BÅTSKREKK & MIDTFJORDS

Hallo! 

Hvor fort gikk ikke denne helgen? Jeg har blitt ganske så døgnvill og skjønte ikke før for et par timer siden at det faktisk var mandag. Til tross for at jeg var på kjøpesentret tidligere i dag, haha! Denne sommer varmen slår meg helt ut og jeg synes det er skremmende hvor fort dagene flyr av gårde. Men August er rett rundt hjørnet og det er en av mine favoritt måneder. 

Denne sommeren har jeg virkelig utfordret meg selv og tråkket langt utenfor komfortsonen. Men det har virkelig vist seg og gi meg en så utrolig bra sommer. I år har jeg våget å gå ut i båt, og ikke minst bade midtfjords. Men guri så deilig det har vært å bade igjen, selv om jeg trengte et lite dytt for å komme meg utti. Nå er det snart tilbake til jobb og hverdag, og jeg gleder meg, det skal bli godt å få rutiner inn i hverdagen igjen. 

Hvordan har din ferie vært? 

SOMMER & SOL

Tenk at klokka er 19:23 og det er 28 grader ute, hvor deilig er ikke det? Jeg hadde virkelig ikke trodd at vi kom til å få noe spesiell varm sommer i år, ettersom vi hadde en knall sommer i fjor. Men her er den, og selv om det er håpløst å få sove og så utrolig varmt så klager jeg ikke. Det er så deilig å kunne gå i sommerklær og kunne kose seg ute med god mat og nyte sommerværet. 

Ting har vært utrolig vanskelig om dagen og jeg har bare måtte koble av alt og alle, å det har vært så utrolig godt. Jeg føler selv at det har vært så utrolig godt å kunne tenke kun på meg selv og slappe av. Det er nok noe jeg må bli flinkere til, ta vare på meg selv og snakke om de tingen som er vanskelig.

EN UKOMFORTABEL DAG

Poteter, makaroni og joika boller. Er det en ting jeg synes er ordentlig godt så er det middag med potet! Å jeg må helt klart bli flinkere til å spise det, for det er både sunt å godt.

 

I dag har jeg måtte gjøre noe sikkelig utenfor komfortsone. Jeg skifta ikke til private klær etter jobb i går og dro hjem i arbeidsklær. Noe som resulterte i at jeg glemte vippe limet i buksa. Og ettersom mine egne vipper driver å vokser ut igjen er det klin umulig å bruke maskara, så jeg hadde et lite dilemma på morrakvisten her.

Så altså i dag har jeg gjort noe jeg overhode ikke hadde trodd jeg skulle gjøre. Jeg har gått heelt fri for sminke, og jeg har følt meg så dårlig. Fordi jeg føler meg rett og slett naken uten noe på øynene, og rett og slett ekstrem ukomfortabel. Men! Jeg har kommet meg gjennom dagen, og alt i alt har det vært litt godt å gå uten.

EN AV DE BEDRE HELGER

God kveld!

For en helg det her har vært! Jeg har fremdeles ikke landa helt etter lørdagens konsert på Dokka, og jeg skal leve leenge på akkurat den kvelden. Jeg storkoste meg og hadde det så utrolig gøy, ble kjent med nye mennesker og fikk oppleve TIX live!

Nå er ferien ferdig og jeg er tilbake på jobb, noe som er både godt å vondt, for jeg kunne godt tenkt meg noen uker ferie til haha! Men det går fort til august og en sikkelig ferietur står for dør sammen med lillesøstern.

 

08:39

God morgen! ❤️

Er det en ting jeg liker så godt med ferie er at jeg kan våkne av meg selv tidlig! Selv om man skulle tro at å kunne sove lenge er det som gjelder i ferien, så er det godt å komme i gang med dagen. Det er så godt å kunne stå opp, lage en deilig frokost og ikke stresse! Noe det dessverre ikke er plass til i hverdagen, haha! Men for en gang skyld var det godt å se at S dro på jobb før meg.

Nå skal jeg kose meg med frustrerte fruer på TV og bare kose meg på sofaen.

I’M BACK

Akkurat nå sitter jeg i morgenkåpen og puse sokkene mine sammen med melkekartongen ved siden av.  Halve ferie uka er over og det er straks tilbake til hverdagen og jobb, noe som egentlig skal bli godt ettersom jeg ikke har gjort noen verdens ting denne uka. Nesten så jeg føler det er bortkasta ferie haha. Men bank i bordet så har jeg ikke hatt vondt i håndleddet i dag, og det er første gang på 3 uker, så nå håper jeg betennelsen har gitt seg.

I går hadde jeg den koseligste dagen på lenge, dagen startet med en super hyggelig frokost hos bestemor. Er det en ting jeg hater med at jeg bor her jeg bor, så er det at jeg bor så langt unna familien min og at jeg ikke får sett dem så ofte som jeg ønsker. Etterfulgt av en deilig frokost i godt selskap gikk turen videre til hønefoss for å møte mamma. Uheldigvis (heldigvis) så jeg et tilbud jeg ikke kunne gå glipp av, bik bok hadde utsalg av hele butikken sin og solgte klær til 29,- og opp til 199,-. Så jeg fikk jo svidd av noen kroner der og fikk meg så masse nytt, og når jeg har regna på det nå har jeg spart masse! Tenkte å lage et egen innlegg om dette i morgen!❤️