FROKOST // EGG & BACON

Det aller beste med søndager er at man bare kan ligge i senga uten å bry hode om at man skal stå opp. Jeg har et hat elsk forhold til søndager, fordi helga har gått så alt for fort og fordi jeg vet at når jeg våkner i morgen så må jeg opp grytidlig å på jobb , haha! Men jeg håper neste uke blir litt bedre enn uka som var, at jeg skjønner at det er mandag i morgen og ikke onsdag.

En ting jeg har blitt flink til er å spise frokost, selv i ukedagene. Jeg var veldig dårlig på å spise frokost og kunne gjerne gå hele dagen før jeg fikk i meg noe mat, noe som er en veldig dårlig vane. Men! Nå har jeg vært så flink til å spise frokost, og det er ingen tvil om at kroppen og hode setter mere pris på å få en god start på dagen!

2 kommentarer
  1. Dette kan kanskje høres litt rart ut, men jeg savner litt det å ha et viss forhold til hvilken dag i uken man befinner seg på. Det har jeg ikke hatt verken negativt eller positivt på ganske lenge. 😮

   Eller.. Fra og med i høst så ble jeg flinkere til å gjøre fredag og/ eller lørdag til godtedager. Før det spiste jeg snop/snacks heller nå og da når jeg selv ønsket det (var gjerne mange uker mellom hver gang). Og da var det det samme om det var tirsdag eller hva det var. Men etter at jeg nå har begynt med litt snop i helgene som folk flest, så er det litt sånn at jeg gleder meg til helg ihvertfall.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg