3 tips til en bedre mandag

Alltid våkner jeg tidligere på mandager, jeg vet ikke om det er angsten for å forsove seg eller om jeg rett og slett bare er gira på å starte uka. Uansett grunn så er det utrolig deilig å komme seg opp om morgenen og få en sikkelig start på dagen, før sto jeg opp 10 minutter før jeg måtte dra og nå står jeg fint opp 30-40 minutter før jeg må dra. Det er fordi jeg synes det er så godt å ha god tid på badet og til å smøre matpakke, før smurte jeg alltid pakke dagen før, men jeg synes maten er best når jeg lager den samme dagen. Dette sammen med noen punkter jeg forteller meg selv gjennom dagen gjør at mandager ikke er så ille, her har du noen tips;

  1. Drikk vann! Vann gjør virkelig underverker og du blir mere oppkvikket om du er flink til å drikke vann gjennom dagen. Samtidig takker kroppen deg.
  2. Vær positiv! Det punktet her bruker jeg mye, selv om alt føles dritt og man helst ikke vil se en eneste person så prøv å tenk positive tanker. Det hjelper meg og automatisk blir man mere positiv jo mer positive tanker man har.
  3. Ikke stress! Dette er så viktig. Selv om det kanskje er mye å ta igjen etter helga og sjefen henger på skuldrene dine over hvor mye det er å gjøre, trekk pusten dypt, senk skuldrene og ikke stress

Med disse tipsene kommer jeg meg gjennom mandagskneika og har masse energi når jeg kommer hjem fra jobb. Å hva er vel bedre enn å kaste seg over husarbeidet som venter, eller lage en sikkelig middag. Alt er så mye lettere når man har overskudd til overs!

Hva gjør du for å holde hodet oppe på mandager?

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg