Månedsspalten: Juni

Hallo!

Det er ny måned og ny spalte, endelig er det Juni og SOMMER eller hva? For min del startet sommeren nå i pinsen. Det har vært tre fine dager med sol, varme og bare chill. Jeg har kun vært hjemme, sola meg og kost meg gløgg, har til og med klart å få ei litta bikini skille. Nå begynner annenhver uke med jobb fra 15-23 og det tenker jeg å utnytte maksimalt i år så lenge sola holder seg slik som nå, kanskje til og med jeg blir litt brun i år?

Mål – I Mai hadde jeg et mål om å gå mer enn 20 km, og det har jeg virkelig klart. Selv om det kanskje ikke er så mye så er det en start, og i tillegg når du skal kombinere en jobb hvor du går hele dagen så kan det være tungt å bytte sko når du kommer hjem å traske enda mer. Totalt i Mai har jeg gått 35 km, det vil si syv og en halv time i løpet av måneden som jeg har brukt på tur. Det føles helt fantastisk å nå målet og ikke minst fullføre. Planen og målet for Juni er å gå minst like mye, om ikke mer. Men jeg tenker at det er sommer, varmt og det kan by på utfordringer.

Ønsker om – Jeg har et ønske om å spise sunnere. Å det her er skummelt, for det har jeg sagt så mange ganger før, men som med trening tenker jeg å begynne i det små. Ikke ha høye krav eller for høye forventninger. Fryseren er full med kalkun, kylling og svin og jeg har et ønske om å bli flinkere til å lage meg mat som jeg kan ha med på jobb.

Drømmer om – Drømmen om hus kjøp blir bare større og større. Hele tiden dukker det opp nye hus ute til salgs, å jeg ser på ALT. Tenker ut hvordan jeg selv vil ha det og hva jeg skal se etter den dagen visning blir et faktum. Men for nå blir det bare en kikk på finn og et tankekart i hodet.

Cravings – VANNMELON!!

 

Gjøremål – Nada, ingen verdens ting. Ettersom det blir en “ny” hverdag skal jeg ikke ha noe på agendaen, jeg skal først komme meg inn i nye rutiner med jobb.

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top