HELLO SUNDAY

Hallo! 

Tenk at det er søndag allerede? Jeg har ikke hatt fri i helgen og var på jobb seint på fredag, hele lørdag og skal på igjen på natta nå i kveld. Siden jeg skal ha nattvakt hele uka så var planen min i går å holde meg lengst mulig oppe i natt, men når du har vært på jobb hele dagen også endelig får satt deg ned, da går det galt. Haha! Jeg holdt ut til halv 11, også sovna jeg, heldigvis sto jeg opp litt tidligere og får forhåpentligvis sove litt før jeg skal på i natt. 

Her er det som en vanlig søndag med husarbeid og vasking av klær. Å jeg synes det er så deilig med et rent hus at det har blitt gøy å holde det i orden. Jeg har hentet mye inspirasjon fra ei dame som er råtøff, hun har to unger, hvor den ene er nyfødt og hun står på og vasker å holder orden i huset før den eldste gutten står opp, samtidig om hun da har et nyfødt barn. Hun er flink til å legge ut på instagram og jeg får rett og slett så mye motivasjon når jeg ser hva henne får til! 

Så nå mens klesvaskene står i kø sitter jeg å skriver ned i planleggeren min og får litt oversikt over hverdagen, ikke at det skjer så fryktelig mye spennende. Håper alle får en superfin søndag og får en nydelig ny uke!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg