EN MELDING SOM GA MEG GLEDE

God kveld!

I går fikk jeg en melding på messenger med et blogg innlegg som ble skrevet av en annen blogger. Å jeg ble så utrolig glad av å lese det igjen, fordi her sitter det da en helt ukjent person som ikke kjenner meg, men som kun via noen få samtaler på chat og ved å ha lest bloggen min skriver om sitt synspunkt av hvordan jeg er som person. Å det gjør meg så ufattelig glad at det skinner igjennom på bloggen, fordi akkurat det han skriver er slik jeg vil være og slik jeg vil fremstå for andre.

Fordi det er nettopp sånn her jeg vil være som medmenneske. Jeg vil ta vare på alle rundt meg og alltid møte andre med et smil. Jeg vil være sterk selv om hverdagen ikke er en dans på roser, og jeg vil gi alle den kjærligheten de fortjener. Å akkurat dette er så viktig for meg, det er så viktig å ha de verdiene å ta vare på andre, og det står størst på lista mi. Jeg godtar mye og tilgir kanskje for lett, om de nærmeste kunne sagt det. Men uansett hvor såra eller skuffa jeg blir, så tror jeg at det finnes noe godt i alle. Å selv om dette ikke alltid har vist seg å være sånn og jeg har mistet mange. Så er det nettopp derfor jeg har det som en høy verdi i livet mitt, å sette andre høyt og gi de den kjærligheten jeg kan. Fordi det er sånn jeg er.

Jeg har den muligheten av å kunne elske selv når folk ikke fortjener det, og jeg har den muligheten til å gi det beste av meg selv og all min kjærlighet. Viss du vil lese innlegget kan du klikke deg inn her

Håper du får en super fin ny uke! Husk å ta vare på hverandre!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg