HUDLEGE & HUSARBEID

Hallo! 

I kveld går jeg på min tredje natt og det går overraskende bra, jeg var sikker på at jeg kom til å bli trøtt i løpet av natten, men det har jeg ikke og natten går utrolig fort. Jeg var også redd for at jeg kom til å sove bort hele dagen og ikke få noe ut av dagene, men joggu om jeg har. Jeg har våknet rundt 10 tiden og vært lys våken, selvfølgelig har jeg sovet litt før jeg skal på jobb men jeg har hatt hele dagen. Å det har vært så utrolig godt, for det føles nytting, det føles så bra. Jeg er på en veldig bra plass i livet akkurat nå, og ting er bare generelt bra, jeg har fått en sikkelig boost etter London, og den har jeg planer om å leve lenge på. 

I går var jeg hos hudlegen igjen, og jeg var spent på hva han kom til å si, siden hendene min er super vonde og ikke mye bra nå. Jeg var hos han her første gangen for 3 år siden, og da fikk jeg beskjed om at det ikke var noe, så nå var det deilig å kunne bli tatt på alvor, selv om jeg har vært hos en annen hudlege før i år. Jeg har prøvd utallige kremer uten at noen av dem har fungert som en mirakelkur, men igjen har jeg fått noe nytt å prøve, men denne gangen har jeg fått noe som også skal hjelpe mot betennelsen, og jeg krysser fingrene for at det er med å helbreder en god del. Så neste uke på kur blir utrolig spennende. 

Dagen i dag har vært produktiv, jeg har stelt kjøkkenet sikkelig, vasket og ordnet. Å hva er vel bedre enn et ryddig hjem? Jeg synes i alle fall det er super deilig å komme hjem til et ryddig hjem, og jeg har fått så mye energi av å holde huset i orden. Selv om jeg har småtteri igjen å gjør før jeg er helt fornøyd tenker jeg at det er greit. Nå skal jeg brette klærne på tørkestativet og henge opp den aller siste klesvasken, å bare det er deilig, ferdig med klesvask for nå?? Også skal jeg ta en god dusj før jeg skal på jobb i natt også. 

Er du flink til å holde orden hjemme?

HELLO SUNDAY

Hallo! 

Tenk at det er søndag allerede? Jeg har ikke hatt fri i helgen og var på jobb seint på fredag, hele lørdag og skal på igjen på natta nå i kveld. Siden jeg skal ha nattvakt hele uka så var planen min i går å holde meg lengst mulig oppe i natt, men når du har vært på jobb hele dagen også endelig får satt deg ned, da går det galt. Haha! Jeg holdt ut til halv 11, også sovna jeg, heldigvis sto jeg opp litt tidligere og får forhåpentligvis sove litt før jeg skal på i natt. 

Her er det som en vanlig søndag med husarbeid og vasking av klær. Å jeg synes det er så deilig med et rent hus at det har blitt gøy å holde det i orden. Jeg har hentet mye inspirasjon fra ei dame som er råtøff, hun har to unger, hvor den ene er nyfødt og hun står på og vasker å holder orden i huset før den eldste gutten står opp, samtidig om hun da har et nyfødt barn. Hun er flink til å legge ut på instagram og jeg får rett og slett så mye motivasjon når jeg ser hva henne får til! 

Så nå mens klesvaskene står i kø sitter jeg å skriver ned i planleggeren min og får litt oversikt over hverdagen, ikke at det skjer så fryktelig mye spennende. Håper alle får en superfin søndag og får en nydelig ny uke!

MINE FAV HUDPLEIE PRODUKTER

Før smurte jeg ikke huden med noen ting, tenkte at det ikke var så viktig og nøye, men er det en ting jeg har lært så er det at all forarbeidet du gjør med huden vil du være takknemlig for senere. Det begynte med at jeg fikk så tørr hud på vinteren, og det er ingen vits i å legge sminke på en tørr hud. Nå har jeg fått et favoritt merke, og jeg virkelig elsker alt med min hudpleie rutine nå, den er enkel og veldig rask å påføre. På flyplassen fikk jeg gode tips om en ny favoritt som ble med hjem i samlinga, den bruker jeg absolutt kun når jeg virkelig trenger det, men den holder nok lenge. Jeg fikk også så masse andre gode tips og er så glad for at jeg får så mye skryt for huden min som jeg gjør nå. Hadde det vært for 5 år siden så hadde den ikke sett sånn her ut, og selv om det nok ikke bare er disse kremene som gjør susen så har nok det å fjerne sminka og vaske ansiktet morgen å kveld også hjulpet en god del!

Om morgenen bruker jeg veldig lite, der påfører jeg kun fuktighet til huden før jeg sminker den, og Estee Lauder sin Daywear er alltid på. Den sammen med en vitaminkrem før sminken er virkelig gull for meg og min hud. På kvelden når sminken er fjernet har jeg først på Advanced Night Repair, denne anbefaler jeg virkelig på det sterkeste, og det var denne jeg begynte med. Så bruker jeg øyekremen Advanced Night Repair Eye og masserer godt, og det er virkelig deilig å kunne gi seg selv litt spa før kvelden. Helt til slutt bruker jeg NightWear Plus. Det siste produktet jeg har er Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate, denne bruker jeg på områder hvor jeg fort blir rød, men jeg bruker den kun noen ganger og langt i fra hver dag. Den kjøler ned huden og hjelper deg å holde det røde borte, perfekt før sminken! 

Hvordan produkter bruker du? 

EN KICKSTART PÅ UKA

Gooood MANDAG❤️

Ny uke, nye muligheter eller hva? Jeg trodde det skulle bli skikkelig tungt å begynne arbeidsuka i dag, men fy flate for en start. Denne uka må jo bare bli bra, viss jeg ikke brukte opp alt i dag da haha! Kanskje det var fordi jeg var flink å smurte niste i går kveld før jeg la meg, eller for at jeg fikk en god start på dagen? Hvem vet, og uansett så har jeg virkelig hatt motivasjonen på max i hele dag. Det føles som om jeg bare kan ta på meg løpe skoene og løpe en lang tur, men nå tror jeg at jeg skal roe ned og si meg fornøyd med dagens innsats. 

Humøret har vært på topp, og det er så deilig. Først jobb, også når jeg kom hjem var det å spise middag og sette i gang. Det skal sies at jeg så 2 episoder av seriene mine før jeg begynte, og det var rett og slett fordi jeg vurderte å legge meg til å hvile, men i stede for så satte jeg i gang. Er det et rom her i huset som ikke har blitt prioritert siden vi flyttet inn så er det gjesterommet, eller roterommet som vi har kalt det, og i går begynte jeg smått på det. Så nå er hele rommet ryddet og papirer gått igjennom, og det har blitt et ganske koselig gjesterom og kontor for meg. Å når jeg først var i gang så kunne jeg like gjerne støvsuge resten av kåken og bytte på senga, jeg kan ikke være den eneste som synes det å legge seg i nytt sengetøy er det beste? 

Håper du får en super uke❤️

 

 

TANKER FOR KVELDEN

Nå er siste ferie ferdig for denne gangen og jeg er klar for jobb igjen, til tross for at jeg store deler av helgen bare har ligge i senga og hvilt. For er det noe jeg har trengt, for samme dag som vi reiste hjem fra London så begynte jeg å bli susete, vanskelig å forklare, men susete. Denne høsten og vinteren er jeg fast bestemt på at jeg skal ha klare mål, fordi jeg vet jeg trenger noe å se på, noe som kan hjelpe meg når ting blir tøft og jeg ikke klarer å hjelpe meg selv.

→ Jeg skal bli flinkere til å pleie kroppen, i London fikk jeg tak i noen ekstra produkter til hudpleie rutinen min, og jeg elsker den, det svir litt ekstra hver gang jeg går tom for noe, men jeg har fått så mye skryt av huden min at jeg nekter å gi meg.

→ Flinkere til å trene. Å da snakker jeg ikke om hardkjøring hver eneste dag, men at jeg har lea meg litt for lite i år, det har jeg. Ingenting er som en god gåtur, eller treningsøkt.

→ Gjøre det mere koselig hjemme. Alt fra å tenne lys, til å poppe popcorn og sette på en god film. Er det en ting jeg liker godt med høsten så er det å kunne tenne lys, det er så koselig!

→ Siste punktet må jeg jobbe mest med, og det er nok det som kommer til å bli vanskeligst. Jeg skal begynne å la all drittpraten folk sier til meg gå rett igjennom det ene øret og ut det andre. Hvorfor skal andre folk få lov til å dra meg ned? Nei. Nok er nok.

HJEM KJÆRE HJEM

Nå har jeg tatt tidenes lengste dusj og har pakka med ned i senga med iste, popcorn og bloggerne på tvn. Å det er så utrolig godt å ligge i egen seng igjen, pluss at jeg har ligg jetlag enda, så jeg håper litt søvn fikser det.

I går dro vi hjem fra London, flyet våres skulle gå kl 1500 og vi måtte ut av hotellet kl 1100. Flyet ble 40 minutter forsinka og det var utrolig godt å lande på Gardermoen og vite at jeg snart var hjemme. Det har vært en kjempe fin tur og jeg er så glad for at jeg kunne ta med lillesøstern på tur til min favorittby, og det blir helt klart ikke den siste turen dit.

LAST NIGHT IN LONDON

Det er både trist å godt å tenke på at dette er siste kvelden i London for denne gangen. Det har vært så godt å reise på ferie og ikke minst å kunne ta med lillesøstern på en sånn tur, og jeg håper at hun blir med på flere turer. Men det blir også godt å komme hjem igjen, det er noe med det å være hjemme som jeg liker så alt for godt.

Nå har vi shoppa det aller siste, og jeg tenker å vise alt når jeg kommer hjem, vi har vært på voksmuseum og vi har tatt de berømte røde bussene. Det har absolutt vært en bra dag, til tross for at det har vært sprutregn og vi ble våte før vi rakk å gå fra en butikk til en annen.

Nå er kofferten pakket, klærne lagt frem og alt er klart for avreise i morgen!

BIRTHDAY BREAKFAST

God morgen!

Mens regnet høljer ned ute sitter vi inne å nyter en deilig frokost. Det var meldt ganske dårlig vær i dag så det blir begrenset hva vi kan finne på ute, men det blir en tur til Madame Tussauds også får vi se hva vi finner på etter det.

Karina fyller 15 år i dag så jeg vil at denne dagen skal bli så bra som overhode mulig, og litt dårlig vær skal ikke stoppe oss❤️

Jeg må bare gi kjempe skryt til restauranten som er her på hotellet, VQ heter den, og servicen der er uslåelig! Karina fikk også kake med bursdagssang etter frokosten, noe vi ikke viste om, så det ble en sikkelig overraskelse!

SYKLING I HYDE PARK


Dagen i dag startet med en super god frokost nede i restauranten til hotellet, pannekaker med nutella og frukt😍Er det noe jeg alltid har hatt lyst til å smake så det er nettopp dette, en deilig start på dagen.

Vi tok undergrunn til Bond street og leide oss sykler derifra, i stede for å bruke penger på taxi nå som de har vedlikehold av ekstremt mange veier her så fant vi ut at det var like greit å sykle dit vi skulle. Så en runde rundt Hyde Park, hvor vi fikk øye på politi hestene og de er så fine å se på! Ned til Buckingham Palace, og videre ned til Big Ben hvor vi satte fra oss syklene igjen.

Å det er ikke bare bare å sykle i London, fordi i motsetning til hjemme så sykler du mesteparten i veien og følger reglene til trafikken, og det var ganske heftig med tanke på all trafikken som er her. Men vi var forsiktige og kom oss trygt frem!

Vi gikk på torvet hvor London Eye er og det var utrolig mye mere enn bare pariserhjulet der! Mye spennende mat og folk som underholder for penger, samt Shrek adventure som vi var innom! På tur hjem, som vi gikk, gikk vi forbi alle mulige bygg hvor det finnes politikere, og vi kom oss heldigvis fort unna der, for det var mindre koselig, men det kommer det et eget innlegg på.

Ha en fin kveld🌸

UTE Å REISER

God kveld!❤️

 

Nå ligger jeg rett ut i hotell senga med bein som har fått gått sine km i dag. Totalt har jeg og søstern gått 12km og 21.000 skritt! Og jeg synes jeg går mye når jeg er på jobb😂

ENDELIG, har vi kommet oss til London, min all time favorite city, og funnet hotellet og til og med rukket å gå hele Oxford street. Å det er så fantastisk å være tilbake i denne byen, jeg elsker alt med den og det er noe her som gjør at jeg føler meg så trygg og komfortabel, det er til og med en slags hjemme følelse hver gang jeg er her.

Og enda bedre ble det da vi fant en restaurant som hadde taco. Taco er jo desidert min favoritt mat og jeg kunne ha spist det hele tiden, og det passet godt med taco i dag. Selv om den var utrolig mye sterkere enn hva jeg er vant med + pluss at jeg savnet et par ingredienser som agurk, tomat og rømme, så var det veldig godt. Nå er klokken straks 9 her og jeg tror det blir kveld nå, oppladning til en ny dag i morgen, med minst like mye gåing.

 

Tips til plasser vi må innom?