeg skal fortsette med videoer? Jeg synes nemlig det er super super kleint, men gøy.

LILLE FREDAG & TANKER

Hei!

Jeg får så dårlig samvittighet når jeg logger inn å ser lesertallene mine. Så mange som faktisk er innom bloggen min, til tross for at jeg ikke har blogget på noen dager.  Det er en blanding av ny jobb og lite motivasjon.  Jeg er snart ferdig med min første uke i den nye stillingen, og jeg er så lettet og så glad for at jeg har fått fast, og det er virkelig MYE å sette seg inn i. Jeg har ikke vært så sliten i hode på det jeg vet, det er tross alt mye informasjon som skal inn, hah! Men jeg stortrives, det er så gøy, utfordrende og ikke minst lærerikt. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk den sjansen som jeg har fått nå.

Derfor har jeg også hatt litt lite motivasjon for å gjøre noe annet, jeg har vært på jobb, kommet hjem og nesten ikke orket å lage meg middag en gang. Leiligheten skulle hatt en opprydding og klesvasken skulle vært tatt.  Jeg tror motivasjonen er dårlig fordi jeg har en dårlig periode med meg selv, ikke for noe annet. Sånn at når jeg ikke er på jobb så tenker jeg mye mere, og derfor er det så utrolig godt å ha jobben å gå til, fordi jeg føler at jeg er til nytte for noen! Å det gjør meg glad!

Nå skal jeg endelig få redigert videoen jeg har sagt skulle komme i en uke, haha. OG!! Jeg har blitt tante, herregud! Jeg gleder meg så mye til å bli kjent med den lille gutten, og ikke minst skjemme han bort!

30 ÅRS LAG OG LUKSUSFELLEN

Hei!

I går var det overraskelses fest for Lisa som fylte 30 år i år! Hun hadde ingen anelse og det er så utrolig gøy å overraske folk, altså jeg virkelig elsker det og det kribler i magen bare av å tenke på det. Det var meget vellykket og det var helt klart en veldig bra kveld, selv om jeg stressa så utrolig mye. Det begynte kl 18 og jeg hadde så mye å gjøre før festen, men jeg rakk nesten alt og kom meg på fest.

Dagen i dag har virkelig vært en sløve dag, verken jeg eller S har vært oppe av senga før nå for et par timer siden. Det er så utrolig godt å bare kunne ligge i senga, se på tv og slappe av, det er virkelig deilig! Nå skal jeg filme det siste til den nye videobloggen og se om jeg får begynt å redigere den!  Vi har sitte å sett på luksusfellen nå siden vi sto opp, og jeg blir rett og slett sjokkert. Altså at det er mulig, jeg har ikke ord. Men samtidig føler jeg at det gir meg så sjokk at jeg faktisk blir litt skremt selv. Ikke minst motiverer det meg å spare og være flink på hva jeg bruker pengene mine på. Så all kred til de som faktisk tar tak og tørr å få hjelp når de virkelig trenger det.

FREDAG// EN STOR NYHET & NYTT DEKSEL

HALLO!♥

Denne uken kunne virkelig ikke blitt stort bedre! Jeg er så utrolig glad og ikke minst letta nå, jeg er sikker på at jeg mista akkurat 10 kg av skuldrene mine. Ikke at det helt har gått inn enda, men på mandag begynner jeg i en ny stilling! Det blir utrolig spennende og ikke minst lærerikt og skulle få prøve det her, og ikke minst er jeg så utrolig glad og takknemlig for at jeg har fått FAST jobb! Herregud så rart det er å skrive det, jeg tror det nesten ikke selv, hah! Men det er en så stor befrielse å vite at man har en fast inntekt hver mnd, man kan planlegge lengre enn en måned om gangen og man kan endelig begynne å planlegge livet. Det her var virkelig den beste starten på året!

I romjula bestilte jeg meg et nytt deksel til telefonen, ja jeg vet jeg har et forsett om å shoppe mindre, men deksel og skjermbeskytter til telefonen ser jeg på som nødvendig. Så siden Ideal of sweden hadde romjulssalg så benyttet jeg meg sjansen å bestilte begge deler. Og her fikk jeg både glass og deksel for samme prisen som du får glass på clas olson, så det var en god deal, hah! Nå skal jeg straks i gang med å dusje og ordne meg før Anja kommer, og viss det går som planlagt så kommer det ratt en video i morgen!

HVEM ER FOLK TIL Å DØMME ANDRE?

Siden min gamle blogg blir borte snart sitter jeg å lagrer alt jeg synes er verdt å ta vare på, jeg begynte den bloggen i 2014, i en tid hvor alt var utrolig vanskelig, men så kom jeg over et innlegg jeg synes jeg burde re-poste, rett og slette fordi det er viktig. Det er og viktig at jeg nå 5 år etterpå har det så mye bedre med meg selv. ♣

Continue reading “HVEM ER FOLK TIL Å DØMME ANDRE?”

FROKOST // EGG & BACON

Det aller beste med søndager er at man bare kan ligge i senga uten å bry hode om at man skal stå opp. Jeg har et hat elsk forhold til søndager, fordi helga har gått så alt for fort og fordi jeg vet at når jeg våkner i morgen så må jeg opp grytidlig å på jobb , haha! Men jeg håper neste uke blir litt bedre enn uka som var, at jeg skjønner at det er mandag i morgen og ikke onsdag.

En ting jeg har blitt flink til er å spise frokost, selv i ukedagene. Jeg var veldig dårlig på å spise frokost og kunne gjerne gå hele dagen før jeg fikk i meg noe mat, noe som er en veldig dårlig vane. Men! Nå har jeg vært så flink til å spise frokost, og det er ingen tvil om at kroppen og hode setter mere pris på å få en god start på dagen!

AKEDAG

God lørdag! ❤

En fantastisk og ikke minst koselig lørdag. Dagen i dag begynte med en god frokost og null stress, det er så utrolig godt. Jeg sto ikke opp før 12 og fikk gjort litt oppvask før jeg skulle i stallen på akedag. Jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke gjør slike ting så mye oftere, fordi det er jo så koselig og moro! Som de gangen på barne skolen hvor vi hadde hele dager med aking og ski gåing.

 

Nå lukter alle klærne og håret mitt av bål så klærne har jeg kastet ut og nå skal jeg ta en dusj. Men igjen så ser jeg hvor mye fantastiske folk jeg har rundt meg, altså jeg er ikke vant til det her. Jeg er vant til å være alene, men hver å en i livet mitt nå er gull verdt og jeg setter så utrolig stor pris på de alle sammen! De har gjort livet mitt så mye bedre!❤

ÅRETS FØRSTE ANTREKK 040119

Ostesmørbrød klokka 00.15? Ja takk! I det siste har jeg blitt så avhengig av å spise mere mat utover dagen og jeg har blitt helt hekta på grovt brød, det er altså så godt! Og hva er vel bedre enn to brødskiver med smelta ost på? Jeg vet i alle fall om ei som skal kose seg med smelta ost og boka til Anniken før jeg skal legge meg.

I kveld var jeg å så Sonja på kino, jeg viste faktisk ikke hva filmen handlet om før Anja fortalte det, jeg hadde bare sett traileren og synes den så bra ut, og det var den. Den var utrolig bra, og jeg likte den så utrolig godt, nå liker jeg generelt filmer som er basert på ekte historier mye bedre enn andre filmer. Men det var også såå koselig med litt Anja – Marthe tid igjen, til tross for at det ikke er lenge siden sist, haha! Avhengig sa du? Det er egentlig ganske rart hvor avhengig man kan bli av andre personer, nesten litt skummelt noen ganger. Jeg gikk for ullgenseren fra bikbok, strømpebukse og støvletter, det var utrolig digg å ha noe komfortabelt og ikke minst satt vi godt i sofaen vi fikk til seter! God nattღ

Har du sett Sonja?