60 ÅRS LAG

God søndag!

Denne helgen har gitt meg litt å tenke på, og hvorfor jeg ikke er flinkere på å oppdatere her inne. Jeg elsker jo å drive med blogg, og ikke fordi jeg tror det kommer til å gjøre meg rik, men fordi det er min egen plass hvor jeg kan dele alt jeg ønsker og skrive akkurat det jeg vil. Jeg glemmer det litt for ofte og akkurat den siste tiden har vært veldig vanskelig. Men nå skal jeg ta hver dag som det kommer også ser vi hva som skjer.

På fredag ble jeg ferdig med alt av husarbeid, med både vasking av gulv og klesvask! Å guri så deilig å ikke måtte tenke på det i helgen. På tirsdag kommer takstmann og skal se på leiligheten og da er det god å bare støvsuge gulvene på mandag så alt er klart. I går sto jeg opp tidlig, bakte brownies og rett og slett hadde en sikkelig egenpleie dag. Med ansiktsmaske, eyepads og en god varm dusj. Å sånn som jeg trengte det, for jeg har følt meg helt jævlig i det siste og har ikke gidde å ordna meg i det hele tatt, og ikke noe er bedre enn å føle seg fresh!

I går feiret vi faren til S som blir 60 år med et overraskelses lag, og det er så koselig når personen laget er for setter så pris på det som faren til S. Det var en utrolig koselig kveld hvor hele familien var samlet, samt venner. God mat og godt selskap. Nå i dag har jeg satt igang en bolle som står til heving, det blir ferske horn med ost inni.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg