HENGEKØYE tur

God kveld!

Siden tidenes lock down i Norge har virkelig folk fått smaken på friluftsliv. Noe som er utrolig bra, fordi vi har så nydelig natur som burde bli brukt og ikke minst oppdaget! Basillen har også bitt meg, om det er fordi det har vært stenging av landet tror jeg ikke, for meg har det vært en helt vanlig hverdag ettersom jeg jobber i matbutikk. Men jeg har helt klart fått et driv, en energi som jeg aldri har fått før, og det er så fantastisk godt! Denne uken planla jeg og Anja en tur ute i frisk luft, nemlig hengekøyer. Jeg fikk låne et par og vi valgte å ikke reise så langt fra hjemme, sånn i tilfelle vi skulle finne ut at vi skulle hjem. Noe som faktisk ble det vi gjorde, dro hjem, haha!

Grilling, hengekøyer og godt selskap gjorde susen for min del, og kvelden i går kunne virkelig ikke vært bedre. Forhåpentligvis blir det ei natt ute under åpen himmel en dag, men i går hadde jeg altså med meg litt lite og ble så kald. Så nå har jeg lær, mer varme klær, og kanskje en bedre sovepose? hah! Jeg tror man skal leite lenge etter noe mer beroligende enn å ligge der i køya og svaie. Det å høre fuglene kvitre, vinden som suser og stillheten. Det var virkelig noe helt spesielt, og jeg likte det utrolig godt. Nå er planen å investere i hengekøye og komme meg på tur.

 

Velkommen til min blogg! Her vil jeg blogge om livets oppturer og nedtuer, alt mellom himmel og jord å alt som faller meg inn
Posts created 11

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top